Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Całe życie sam

Po co mi dziewczyna?

Polecane posty

Gość Całe życie sam

No po co? Czy każdy musi się wiązać z kobietą? Jestem grubo po 30, ale nigdy nie miałem dziewczyny, jestem prawiczkiem. Przyzwyczaiłem się do życia w samotności, nie czuję potrzeby bycia w związku. Słyszałem też, że kobiety to same niekończące się kłopoty. Ja zawsze unikałem kłopotów. Czy jestem odmieńcem?

Gość Gość

Jesteś.

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Jesteś.

Bez przesady.

Gość Gość

Sama prawda. Żadna przesada.

Gość Gość
6 minut temu, Gość Gość napisał:

Sama prawda. Żadna przesada.

Może uzasadnisz to jakoś sensownie?

Gość Gość
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Może uzasadnisz to jakoś sensownie?

Punktem odniesienia zawsze jest ogół ludzkości nie sądzisz?

Gość Asdf

Strach pomyśleć co dzieje się w głowie faceta w tym wieku, który nigdy nie miał dziewczyny i jest prawi.kiem.

Gość Gość gość
1 godzinę temu, Gość Asdf napisał:

Strach pomyśleć co dzieje się w głowie faceta w tym wieku, który nigdy nie miał dziewczyny i jest prawi.kiem.

Na pewno nic dobrego.

Gość gośćiu gościu

Powiem Ci tak, jeśli nie czujesz się że fajnie by mieć dziewczynę a wkrótce potem ewentualnie żonę to nie widzę żadnego powodu by to zmieniać. Są faceci którzy wybierają tylko sex i taniej im wychodzi raz na jakiś czas zaliczyć rundkę po roksa.pl niż wejść w stały związek, są faceci którym wystarczy sama masturbacja, są faceci którzy bardziej od sexu cenią przywiązanie, uczucie, poczucie bliskości itp a są też tacy którym nie sprawia problemu bycie samemu całe życie. Nie widzę żadnego ale byś tego nie kontynuował - jeśli daje Ci to szczęście czyń to

Gość hehehe
1 godzinę temu, Gość Asdf napisał:

Mniej wielkiego stresu i ciaglych problemow na pewno jakos odbilo sie jakos na jego zdrowiu psychicznym. Pozyje pewnie z 50 lat dluzej niz Ci w malzenstwach czy zwiazkach uzerajacy sie z rozdartymi bachorami.

Gość gośćiu gościu
Przed chwilą, Gość hehehe napisał:

Mniej wielkiego stresu i ciaglych problemow na pewno jakos odbilo sie jakos na jego zdrowiu psychicznym. Pozyje pewnie z 50 lat dluzej niz Ci w malzenstwach czy zwiazkach uzerajacy sie z rozdartymi bachorami.

Albo weźmie sobie z czasem rozwódkę z odchowanymi bachorami - życie zawsze znajdzie sposób :D

Gość Gość
7 minut temu, Gość hehehe napisał:

Pozyje pewnie z 50 lat dluzej niz Ci w malzenstwach czy zwiazkach uzerajacy sie z rozdartymi bachorami.

😂 👍 👏

I będzie to najstarszy prawiczek na świecie, hehehe.

Gość Gość
16 minut temu, Argen napisał:

A co ma się dziać? Jedyną rzeczą różniącą go od innych facetów, jest to, że nie bzykał. Nic więcej. Nie każdy musi być jakimś świrem i cholera wie co jeszcze.

Niech zgadnę, Tyś z tej samej gliny co autor? 😄

Gość Gość
7 minut temu, Argen napisał:

Całkiem możliwe.

To wiele tłumaczy 😄

Gość Dobra powiem

Kiedyś dziewczyna była kimś kto mógł cię wspierać przez całe twoje życie , ktoś z kimś byś mógł rozmawiać i dobrze się bawić oraz wspominać najwspanialsze chwilę w życiu.

A dziś? Dziś kobieta nie jest do niczego potrzebna bo żadna już nie ma w sobie uczuć. Jak masz duże zapotrzebowanie na seks to może ci się przydać kobieta, ale tylko w tym celu i nie na stałe bo i tak związek się rozpadnie. Związki w dzisiejszych czasach są żałosne i nic nie mają wspólnego z miłością

Gość Gość
31 minut temu, Gość Dobra powiem napisał:

Kiedyś dziewczyna była kimś kto mógł cię wspierać przez całe twoje życie , ktoś z kimś byś mógł rozmawiać i dobrze się bawić oraz wspominać najwspanialsze chwilę w życiu.

A dziś? Dziś kobieta nie jest do niczego potrzebna bo żadna już nie ma w sobie uczuć. Jak masz duże zapotrzebowanie na seks to może ci się przydać kobieta, ale tylko w tym celu i nie na stałe bo i tak związek się rozpadnie. Związki w dzisiejszych czasach są żałosne i nic nie mają wspólnego z miłością

Święte słowa, bracie. Ogólnie kobiety są teraz żałosne. Amen.

Gość gosc

Obcych ludzi na forum nie pytaj po co ci kobieta. Jak nie czujesz potrzeby bliskosci, nie czujesz sie samotnie , jestes szczesliwy to nikogo nie szukaj, bo po co. To twoje zycie, przezyj je jak chcesz.

Gość Koneser

Sr.ać mi sie chce.

Gość Upp

Up

Gość gosc

Powodzenia fajansiarzu

Gość Gość
10 godzin temu, Gość gosc napisał:

Powodzenia fajansiarzu

Że nie rooochał to od razu fajansiarz? Odrobinę szacunku!

Gość sdsds
15 godzin temu, Gość Dobra powiem napisał:

AMENN

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość sdsds napisał:

AMENN

Chwalmy pana!!!! 😄

Gość gość

Baby to problemy - narzekanie, fochy, materializm, zdrady. Szkoda życia, lepiej być samemu, nawet jako dożywotni p.r.a.w.i.k.