Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość giiirlls

Co sadzicie?? Facet prosto z mostu napisal do mnie,ze

Polecane posty

Gość giiirlls

hey boys, ostatnio powiedzialam koledze o moich fantazjach 😉 i widocznie  przekazal dalej bo  doslownie z tydzien pozniej napisal do mnie chlopak..bardzo przystojny, dobrze obdarzony- że chetnie ze mna sprobuje jednej z tych fantazji

Rozmawialismy kilka razy i .... ok, jest dosc miły,posmieje sie,pogada ogolnie ale .. ani razu nie dal mi komplementu. Raz tylko napisał ,że jestem słodka i to z oczkiem wiec chyba nie na serio, nie flirtuje etc.

Dziwnie jakos mi .. zawsze chlopacy starali sie jakos przed zaciagnieciem do lozka ,a ten nic tylko tak prosto z mostu..o czym to swiadczy?? czy jestem dla niego materacem?? nie chce isc z kims dla kogo nie jestem atrakcyjna a tak sie czuje w tym momenciee

Gość giiirlls

.

10 minut temu, Gość giiirlls napisał:

hey boys, ostatnio powiedzialam koledze o moich fantazjach 😉 i widocznie  przekazal dalej bo  doslownie z tydzien pozniej napisal do mnie chlopak..bardzo przystojny, dobrze obdarzony- że chetnie ze mna sprobuje jednej z tych fantazji

Rozmawialismy kilka razy i .... ok, jest dosc miły,posmieje sie,pogada ogolnie ale .. ani razu nie dal mi komplementu. Raz tylko napisał ,że jestem słodka i to z oczkiem wiec chyba nie na serio, nie flirtuje etc.

Dziwnie jakos mi .. zawsze chlopacy starali sie jakos przed zaciagnieciem do lozka ,a ten nic tylko tak prosto z mostu..o czym to swiadczy?? czy jestem dla niego materacem?? nie chce isc z kims dla kogo nie jestem atrakcyjna a tak sie czuje w tym momenciee

jak się nie szanujesz to będą cie tak traktować...wybacz życie lezy w twoich rekach...charakter się liczy a nie ładna  buzia...

Gość giiirlls

.A gdzie ty tutaj widzisz brak szacunku ?? 

Gość Gość

Fajnych masz kolegów. 

Gość giiirlls

To,ze rozmawiam nie znaczy ze robie...jestem mloda i zdecydowanie powinnam korzystac z zycia a zyje jak zakonnica 🙂

teraz to wlasnie poczulam sie nieatrakcyjna... nie glupia i atrakcyjna tylko na odwrot... bo przeciez faceci,zeby zaliczyc komplementuja dziewczyne..nawet dzi..wke skomplementują.. 😕 jestem przyzwyczajona ze nikomu na mnie nie zależy, ale żeby aż tak sie zachowywac? szok

Gość giiirlls

up

Gość xcx

Facet

15 minut temu, Gość giiirlls napisał:

To,ze rozmawiam nie znaczy ze robie...jestem mloda i zdecydowanie powinnam korzystac z zycia a zyje jak zakonnica 🙂

teraz to wlasnie poczulam sie nieatrakcyjna... nie glupia i atrakcyjna tylko na odwrot... bo przeciez faceci,zeby zaliczyc komplementuja dziewczyne..nawet dzi..wke skomplementują.. 😕 jestem przyzwyczajona ze nikomu na mnie nie zależy, ale żeby aż tak sie zachowywac? szok

Facet nie pójdzie do łózka z kobietą, która mu się nie podoba. Chyba, ze desperat, ale sama piszesz, że facet jest przystojny. Co innego mnie nurtuje...ten twój kolega. Ty mu sie zwierzasz, a on to puszcza w obieg? I ciebie to nie martwi. Dobieraj sobie uważniej przyjaciół

Gość gość

co za poyeb

Gość ...

pogoń go bo to burak, traktuje cię przedmiotowo. Jak sie z nim prześpisz będziesz się czuła źle po tym jak on cie oleje.

O czym to świadczy? O tym, że jak już skończy się zabawiać z tobą to więcej się nie zobaczycie.  Trzeba docenić w tym chłopaku uczciwość. Rzeczywiście on nie udaje, jak wielu podrywaczy, że zależy mu na tobie, on wprost daje jasny sygnał, że chce się zabawić i do widzenia. Trzeba mu przyznać, że jest uczciwy.