Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asiaa

jak zdradzać męża żeby się nie dowiedział

Polecane posty

Gość Xyz

Jak?

po rozwodzie.

Gość Asiaa

Up

Gość Gosc
  Dnia 6.05.2019 o 13:22, Gość Gosc napisał:

Szma/Ty??gratuluję gustu..bierz WSZYSTKIE z kafe..pełno ich 

A ty co tu robisz? Powiem ci: siedzisz tu bo masz nadzieję ale zadna cię nie chce?

Gość Gość

Legalnie najlepiej

żona mi odmawia to idę do tej co mi nie odmawia to takie proste po co komplikować sobie zycie

Gość Asiaa
  Dnia 6.05.2019 o 18:48, Aneczka9999 napisał:

Po co zdradzać zadaj sobie pytanie bo będziesz żałować 

Młoda jesteś nie zrozumiesz

Gość Gosc
  Dnia 7.05.2019 o 05:46, Gość Asiaa napisał:

Młoda jesteś nie zrozumiesz

Nie każdy musi rozumiec charakter szna/ty..oby to zwodzenie bokiem ci wyszło i Ciebie zostawił i był szczęśliwy a Ty zgorzkniala i sama

Gość Kafe to bagno

Im więcej czytam tematów na kafe tym więcej widzę tu puszcza/lskich bez moralności ludzi i kobiet i mężczyzn. Żałosne,że potem taka jedna z drugą wychwala się w pracy jak cudowne ma małżeństwo..lechta swoje mizerne ego opowieściami o kochanku albo jakie ma branie,bo wszyscy ją zaczepiaja..Ludzie bez charakteru zawsze znajdą usprawiedliwienie na swoje podłości. Zdradzajcie się I bądźcie zdradzeni.Zycze wam upadku w zyciu moralnego ale tak zeby bolalo i rodzina miała w dupie.

Gość bla bla bla
  Dnia 6.05.2019 o 18:48, Aneczka9999 napisał:

Po co zdradzać zadaj sobie pytanie bo będziesz żałować 

bo seks z mężem po dwóch trzech latach staje się okropne

Dnia 7.05.2019 o 07:00, Gość bla bla bla napisał:

bo seks z mężem po dwóch trzech latach staje się okropne

A kochasz męża? 

Dnia 7.05.2019 o 08:24, Aneczka9999 napisał:

A kochasz męża? 

i żyć w obłudzie grzechu zakłamaniu w paplaninie strachu to cie kreci...ty się zastanów co w sobie zmienić...

Gość Gość

Wypowiem się jako strona zdradzająca. Na poczatku tylko jest fajnie.Motylki w brzuchu .fatalne zauroczenie w jakims pajacu który ma beke.potem sex ..udany albo nie.. zależy na kogo trafisz.. strach żeby się nie wydało..po czasie stwierdzenie nie warto było..my kobiety szukamy czułości miłości bo małżonek w domu ma wy...e na wszystko..ale to droga do nikad..nigdzie nie znajdziemy miłości..chwila z durniem tego nie zapewni..dla nich to tylko bi tylko sex nic wiecej

Gość Luzak

W ciągu 6 lat miałem 10 kochanek , wszystkie miały mężów . Będzie co wspominać .....nie żałuję tego . Carpe diem 

Gość Ona
  Dnia 7.05.2019 o 09:54, Gość Luzak napisał:

W ciągu 6 lat miałem 10 kochanek , wszystkie miały mężów . Będzie co wspominać .....nie żałuję tego . Carpe diem 

Cham i dziw/karz a zona patologia..

Gość Luzak

Kim jesteś żeby mnie oczerniać ?  

Gość Hdhdh

Szmato współczuję twojemu mężowi naprawdę. Nie ma nic gorszego niż żona .... 

Gość Gosc
  Dnia 7.05.2019 o 10:14, Gość Luzak napisał:

Kim jesteś żeby mnie oczerniać ?  

Brzydze sie takimi gno/jami jak Ty i Twoimi pustymi zepsutymi kochan/kami.. obracajcie w sswoim towarzystwie ..A nie potem musze w pracy spotykać i pracowac z dziw/kami,podrywaja mnie dziw/karze i gdzie sie nie rusza wszedzie szambo i gow/no,patologia bez moralnosci

Gość Porzonny

Każda kobieta zdradza

Gość Porzonny

Ładne najczesciej

Gość Uuuu

Uuuu

Gość gość
  Dnia 7.05.2019 o 09:54, Gość Luzak napisał:

Piona bracie

Gość Gosc
  Dnia 7.05.2019 o 15:41, Gość gość napisał:

Piona bracie

Następny na L..luzak,a pseudonim dziw/karz

Gość Gość

A ja bym mężatki nie ruszył bo nie wolno rozbijac związków małżeńskich ale singielce  to mogę pomóc 

Dnia 7.05.2019 o 08:28, danuta grytschuk napisał:

i żyć w obłudzie grzechu zakłamaniu w paplaninie strachu to cie kreci...ty się zastanów co w sobie zmienić...

Ja nie muszę się zastanawiać bo jak bym mjała męża to bym go nie zdradziła. Jak jest Ci źle to rozwód i po kłopocie nie będziesz musiała zdradzać. Przypomnij sobie przysięgę małżeńską 

Gość jejku

wszedzie szma..ty..pod drzwiami wycieraczki..w pracy zdradzające kur/wiszony..na ulicach chetne do zdrad kur/wy..gdzie się nie spojrzysz szma..ty...szma..ty..szma..ty..a w necie chyba się zalęgły jak opryszczka albo inna choroba ...fujjj...rzyg..rzyg...

Gość Gość

Ostatnio spotkałem znajomego z kochanką zresztą ja też znam 80 km od miejscowości w której mieszkają 

Przez przypadek zatrzymałem się w restauracji motelu przy trasie o 10 rano na kawę i oni siedzą przyjechali oddzielnymi samochodami z tyłu auta zaparkowane i siedzą na kawie wymęczeni sexem nie widzieli mnie ale jak wychodzili zobaczyli mnie i zawrócili żebym ich nie widział 

Więc poszedłem do toalety i patrzę a oni zapłacili i uciekli

Pytam barmanki a ona zna i kojarzy ich i mówi mi kiedy i na ile przyjeżdżają 

Ja oczywiście udaje że ich nie widziałem 

W życiu bym nie przypuszczał że się rżną po kątach bo uchodzą za pożądanych ludzi

Dnia 10.05.2019 o 08:06, Gość jejku napisał:

wszedzie szma..ty..pod drzwiami wycieraczki..w pracy zdradzające kur/wiszony..na ulicach chetne do zdrad kur/wy..gdzie się nie spojrzysz szma..ty...szma..ty..szma..ty..a w necie chyba się zalęgły jak opryszczka albo inna choroba ...fujjj...rzyg..rzyg...

nie  MÓW WSZYSTKIE I WSZĘDZIE....ponie waz ja się nie szmacę.. NIE WSZĘDZIE I NIE WSZYSTKIE.....są ludzie z wartościami...wierzący i kochający Pana Boga...i ludzi...

Gość gosc
  Dnia 11.05.2019 o 07:57, danuta grytschuk napisał:

nie  MÓW WSZYSTKIE I WSZĘDZIE....ponie waz ja się nie szmacę.. NIE WSZĘDZIE I NIE WSZYSTKIE.....są ludzie z wartościami...wierzący i kochający Pana Boga...i ludzi...

A czy ty umiesz czytać ze zrozumieniem..ten ktoś nie napisał przecież WSZYSTKIE..tylko wszędzie..co znaczy w każdym miejscu na takie osoby można trafić i ma rację

Pozdro dla zeszma/conej autorki///

Dnia 11.05.2019 o 08:02, Gość gosc napisał:

A czy ty umiesz czytać ze zrozumieniem..ten ktoś nie napisał przecież WSZYSTKIE..tylko wszędzie..co znaczy w każdym miejscu na takie osoby można trafić i ma rację

Pozdro dla zeszma/conej autorki///

napisał wszędzie gdzie nie spojrzysz =samo przez się wszędzie....proszę pisz do mnie z wyrozumiałością jestem po amnezji i ciesze się ze w ogóle mogę coś pisać...nie huzia na jozia...tylko z dobrocią do ludzi nawet jak nie zrozumiem....musisz wiedzieć ze   urazy chodzą po ludziach i takich mamy w środ nas...myśmy ich akceptować ze są inni i z miloscia do nich się odnosić...nie pogardzaj takimi ponieważ nie wiesz co ciebie spotka..