Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiajaca sie

Jak to powiedzieć,by go nie urazić?

Polecane posty

Gość zastanawiajaca sie

Witam...

Mam mały problem.Spotykam sie z pewnym chłopakiem od 7 miesięcy, mamy po 25 lat. Wole dmuchac na zimne.Z róznych powodow nigdy nie bedziemy parą ,nawet na siłę(to byłby dla mnie koszmar).Nie znam go na tyle, by mu zaufac.O co chodzi? on nie chce sexu w gumce, tylko bez.Ok ja tez lubie BEZ, ale po 1 nie ufam mu,moze sie zdarzyc ze nie zdązy wyjąć,lub po prostu ten płyn który jest niewidoczny przeniknie i zajdę w ciąże.Po 2 nie wiem czy nie ma jakis chorob. 

Jest naprawdę fajny, grzeczny i zadbany ale różnie bywa. Chłopacy lubia chodzic na dzi.wki, sypiac z pierwsza lepszą wiec prawdopodobienstwo jakiegos chorobska jest duze. Ja mialam tylko 1 partnera 4 lata temu i jestem zdrowa bo badalam sie 2 razy, krotko po zerwaniu i 3 miesiace temu. nie chce go urazic mowiac wprost,juz ostatnio powiedzialam, ze chyba bedzie gumka bo boje sie ciazy, nie ufam tabletkom itp ( tak naprawde nie chce sobie rozwalac hormonow), on obiecal ze zdazy wyjać itd. Mialam ochote powiedziec wprost ze nie znamy sie i zeby sie przebadał lepiej, ale on na krytyke zle reaguje, zaraz mowi ze skoro zle o nim mysle to mozemy zerwac znajomosc itd ( nawet jesli nie obrazam go tylko czasami zwracam uwage na cos w sposob delikatny). Nie wiem jak mu powiedziec o tych badaniach BARDZO DELIKATNIE i ewentualnie jak zareagowac na jego  ewentualne fochy. pomozecie?

Gość fffrrfr

zerwij z tym szczeniakiem bo to jakiś ... typu sebix, jak można KUR/WA jego mać mowic ze zdąży wyjąć? przecież w prejakulacie tez są plemniki ja PIE/RDOOLEE co za bezmózg :D  rzuc go babo w pisssDuu

Gość Eternity

Jeden z moich chłopaków też mnie namawiał na sex bez gumki. I wiesz co? Okazało się, że złapałam od niego jakąś bakterię. Ginekolog mi powiedział że to od jego byłej, a on był "przenośnikiem". Dostałam tabletki, dałam za nie 400 zł, on miał je brać równocześnie ze mną. Myślisz, że się choć dołożył do tabletek albo przeprosił? Zerwałam z nim po jakimś czasie, teraz oczywiście bym mu powiedziała co nieco do słuchu, no ale było minęło, a ja wtedy byłam mniej asertywna niż teraz. 

Konkluzja: nie zgadzaj się na to. 

Gość Gość

Wracam ze sexu z młodym. Warunkiem były gumki i były.Madry facet wie ze trzeba się zabezpieczyć . 

Gość Honotu

Wróciłaś już?

Gość Honotu

To teraz się wez prysznic tylko w kaloszach żebym nie dostał grzybicy

Gość Honotu

Weź też parasol.

Gość Gość
12 minut temu, Gość Honotu napisał:

Weź też parasol.

Lubisz w gumiakach z parasolem 😂😂 nie zapomnij o skarpetkach..