Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

musze sie chyba pogodzić a moim kalectwem usznym

Polecane posty

Gość gosc

trudno życie moje będzie do bani ale sa gorsze rzeczy np całkowity paraliz. Nie mam juz nadziei na wyzdrowienie. Pewnie cos tam tma zaroslo i chvj

Gość szczery gosc

no pewnie tak...nauczysz sie mugac i bedzie ok. 

Gość gosc
40 minut temu, Gość szczery gosc napisał:

no pewnie tak...nauczysz sie mugac i bedzie ok. 

nie musze potrafie mowic, chociaż raczej nie moglo zrosnac skoro w tamtym roku mi się odetkalo na tydzień

Gość gość

Jak długo masz ten problem?

Gość gosc
44 minuty temu, Gość gość napisał:

Jak długo masz ten problem?

5 lat stuknelo w marcu a co? jest ciut lepiej jak z tym walcze bo ostatnie trzy to byla masakra nie robilem nic, moge to miec tez od zatok

Gość 5 lat

Długo  raczej  tego  sie  NIE  cofnie  to już  zasiedzialo się  ale.z Tym  można  żyć  każdy  ma swoje jakieś  małe  czy większe  kalectwo moja mama  niedoslyszy  i jeszcze  ma słaby  wzrok 

Gość gosc
1 godzinę temu, Gość 5 lat napisał:

Długo  raczej  tego  sie  NIE  cofnie  to już  zasiedzialo się  ale.z Tym  można  żyć  każdy  ma swoje jakieś  małe  czy większe  kalectwo moja mama  niedoslyszy  i jeszcze  ma słaby  wzrok 

ale skoro sie odetkalo w tamtym roku i mialem poprawe po inhalacjach to może się da, ja to leczylem od początku, zyc można ale dużo gorzej nie mogę wszystkiego jak wszyscy, mam gorsze humory

Gość gosc

ciągle mi jakaś flegma wylatuje biala ropna albo z zatok albo z wnetrza ucha i to pewnie jest powód

Gość Od 5 lat

Ale ściemniasz  ciągle  biała  ropa to byś  3 razy  już wykorkowal  na jakieś  mega zapalenie macie  tu fantazje  

Gość gosc
13 minut temu, Gość Od 5 lat napisał:

Ale ściemniasz  ciągle  biała  ropa to byś  3 razy  już wykorkowal  na jakieś  mega zapalenie macie  tu fantazje  

to wszystko prawda wypluwam to albo samo wycieka, czuje jakby z tego ucha, lekarz stwierdzil lekki stan zapalny

Gość Gość

Czy jest na kafe laryngolog?

Gość doktor

Tylko ginekolog. 

Gość gosc
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Czy jest na kafe laryngolog?

byłem u laryngologa, jak ja się nie wylecze to nikt tego nie zrobi, teraz robię inhalacje i czuje się trochę lepiej, glowa mnie przestala bolec

Gość gość

Mój kuzyn miał stale jakiś płyn wylatujacy z ucha, lekarze nie umieli mu pomóc, miał operacje na to ucho, nic to nie dało, dopiero pojechał do jakiegoś specjalisty od zakażeń grzybicznych, i to mu pomogło, problem już nie wrócił. Nie znam szczegółów leczenia ale wiem że był na ścisłej diecie antygrzybicznej. 

Gość gość

Laryngolog czasami rozkłada ręce. Tak było w moim przypadku. Dieta Dr Ewy Dąbrowskiej pomogła na mój problem z uszami.