Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wątpliwe

przystojny ale niski

Polecane posty

Gość wątpliwe

czy kto taki może byc atrakcyjny? wiadomo ze nie dla wyzszych ale nizszych. 170 wzrostu

Gość ja mam 160cm

:( :( :(

Gość Gość

On ma chyba 173.

Gość paprotka

Tak, mój mąż jest przystojny a ma 170 wzrostu. Nie ma co udawać, że taki wzrost to zaleta, fajnie by było jakby miał trochę więcej, bo ja sama niska nie jestem. Ale i tak jest atrakcyjny i nie widzi mi się szukać innego :)

Gość wątpliwe

ja mam 170 często widze rownych sobie ale przy tych bykach trochę się czuje jak dzieciak, jednak zdarza się ze kobiety mnie podrywaja niektóre bardzo długo i to ładne kobiety

Gość on170

Mam 170. Nie słuchaj tego ich bełkotu w necie. W realu liczy się mowa ciała, pewność siebie. A jak jesteś męsko zbudowany i masz męską twarz to masz lepiej jak chudy eunuch 190. Tym bardziej, że większość wysokich ma kobiece proporcje (szeroka miednica, wąskie barki). Niscy też mają wiele zalet: dużej żyją, mniejsze ryzyko nowotworów, mniejsze problemy ze zdrowiem (serce, stawy), szybciej wyrabiają się na siłowni, są bardziej kompatybilni z otoczeniem. Pewnie, że laski wolą wyższego (nie wszystkie), bo to w końcu jedna z oznak dymorfizmu płciowego. Ale są też inne cechy: szerokość ramion, klatka piersiowa, głos. Ja mam non stop zinteresowanie od naprawdę ładnych niskich dziewczyn. Od wysokich też się zdarza, ale wiadomo że rzadziej. A jak wysoka jest spoko to sama przyjmie na siebie brzemię, że jest "wielką" babą. Wzrost jest jak cycki, czy tyłek - dodaje kilka punktów, ale na starcie. 

Gość Gość
33 minuty temu, Gość on170 napisał:

Mam 170. Nie słuchaj tego ich bełkotu w necie. W realu liczy się mowa ciała, pewność siebie. A jak jesteś męsko zbudowany i masz męską twarz to masz lepiej jak chudy eunuch 190. Tym bardziej, że większość wysokich ma kobiece proporcje (szeroka miednica, wąskie barki). Niscy też mają wiele zalet: dużej żyją, mniejsze ryzyko nowotworów, mniejsze problemy ze zdrowiem (serce, stawy), szybciej wyrabiają się na siłowni, są bardziej kompatybilni z otoczeniem. Pewnie, że laski wolą wyższego (nie wszystkie), bo to w końcu jedna z oznak dymorfizmu płciowego. Ale są też inne cechy: szerokość ramion, klatka piersiowa, głos. Ja mam non stop zinteresowanie od naprawdę ładnych niskich dziewczyn. Od wysokich też się zdarza, ale wiadomo że rzadziej. A jak wysoka jest spoko to sama przyjmie na siebie brzemię, że jest "wielką" babą. Wzrost jest jak cycki, czy tyłek - dodaje kilka punktów, ale na starcie. 

Kurdupel może być dobrym przyjacielem, ale nie partnerem.

Gość Goscwysoki

O karzełki się zleciały

Gość on170
20 minut temu, Gość Gość napisał:

Kurdupel może być dobrym przyjacielem, ale nie partnerem.

Świetnie, powiedz to tym, które były zainteresowane mimo mojej "niepełnosprawności";) I popracuj nad poczuciem własnej wartości, wtedy nie będziesz potrzebował/a leczyć kompleksów cudzym kosztem. Wzrost do partnerstwa ma się jak grabarz do piekarza. W partnerstwie liczy się dojrzałość a nie cechy fizyczne jakie kto posiada. Dorośniesz - oby - zrozumiesz. 

Gość gość

Co kto woli, ja wolę niskich, ale wyższych od siebie. 

Chociaż jakbym się zakochała w 2 metrowym facecie to nie zrezygnowałabym z niego z powodu wzrostu. 

Gość Gosc

Mi sie podoba niski chlopak. Jestem wysoka.