Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bogaty kawaler

Stare panny wiecie jak skonczycie?

Polecane posty

Gość Aneta

Czy ktoś może mi wyjaśnić, dlaczego kobiety 30+ wzbudzają takie negatywne emocje? Jakieś zatrzęsienie nieprzyjemnych wątków o 30tkach na tym forum. Dlaczego nie o 40+ albo 50+? Czy powodem jest fakt, że 30-letnie kobiety prześcignęły swoich rówieśników zarówno intelektualnie, jak i zawodowo? A może chodzi o jakieś lęki seksualne mężczyzn? Już sama nie wiem. 

Gość gosc
13 minut temu, Gość gość napisał:

Dobrze gada, dać jej wódki! 

Wtedy wystarczyło, że był śliczniutki, wiersze pisał i grał na gitarze 😛 Teraz to co innego. Pięć razy się kobieta zastanowi, zanim się uwiąże do czegoś. Bo po co się uwiązywać. Ściągnąć apkę i z Tindera ciacha wyrywać, a poza tym kto drewno do lasu nosi. 

Hahahaha zaloz sobie konto na tinderze stara panno i placz, ze masz ZERO par - bo jestes stara. :D

Gość gość
1 godzinę temu, Gość gosc napisał:

Taaa juz widze tych 30 letnich facetow latajacych za 50 ze zniszczonym cielskiem, bo tarczyca przestala pracowac. XD

Taaa już widzę te 20 letnie panny latające za 35 letnim łysym na łbie i rzadko porośniętym na ciele (bo poziom testosteronu leci już na łeb) opojem z mięśniem piwnym, zwisem niekontrolowanym i psi- psi co chwilę, bo problemy z prostatą się zaczynają 😛

Gość gosc
1 minutę temu, Gość Aneta napisał:

Czy ktoś może mi wyjaśnić, dlaczego kobiety 30+ wzbudzają takie negatywne emocje? Jakieś zatrzęsienie nieprzyjemnych wątków o 30tkach na tym forum. Dlaczego nie o 40+ albo 50+? Czy powodem jest fakt, że 30-letnie kobiety prześcignęły swoich rówieśników zarówno intelektualnie, jak i zawodowo? A może chodzi o jakieś lęki seksualne mężczyzn? Już sama nie wiem. 

Bo 30 jeszcze mozna zmotywowac i uratowac, zeby sie ogarnela i wolnego ogarnietego chlopa szukala. Te 40+ to juz kaplica.

Gość Pindolek
Przed chwilą, Gość gosc napisał:

Hahahaha zaloz sobie konto na tinderze stara panno i placz, ze masz ZERO par - bo jestes stara. :D

Skąd jesteś, że tak przeżywasz staropanieństwo obcych kobiet? Obstawiam, że z miasta poniżej 100 tys. mieszkańców.  Strasznie to małomiasteczkowe. Zajmij się swoimi modelkami z tindera, bogactwem, imponującymi mięśniami.... 

Gość gosc
4 minuty temu, Gość gość napisał:

Taaa już widzę te 20 letnie panny latające za 35 letnim łysym na łbie i rzadko porośniętym na ciele (bo poziom testosteronu leci już na łeb) opojem z mięśniem piwnym, zwisem niekontrolowanym i psi- psi co chwilę, bo problemy z prostatą się zaczynają 😛

https://qph.fs.quoracdn.net/main-qimg-179c5a44b9e4fc0658c99322c8f808df

http://s23257.pcdn.co/wp-content/uploads/2016/01/beautiful-women-married-rich-men.jpg

Prosze bardzo. :)

Gość Pindolek
3 minuty temu, Gość gosc napisał:

Bo 30 jeszcze mozna zmotywowac i uratowac, zeby sie ogarnela i wolnego ogarnietego chlopa szukala. Te 40+ to juz kaplica.

Acha, i rozumiem że to z czystej troski o dobro kobiet i nie ma to absolutnie nic wspólnego z waszą frustracją i nieudacznictwem?:)

Gość gosc
2 minuty temu, Gość Pindolek napisał:

Skąd jesteś, że tak przeżywasz staropanieństwo obcych kobiet? Obstawiam, że z miasta poniżej 100 tys. mieszkańców.  Strasznie to małomiasteczkowe. Zajmij się swoimi modelkami z tindera, bogactwem, imponującymi mięśniami.... 

Po raz kolejny pudlo. :)

Gość gość
9 minut temu, Gość Aneta napisał:

Ja ci wytłumaczę. Zakłada je jeden sfrustrowany facet pod 40-tkę, który tutaj odreagowuje swoje "negatywne emocje", bo przegapił swoją szansę 10 lat temu i przegrał życie na całej linii. Siedzi tu i pluje na kobiety, bo co mu się uda z jakąś naiwną spotkać, to ta ucieka z krzykiem. I tyle. Poszukaj jego topików, nietrudno go rozpoznać po zianiu jadem, nie trzeba być profilerem.

Gość gość
9 minut temu, Gość gosc napisał:

Hahahaha zaloz sobie konto na tinderze stara panno i placz, ze masz ZERO par - bo jestes stara. 😄

Mam od dawna i korzystam intensywnie. Nie każdy ma tam tak, jak TY, stary żałosny kawalerze  😛 

Gość gosc
3 minuty temu, Gość Pindolek napisał:

Acha, i rozumiem że to z czystej troski o dobro kobiet i nie ma to absolutnie nic wspólnego z waszą frustracją i nieudacznictwem?:)

Jesli chodzi o moja frustracje, to jestem tylko sfrustrowany, ze startuja do mnie same pijaczki, palaczki i uzywane (a ja chce dziewice). :) a do nieudacznika, to mi baaaaaaardzo daleko.

Gość gosc
3 minuty temu, Gość gość napisał:

Ja ci wytłumaczę. Zakłada je jeden sfrustrowany facet pod 40-tkę, który tutaj odreagowuje swoje "negatywne emocje", bo przegapił swoją szansę 10 lat temu i przegrał życie na całej linii. Siedzi tu i pluje na kobiety, bo co mu się uda z jakąś naiwną spotkać, to ta ucieka z krzykiem. I tyle. Poszukaj jego topików, nietrudno go rozpoznać po zianiu jadem, nie trzeba być profilerem.

Chyba mnie z kims mylisz. :D

Gość Mysz

Jestem stara i myślę o tym, by zakończyć swój związek i pojechać sama na Woodstock. Wieczne pretensje, głównie zazdrość gdy chcę sama gdzieś jechać, mam dość. Czy są tu jakieś bardzo stare kaszaloty takie jak ja, które mają ochotę nażreć się piguł i zjarać się zielskiem na festiwalu muzycznym? Gębę już mam starą, ale umiem grać na gitarce, co jest niewątpliwą zaletą na Woodzie. Będę jechała samochodem. Jakieś stare babsko chętne?

Gość gość
16 minut temu, Gość Ganja napisał:

Znowu jakiś miękki fajfus dostał kopa w zad i przeżywa swój zawód miłosny na cafe... to już się nudne zrobiło. Idę zajarać blanta.

Nie znowu. On dostaje permanentnie kopa od każdej, dlatego od miesięcy siedzi tu i rzyga na kobiety w jego wieku. Ani wyglądu (ma nadwagę), ani charakteru (vide: jego topiki). Jest takim przegrańcem i nieudacznikiem, że tylko to mu zostało i będzie tu tkwił do emerytury, bo wciąż będzie szukał młodej, a sam więdnie w postępie geometrycznym od własnej żółci. 

Gość gość

I jeszcze tępy, ograniczony jest: ciągle te same (z dupy) argumenty, ubogie słownictwo i wąskie horyzonty. Porażka, do mężczyzny to ma - 500.

Gość Pindolek
7 minut temu, Gość gosc napisał:

Po raz kolejny pudlo. :)

Z tymi mięśniami, bogactwem i modelkami to był tylko żart:)))

Gość zmęczona głupotą innych
3 minuty temu, Gość Mysz napisał:

Jestem stara i myślę o tym, by zakończyć swój związek i pojechać sama na Woodstock. Wieczne pretensje, głównie zazdrość gdy chcę sama gdzieś jechać, mam dość. Czy są tu jakieś bardzo stare kaszaloty takie jak ja, które mają ochotę nażreć się piguł i zjarać się zielskiem na festiwalu muzycznym? Gębę już mam starą, ale umiem grać na gitarce, co jest niewątpliwą zaletą na Woodzie. Będę jechała samochodem. Jakieś stare babsko chętne?

Ja bym chciała, ale nie wiem, czy jestem wystarczająco starym nie-kaszalotem...

Pod warunkiem, że nie jesteś Managerem 35 + w nowej, podpuszczającej odsłonie 😉 

Gość gosc
4 minuty temu, Gość Mysz napisał:

Co za penerskie dno. XD zarabiasz na zycie zbierajac puszki cpunko? :)

Gość ech...
6 minut temu, Gość gosc napisał:

Chyba mnie z kims mylisz. 😄

Ty sam się już ze sobą mylisz. Zaplułeś się tym ospermionym jadem tak, że oczy ci zakleił.

Gość Dobra rada
9 minut temu, Gość gosc napisał:

Jesli chodzi o moja frustracje, to jestem tylko sfrustrowany, ze startuja do mnie same pijaczki, palaczki i uzywane (a ja chce dziewice). :) a do nieudacznika, to mi baaaaaaardzo daleko.

A dlaczego startują tylko pijaczki, palaczki i dziffki? Nie uważasz, że w takim przypadku to z tobą jest coś nie tak? Ja bym się bardzo poważnie nad tym zastanowiła... chyba wreszcie doszliśmy tu do sedna sprawy. Fajne dziewczyny omijają cię szerokim łukiem, bo masz bardzo poważne deficyty:))) polecam terapię. Może wtedy, już pod koniec życia, odnajdzie cię ta wspaniała modelka-dziewica:)))) 

Gość gosc
4 minuty temu, Gość Pindolek napisał:

Z tymi mięśniami, bogactwem i modelkami to był tylko żart:)))

Mialem na mysli miescine ponize 100 tys, ale widac, ze z mysleniem u ciebie slabiutko.

Gość gość
1 minutę temu, Gość gosc napisał:

Co za penerskie dno. XD zarabiasz na zycie zbierajac puszki cpunko? 🙂

Na kolana, chamie. Nie obrażaj kobiety, męski niedorobku bez partnerki od lat.

Gość Mysz
2 minuty temu, Gość gosc napisał:

Co za penerskie dno. XD zarabiasz na zycie zbierajac puszki cpunko? :)

Nie, zarabiam pracując w największej kancelarii prawnej na świecie:)))) serio:)))))))

Gość Mysz
3 minuty temu, Gość gość napisał:

Na kolana, chamie. Nie obrażaj kobiety, męski niedorobku bez partnerki od lat.

Nie denerwuj się, sam by chętnie zjarał blanta na łonie natury, w otoczeniu przyjaciół. Niestety nie ma z kim. Strasznie to smutne.

Gość troskliwy
5 minut temu, Gość gosc napisał:

Co za penerskie dno. XD zarabiasz na zycie zbierajac puszki cpunko? 🙂

Do mamusi piszesz? To "pudło", ona tego nie przeczyta, wieeesz? Musisz wstać od kompa i pójść do drugiego pokoju 😄 żeby ją o to zapytać 😛

Gość gość
2 minuty temu, Gość Mysz napisał:

Nie denerwuj się, sam by chętnie zjarał blanta na łonie natury, w otoczeniu przyjaciół. Niestety nie ma z kim. Strasznie to smutne.

Nie zajara, bo i tak ma permanentny problem z potencją, a po zielu to już w ogóle, nawet na ręcznym nie pojedzie.

Gość Pindolek

Mialem na mysli miescine ponize 100 tys, ale widac, ze z mysleniem u ciebie slabiutko.

Dzięki za diagnozę:)))) widzę, że już pękasz, bo zaczynasz robić literówki. Niezłe szambo ci się tu wylało na łeb, w realu na bank jest jeszcze gorzej:))))))))))

Gość gość
7 minut temu, Gość Mysz napisał:

Nie, zarabiam pracując w największej kancelarii prawnej na świecie:)))) serio:)))))))

On tego nie ogarnie. Jedyną kancelarią, jaką w życiu widział była ta w jego szkole specjalnej, albo i nie. Ewentualnie parafialna w jego siole, jeśli nieszczęsna rodzicielka wpadła na jakże chory pomysł, żeby to coś do Królestwa Niebieskiego kiedyś jednak weszło. 

Gość Mysz
14 minut temu, Gość zmęczona głupotą innych napisał:

Ja bym chciała, ale nie wiem, czy jestem wystarczająco starym nie-kaszalotem...

Pod warunkiem, że nie jesteś Managerem 35 + w nowej, podpuszczającej odsłonie 😉 

Absolutnie nie. Jestem wprawdzie 35+ ;) w zeszłym roku na Woodzie było wspaniale!!!

Gość gość
5 minut temu, Gość Pindolek napisał:

Dzięki za diagnozę:)))) widzę, że już pękasz, bo zaczynasz robić literówki. Niezłe szambo ci się tu wylało na łeb, w realu na bank jest jeszcze gorzej:))))))))))

Powtórzę, może w punktach, dla średnio inteligentnego szympansa to powinno być już na tym etapie zrozumiałe:

1. Podnieś swoją szanowną 2. Wykonaj 5-6 kroków 3. Wejdź do "salonu" i odszukaj mamusię 4. Teraz już spokojnie możesz jej się wyżalić, rozliczając ją za krzywdy wyrządzone ci w dzieciństwie.

P.S. "Nie dziękuj, wyznam ci szczerze, pierwszy bym pałkę strzaskał na twej głowie, gdyby nie dziatek pacierze..."