Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziś  sobota

Faceci przez swoje gierki tracą dużo w życiu...

Polecane posty

Gość Dziś  sobota

Faceci przez swoje gierki tracą dużo w życiu..ludzi,którzy ich kochają..przyjaźń..pracę..I zdrowie, bo to psychiczne jest ważniejsze niż fizyczne..bo można być niepełnosprawnym bez nóg i zadowolonym z życia człowiekiem.. A można być w pełni sprawnym a w psychice kimś zgorzknialym bez życia, bez uczuć..Panowie,warto grać???

Gość Zgadza sie
9 minut temu, Gość Dziś sobota napisał:

Faceci przez swoje gierki tracą dużo w życiu..ludzi,którzy ich kochają..przyjaźń..pracę..I zdrowie, bo to psychiczne jest ważniejsze niż fizyczne..bo można być niepełnosprawnym bez nóg i zadowolonym z życia człowiekiem.. A można być w pełni sprawnym a w psychice kimś zgorzknialym bez życia, bez uczuć..Panowie,warto grać???

Kobiety przez swoje manipulacje tracą jeszcze więcej nawet nie zdając sobie sprawy z konsekwencji.

Gość Sobota
12 minut temu, Gość Dziś sobota napisał:

I mowi to ktos kto wlasnie kims takim sie stal.

Gość Dziś  sobota
1 minutę temu, Gość Zgadza sie napisał:

Kobiety przez swoje manipulacje tracą jeszcze więcej nawet nie zdając sobie sprawy z konsekwencji.

Nigdy nie manipulowalam..tylko mną próbowano..stawiam na dialog między ludźmi,rozmowa jest najważniejsza ..Obie strony bawią się w gierki ale po co???straciłam miłość swojego życia przez jego zagrywki...wyciągał tylko kolejne pudełka gier..A ja cierpialam.. 

Gość Sobota
13 minut temu, Gość Dziś sobota napisał:

Nigdy nie manipulowalam..tylko mną próbowano..stawiam na dialog między ludźmi,rozmowa jest najważniejsza ..Obie strony bawią się w gierki ale po co???straciłam miłość swojego życia przez jego zagrywki...wyciągał tylko kolejne pudełka gier..A ja cierpialam.. 

Jeśli tak jest jak piszesz to dobrze o Tobie świadczy choć ciężko w to uwierzyć;) byłem w podobnej sytuacji ale już się uwolniłem i chwała mi za to bo Ona była i jest złym człowiekiem. Miłego slonecznego dnia

Gość Tajemnicza kobieta
43 minuty temu, Gość Dziś sobota napisał:

Tu są dwie strony medalu..bo kobiety też grają..I też dużo czasem na tym tracą, więc nie można upominać tylko jedną stronę...Sama bylam po obu stronach..dalam sie wciągnąć w grę i mną pogrywano..Są rożne powody tego,że ludzie grają..czasem mają taki charakter,czasem odgrywają się na innych za swoje życie, czasem w ten sposób ukrywają emocje nawet przed sobą..i potem pojawia się gra prawda,nieprawda..gra w skojarzenia i domysły, a weź się domyśl..gra w ucieczke,ja uciekam,Ty mnie goń,a potem odwrotnie.. I zgadzam się,że najważniejsza i najfajniejsza gra to gra w otwarte karty..A rozmowa ,szczera rozmowa może być wstępem do fajnej gry,tej wstępnej w relacji😊

Gość Jejku

Przez jego gierki i glupote stracilismy to wszystko co bylo najpiekniejsze... kochalam go bardzo on tez...bylo nam dobrze...ale postanowil to zepsuc...zdradzil a potem probowal zwalic wine na mnie, byl uparty i glupi, nie umial o mnie walczyc... Znalazl sobie szybko kogos zeby zrobic mi na zlosc, zaszla w ciaze, ozenil sie z nia. Ja cierpialam i cierpie, mimo wszystko dalej kocham, nie ulozylam sibie zycia z nikim, nie umiem, nie chce...

Odezwal sie po 4 latach ze zaluje, ze kocha, ze teskni, ze jest nieszczesliwy. Nie podjelam tej znajomosci. Skonczylam to. Nie mamy kontaktu jiz przez 6 lat.

I tylko zostal zal i bol wiedzac ze ani on ani ja nie jestesmy szczęśliwi, ale juz sie nie da.

A wszystko przez to ze qtedy nie umiał zachowac się jak facet, nie umial przyznac do bledu, bo myslal ze to ja bede o niego walczyć, ze bede zazdrosna o to ze odszedl, ze sie ozenil...

Taka historia.

Gość Gosc

Ktos kto gra nie jest wart żadnej uwagi. Nie ma za czym płakać. Żenujące, zakompleksione istoty z wybujałym ego. 

Gość Gosc

Ktos kto gra nie jest wart żadnej uwagi. Nie ma za czym płakać. Żenujące, zakompleksione istoty z wybujałym ego. 

Gość palec do palca

Grać? W co ? I po co ? Lepiej mieć czyste intencje i być odważnym w swoich wyborach. 

Gość Gosc
11 minut temu, Gość palec do palca napisał:

Grać? W co ? I po co ? Lepiej mieć czyste intencje i być odważnym w swoich wyborach. 

Powiedz to facetom

Gość Gosc

Ja osobiście nie lubie gierek, cenie odwage i szczere intencje, bo to procentuje na przyszłość.

Gość ...

Faceci by tych gierek nie robili, gdybyście mówiły prosto z mostu, czy jesteście zainteresowane czy nie.

Ja się w żadne gierki nie bawię.