Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdezorientowany

Tinder nie wiem co o tym sądzic

Polecane posty

Gość Zdezorientowany

Czesc, zacznę od tego, ze raczej rzadko korzystam z tindera, a jak juz to tylko z nudow, zeby sobie poprzesuwac prawo-lewo i tyle. Czasem z nudow jak gdzies wyjezdzalem lub nie miałem co robić to pisałem sobie z dziewczynami z par, ale nigdy nie spotkalem sie z zadna, bo zazwyczaj jak mialem ochotę to po prostu poznawałem dziewczynę na zywo i nie potrzebowalem nigdy zadnej aplikacji do spotkan. Jednak pare tygodni temu polaczylo mnie w pare z naprawde ladna dziewczyna, nie wiem co w sobie ma, ale mimo sporej ilosci ladnych dziewczyn w moich parach napisalem do niej, bo jakos po prostu na podstawie zdjec bardzo mi sie spodobala. Przez pierwsze kilka dni rozmowa szla bardzo dobrze - ciekawie, sporo tematow do rozmow, sporo smiechu, ale pech chcial, ze akurat zaczal sie okres swiateczno-majowkowy. Zaproponowałem spotkanie na kawe/piwo na ktore owa dziewczyna sie zgodziła, ale oboje bylismy tak w rozjazdach, ze do tej pory się jeszcze nie spotkalismy. Wiadomo wraz z czasem tematy do rozmowy lekko sie wyczerpaly, bylo to podtrzymywane na sile - coraz wolniejsze odpisywanie itd (takie pisanie, zeby po prostu o czyms pisac).  Potem byl moment przerwy - nie pisalismy w ogole (wiadomo intesywna majowka to nawet czasu za bardzo nie bylo). Teraz kiedy minela majowka znowu sie odezwalem i troche popisalismy w podobnym tonie jak na poczatku, ale w sumie po chwili znowu rozmowa zaczela slabo sie kleic i byl koniec rozmowy. Myslicie, zeby po prostu jutro/pojutrze napisac prosto z mostu o spotkanie bez zbednego gadania i do tego czasu (czyli pewnie weekend) juz sie nie odzywac i zobaczyc jak sie potoczy spotkanie i ewentualnie wtedy znowu sie umawiac tylko tym razem do jakiegos kina/parku? Mam wrazenie, ze to zauroczenie (mimo, ze sie nawet nie widzielismy) troche mi przeszlo przez to, ze tak naprawde sie dalej nie widzielismy na zywo i malo pisalismy, ale to chyba normalne? Bo ile mozna w koncu rozmawiac o jakis podstawowych rzeczach przez internet bez spotkania w rzeczywistosci? Doradzcie, z gory dzieki

Niedobrze, że chwilę popisaliście i tematow do rozmów już nie było, ale kto wie, jesli tak Ci to siedzi w głowie - warto spróbować. Napisz prosto z mostu o spotkanie, nie rób tego na okrętke bo Ci okazja koło nosa przejdzie 🙂

PS. Żadne kino, nie będziecie mieć okazji do rozmowy. 

Gość Zdezorientowany

No mam wrazenie, ze po prostu wczesniej juz wyczerpalismy jakies ciekawe tematy do rozmowy "przy poznaniu", a poza tym tez bylo tak, ze ja bylem zajety tamtego dnia ktorego pisalismy, a ona wracala

Gość tolek

spróbuj do niej zadzwonić i porozmawiać telefonicznie, ale spotkanie by było najlepsze moim zdaniem, ustawiaj to jak najszybciej