Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Stokrotka1708

Jak zachęcić nieznajomego np. w parku

Polecane posty

Mam fantazję by zachęcić starszego jakiegokolwiek faceta na igraszki np na loda albo zeby zrobił mi minetke na łonie natury i potrzebuje dobrych rad by się skusił. Co mam robić?! 😄

1 godzinę temu, Stokrotka1708 napisał:

Mam fantazję by zachęcić starszego jakiegokolwiek faceta na igraszki np na loda albo zeby zrobił mi minetke na łonie natury i potrzebuje dobrych rad by się skusił. Co mam robić?! 😄

No mnie możesz złapać za fiuta , kiedy chodzę po parku . Lubię chodzić w dresach bez majtek , to poczujesz jaki jest twardy.

Gość Jan

Najlepiej powiedzieć mu. Mam fantazję o łonie natury. Chcę być TAM lizana- jeśli jesteś bezwstydnikiem oddam Twojemu językowi swoją brzoskwinkę tu i teraz. Mam 15 minut, jesteś zainteresowany?

A on rozczapierzy gały i zapyta, Jeśli Ślimak umyty to język zadowolony.

Tak liżący może bardzo łatwo złapać WZW B do przełyku zwłaszcza jeśli to dziadek.

Gość evela

ja myślę, że odpowiedni strój, zachowanie wystarczy i sam się ktoś znajdzie, ewentualnie nagie opalanie, gdzieś w pobliżu ścieżki. Idąc krok dalej z opaską na oczach, słuchawkami na uszach i kartką z napisanymi oczekiwaniami.

Gość evela

Hej Sławku, takie luźne przemyślenia gdzieś ze skraju świata fantazji odwagi graniczącej z głupotą. Pewnie takie ochoty kończą się na odważnym stroju i dumnym spacerze, lub podjęciu rozmowy z ewentualnym zainteresowanym i pozwoleniu na porwanie się nurtem emocji, co może się właśnie skończyć tak jak w fantazji powyżej.

Gość chcę

Ja bym chętnie zrobił minetkę w parku nieznajomej 😛

9 godzin temu, Stokrotka1708 napisał:

jeśli chcesz coś takiego na prawdę będzie trudne... wielu będzie bało się prowo ... więc najlepiej po prostu jednak zagadać i po chwili powiedzieć, czego chcesz

Gość Gosc

Chętnie Ci zrobię minetke w parku

Mój email 

Jaa@pisz.to 

Gość Chłopak

Jajprościej to widząc w oddali idącego twoją ścieżką młodego faceta kucnij za jakimś drzewkiem czy krzaczkiem obok ścieżki niby że musisz siku, ale tak by zobaczył cię gdy się zbliży. Udawaj, że nic nie widzisz ale by on zobaczył całą twoją pupę. z pewnością zatrzyma się. To wtedy ty udaj że go zobaczyłaś i niby zaskoczona możesz zapytać czy chce chce też zobaczyć twoją cipkę. Na pewno się zbliży a ty już możesz postępować jak chcesz. Miałem taki przypadek w lasku i tak właśnie dziewczyna zareagowała.