Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bogaty kawaler

Stare panny wiecie jak skonczycie?

Polecane posty

Gość gość
Przed chwilą, Gość Mysz napisał:

Absolutnie nie. Jestem wprawdzie 35+ 😉 w zeszłym roku na Woodzie było wspaniale!!!

Wiem, pojechaliśmy z ówczesnym facetem jego Hondą 🙂 

Gość gość

"Jego Honda, szybsza niż wygląda" 🙂 Twarzowy kolor, "noc Kairu" 😉 

Gość Lorka
9 minut temu, Gość troskliwy napisał:

Do mamusi piszesz? To "pudło", ona tego nie przeczyta, wieeesz? Musisz wstać od kompa i pójść do drugiego pokoju 😄 żeby ją o to zapytać 😛

Boże, ale jego matka się musi wstydzić.... stary chłop bez perspektyw siedzący na forach... strasznie współczuję tej kobiecie, to jest jednak jego dziecko.....

Gość z nagłym zainteresowaniem
25 minut temu, Gość gosc napisał:

Jesli chodzi o moja frustracje, to jestem tylko sfrustrowany, ze startuja do mnie same pijaczki, palaczki i uzywane (a ja chce dziewice). 🙂 a do nieudacznika, to mi baaaaaaardzo daleko.

A sam jesteś dziewicem?

Gość Mysz
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Wiem, pojechaliśmy z ówczesnym facetem jego Hondą 🙂 

A ja Skodą:)))) gdzie się rozbiliście? Ja koło Hare Kryszna:))

Gość Gość

hahahaah, ...ie!!! Zobacz sobie na statystyki  media.pracuj.pl/28159-wynagrodzenie-polek-w-2017-roku-czy-kobiety-nadal-zarabiaja-mniej

W polsce kobiety coraz bardziej dorównują facetom w zarobkach (a w niektórych branżach zarabiają więcej) Ja sama dobrze zarabiam i mieszkam w dużym apartamencie (wykupionym oczywiście), Dzięki kasie też stać mnie dbanie o siebie, wyglądam na sporo mniej niż mam. Rok temu zakończyłam związek z 6 lat młodszym facetem (odrzuciłam jego oświadczyny), który do dziś do mnie wypisuje i chce wrócić. Mam 33 lata. Adoratorów mi nie brak, zwłaszcza młodszych 😉 

Więc możesz mi naskoczyć ze swoją głupią gadką, frustracie 😄

Gość gość
2 minuty temu, Gość z nagłym zainteresowaniem napisał:

A sam jesteś dziewicem?

Bo jak nie jesteś, to przysługuje ci tylko używana.

Gość Antenowiec
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

hahahaah, ...ie!!! Zobacz sobie na statystyki  media.pracuj.pl/28159-wynagrodzenie-polek-w-2017-roku-czy-kobiety-nadal-zarabiaja-mniej

W polsce kobiety coraz bardziej dorównują facetom w zarobkach (a w niektórych branżach zarabiają więcej) Ja sama dobrze zarabiam i mieszkam w dużym apartamencie (wykupionym oczywiście), Dzięki kasie też stać mnie dbanie o siebie, wyglądam na sporo mniej niż mam. Rok temu zakończyłam związek z 6 lat młodszym facetem (odrzuciłam jego oświadczyny), który do dziś do mnie wypisuje i chce wrócić. Mam 33 lata. Adoratorów mi nie brak, zwłaszcza młodszych 😉 

Więc możesz mi naskoczyć ze swoją głupią gadką, frustracie 😄

Ale on ci i tak nie uwierzy, powie że statystyki są zmyślone, że kłamiesz itp. Taki już marudny nudziarz z niego, ciągle bez swojej pięknej dziewicy, ciągle na ręcznym......

Gość doświadczony życiowo
49 minut temu, Gość gosc napisał:

Tak, tak mitomanko. 😄

Buhahahaha może jestem nieco kobiecy 😉 dzięki za komplement 😘  ale do mitomana mi daleko 😛 

Gość gość
3 minuty temu, Gość Antenowiec napisał:

Ale on ci i tak nie uwierzy, powie że statystyki są zmyślone, że kłamiesz itp. Taki już marudny nudziarz z niego, ciągle bez swojej pięknej dziewicy, ciągle na ręcznym......

Ale czyż Renia Rączkowska nie jest dziewicą...?

Gość Pindolek
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

Powtórzę, może w punktach, dla średnio inteligentnego szympansa to powinno być już na tym etapie zrozumiałe:

1. Podnieś swoją szanowną 2. Wykonaj 5-6 kroków 3. Wejdź do "salonu" i odszukaj mamusię 4. Teraz już spokojnie możesz jej się wyżalić, rozliczając ją za krzywdy wyrządzone ci w dzieciństwie.

P.S. "Nie dziękuj, wyznam ci szczerze, pierwszy bym pałkę strzaskał na twej głowie, gdyby nie dziatek pacierze..." 

Ooooo, widzę że nasz bogaty, podstarzały kawaler na wydaniu niežle się wkoorwił, ha ha ha:)) nawet znalazł cytat, by nadać moc swoim forumowym wypocinom:)))) Wiesz, nie każdy tak jak ty, mieszka z mamusią. Ale zapukaj do izby obok, twoja stara tam ogląda tv trwam, może ci strzepie z litości i trochę spuścisz z krzyża:)))))))) ale mam z ciebie bekę:))))))))))))))

Gość Pindolek
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

Ale czyż Renia Rączkowska nie jest dziewicą...?

Tego pana obsługuje mamusia, trzepie mu kapucyna:))))

Gość Gościówa
5 godzin temu, Gość Bogaty kawaler napisał:

Skonczycie tak, ze w wieku 35 lat, bedziecie juz tak stare, zniszczone (nie mowiac juz o tych niezliczonych bolcach, ktorych mialyscie) i przez to zdesperowane, ze wezmiecie KAZDEGO, ktory bedzie was chcial! A jedynymi, ktorzy beda was chcieli, beda rozwodnicy i alimenciarze z byla zona i dziecmi na karku (przy czym slubu na pewno z wami nie wezma, bo 82% ludzi drugi raz go nie chce brac). Oczywiscie ci alimenciarze i rozwodnicy tez by woleli jakies 20 letnie siksy co sa na studiach, ale problem w tym, ze te 20 letnie siksy ze studiow nie chcialy by ich! Wiec jak sie nie ma co sie lubi - to sie lubi co sie ma (czyli was). Gratuluje ...olenia sobie zycia. Ja z wiekiem tylko zyskuje, bo jestem co raz bogatszy, wiec bede mogl sobie wziac jakas 20 letnia sikse co jest dziewica, hehehe.

Ale cię baby rozjechały komentarzami, hehehe. Jesteś przegrywem dnia. 

Gość Bogaty kawalerze

Napisz ile masz kasy, to zweryfikujemy, czy jesteś taki bogaty. I ile masz lat. Bo mi się wydaje, że albo jesteś goowniakiem i dostajesz kieszonkowe od starych (tak bym obstawiał po stylu pisania), albo jesteś dziadem cuchnącym moczem i ekscytujesz się, bo masz 5 kafli miesięcznie.

Gość marawstala

Szkoda, ze mając 35 lat tego nie widziałam : )

Gość Gość
25 minut temu, marawstala napisał:

Szkoda, ze mając 35 lat tego nie widziałam : )

Uprawiałaś kiedyś seks?