Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nianius7

Patchwork problemy

Polecane posty

Witam.

W akcie desperacji i rozjaśnienia sytuacji osobistej i własnych odczuć, chciałabym zasięgnąć opinii osób żyjących w rodzinie zrekonstruowanej.

Mój partner ma 5-cio letnią córkę, ja mam córkę 6-cio letnią. Córka partnera jest u ojca co drugi tydzień od piątku do niedzieli, plus w tygodniu dwa razy po przedszkolu do wieczora. Problem tyczy się tych weekendów. Otóż mój partner śpi z nią w drugim pokoju. Uważa, że córkę ma tak rzadko, że chce się nią nacieszyć i poprzytylać w nocy. Ja natomiast potrzebuję go każdej nocy, aby móc zrelaksować się, przytulić po całym dniu zamieszania przy dzieciach. On uważa, że moje zdanie jest egoistyczne. Ja natomiast czuję się odtrącona na rzecz dziecka. Mam też wyrzuty sumienia, że może rzeczywiście powinnam mu odpuścić te dwie noce aby mógł z nią spać. Lecz potrzeba odpoczęcia w jego ramionach nocą też jest dla mnie bardzo istotna. Drogie forumowiczki. Jakie jest wasze zdanie na ten temat. Czy jestem egoistką mówiąc mu, że jest w związku ze mną i powinien wracać do mnie. Czy jednak to ze mną jest coś nie tak i powinnam na czas wizyt dziecka żegnać się z nim na noce. 

Gość Kkaaakkkiiss

Swędzi Cię jednak piczka, przyznaj się.

2 minuty temu, Gość Kkaaakkkiiss napisał:

Jeżeli śpisz z partnerem tylko przez to, że swędzi Cię piczka bądź piczon to zastanów się czy nie powinnaś/powinieneś udać się do wenerologa bo tą metodą nie wyleczysz dolegliwości. 

Gość Samuel
6 minut temu, Gość Kkaaakkkiiss napisał:

Serio,  że takie prostaki tu sie udzielaja to aż wymiotować się chcę... Smutne musisz mieć życie skoro polega na drapaniu piczki...

Gość gość

No to niezły z ciebie nianius! jak ty 2 noce co 2 tygodnie bez chłopa wytrzymać nie możesz?!?!

A nie myślałaś o zmianie zawodu? Tak żeby połączyć przyjemne z pożytecznym??

6 minut temu, Gość gość napisał:

No to niezły z ciebie nianius! jak ty 2 noce co 2 tygodnie bez chłopa wytrzymać nie możesz?!?!

A nie myślałaś o zmianie zawodu? Tak żeby połączyć przyjemne z pożytecznym??

Troll, nie wierzę!  Dużo daje Ci satysfakcji zabieranie zdania "gościu" tylko po to aby komuś sprawić przykrość? Lepiej Ci teraz? Lubisz siebie przez to bardziej? 

Gość Gaga
14 minut temu, Nianius7 napisał:

Troll, nie wierzę!  Dużo daje Ci satysfakcji zabieranie zdania "gościu" tylko po to aby komuś sprawić przykrość? Lepiej Ci teraz? Lubisz siebie przez to bardziej? 

Hm...  Widzę  że tutaj  udzielają się osoby które spanie odczytuja jako seks...  Otóż moi drodzy nie koniecznie spanie w jednym łóżku równa się seks.  Jeżeli tak zostalyście wychowane to współczuję waszym przyszłym partnerom.  Nianiusiu nie przejmuj się takimi trollicami są to osoby które w d...  Były g...  Widziały a jeżeli chcesz sensownej odpowiedzi radzę założyć wątek w bardziej dojrzałych forach jak widać tutaj urzęduje sama gowniarzeria... Pozdrawiam... 

Gość Toja

Nie wierzę w to co czytam... Serio tutaj chyba sama gimbaza się zleciała... Szkoda bo kiedys kafeteria była fajnym portalem... Żal.pl 

Gość gwoli wyjasnienia

Rodzina zrekonstruowana 😄 

Jesli to nie prowo ... to jak dla mnie to wy oboje macie jakis problem. Ty, ze nie potrafisz badz nie chcesz przez 4 noce w miesiacu spac bez faceta, a on ze musi spac ze swoja corka w jednym lozku. Ciekawe czy jakby jeszcze byl ze swoja zona czy by tez spal w pokoju dziecka. Mozna w dzien tyle sie naprzytulac, ze noc pozostanie na spanie. Uwazam wrecz ze to nie jest najlepszy pomysl, zeby rodzic spal w jednym lozku ze swoim malym dzieckiem. I nie mam tu zadnych podejrzen a jedynie jakies zdrowe zasady i prawo do wlasnej intymnosci, zarowno dziecka jak i doroslego. Co innego uciac sobie drzemke poobiednia pod kocykiem razem z dzieckiem ale spanie cala noc w jednym lozku to juz przesada.