Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

AAA PRZEMO Z MOJĄ ANIĄ TO JUŻ DEFINITYWNY KONIEC PRZED CHWILĄ WIDZIAŁEM NA FACEBOOKU ŻE JEST W ZWIĄZKU I WSTAWIŁA Z NIM ZDJĘCIE

Polecane posty

Gość Gość

Ale mnie serce teraz boli jak to odkryłem 😕 No jeszcze gdzieś tam się łudziłem że może może kiedyś coś tego, ale teraz to już po prostu cios prosto w serce, rozumiem Przemek twój ból gdy utraciłeś Agnieszkę, gdy widziałeś że jest z jakimś innym 😕

One nie były nas warte, nie przejmujmy się... Chociaż łatwo mówić mnie aż serce ścisło i cały czas trzyma napięcie na sercu, pieprzę wszystko idę spać chociaż nie wiem czy po tym zasnę, co mnie kurczę podkusiło żeby jeszcze na wieczór zajrzeć na jej Facebooka, szlag by to trafił ehh

6 godzin temu, Gość Gość napisał:

Ale mnie serce teraz boli jak to odkryłem 😕 No jeszcze gdzieś tam się łudziłem że może może kiedyś coś tego, ale teraz to już po prostu cios prosto w serce, rozumiem Przemek twój ból gdy utraciłeś Agnieszkę, gdy widziałeś że jest z jakimś innym 😕

One nie były nas warte, nie przejmujmy się... Chociaż łatwo mówić mnie aż serce ścisło i cały czas trzyma napięcie na sercu, pieprzę wszystko idę spać chociaż nie wiem czy po tym zasnę, co mnie kurczę podkusiło żeby jeszcze na wieczór zajrzeć na jej Facebooka, szlag by to trafił ehh

WĄTPIE ŻE TA ANIA ISTNIEJE ALE NAWET JAKBY TO CO MIAŁA NA CIEBIE CZEKAĆ OBRZYDLIWY 28 LETNI PSYCHICZNY BEZROBOTNY KNURZE NA UTRZYMANIU SZWAGRA?

A CO Z MARTĄ? CZY TO TA SAMA?

6 godzin temu, Gość Gość napisał:

TYLKO JEST TAKA RÓŻNICA ŻE AGNIESZKA  MNIE KOCHAŁA I TO JA NIE CHCIAŁEM JEJ ROZCZAROWAĆ SWOJĄ OSOBĄ DLATEGO JĄ STRACIŁEM

A CIEBIE TA ANIA/MARTA NIE KOCHAŁA NIGDY 

Gość man on  the moon

XDDD

Gość Gość
32 minuty temu, man on the mоon napisał:

TYLKO JEST TAKA RÓŻNICA ŻE AGNIESZKA  MNIE KOCHAŁA I TO JA NIE CHCIAŁEM JEJ ROZCZAROWAĆ SWOJĄ OSOBĄ DLATEGO JĄ STRACIŁEM

A CIEBIE TA ANIA/MARTA NIE KOCHAŁA NIGDY 

Tiaa hooya cię kochała frustracie 🤣😂 jeszcze dodatkowo dzisiaj mi się śniła Ania, rzadko kiedy mi się coś śni A dzisiaj akurat jeszcze musiała ona, jak człowiek chce o niej zapomnieć

Mi wystarczy że kocha mnie Pan Bóg 🤗

Gość Gość
2 minuty temu, man on the moon napisał:

XDDD

Ooo siema Przemuś dzień dobry przyjacielu, Ja dzisiaj idę na fuchę bo będę pomocnikiem przy tynkach maszynowych

Trzymaj się

Gość man on  the moon
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Ooo siema Przemuś dzień dobry przyjacielu, Ja dzisiaj idę na fuchę bo będę pomocnikiem przy tynkach maszynowych

Trzymaj się

SIEMA JA TEŻ ZARAZ BĘDĘ SZEDŁ JEEBAĆ NA JANUSZA W LASACH PAŃSTWOWYCH 

19 minut temu, Gość Gość napisał:

Tiaa hooya cię kochała frustracie 🤣😂 jeszcze dodatkowo dzisiaj mi się śniła Ania, rzadko kiedy mi się coś śni A dzisiaj akurat jeszcze musiała ona, jak człowiek chce o niej zapomnieć

Mi wystarczy że kocha mnie Pan Bóg 🤗

no chyba ja lepiej wiem co mi pisała i co mówiła przez telefon zazdrosny prosiaku

Nie martw się grubasie wymyślisz sobie nową Anie/Marte  może ta cie pokocha 😄

bóg cie nienawidzi

20 minut temu, Gość Gość napisał:

Trzymaj się

ALE KŁAMIESZ NIEROBIE

Gość Smakosz

😀

Gość gosc
Przed chwilą, Gość Smakosz napisał:

😀

i co sie cieszysz podszywie

Gość gosc

w naturalnych ciemnych włosach wyglądałaby znacznie lepiej

Gość gosc

szkoda że sie oszpeciła na blond

4 minuty temu, Gość gosc napisał:

w naturalnych ciemnych włosach wyglądałaby znacznie lepiej

4 minuty temu, Gość gosc napisał:

szkoda że sie oszpeciła na blond

TEŻ TAK MYŚLĘ

Gość gosc
7 minut temu, Agatkaczepek napisał:

Naturalne mam ciemny blond A brwi zrobiła mi moją kochana kosmetyczka

Agata Przemek skopiował twoje foty z facebooka i wstawia je na kafe podszywając się pod piwosza i jeszzce wypisuje ze jesteś jego dziewczyną

https://f.kafeteria.pl/temat-7555944-moja-dziewczyna-do-oceny-foto/

Gość SRAKOSZ
7 minut temu, man on the mоon napisał:

To nie Przemek tylko piwosz

TO TY KURRWO JEEBANA I SKONCZ PERDOLIC FREAJERZE LEPIEJ SPERDALAJ DO TYCH NIEMIEC BO CIE KURRWO ODWIEDZE I CI SPALE DOM

Gość Gość
12 minut temu, man on the mоon napisał:

To nie Przemek tylko piwosz

Ten piwosz to twój podszyty nick psycholu

Gość Gosc

😄