Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość77

czy mój chłopak nie jest zbyt zaborczy?

Polecane posty

Gość Gość77

Pracuje w czasie studiów w restauracji,chłopak z którym się spotykam też tam czasami pracuje, w sumie on mi załatwił tą pracę. Tam są praktycznie same osoby+/- w moim wieku, każdy ze sobą rozmawia, ale jakoś częściej zaczęłam z takim innym chłopakiem. Nie myślałam o nim jako o potencjalnym partnerze, on ma dziewczynę i wie, że ja mam kogoś ale dwa razy do mnie napisał na fb, raz, że mogę pisać jeśli chcę pogadać, niedawno złożył mi życzenia na wielkanoc bo się długo nie zobaczymy, w rozmowach dwa razy zdrobnił moje imię. Ostatnio siedziałam z chłopakiem i przez przypadek to zobaczył, zaczął mówić, że mam mu pokazać tą rozmowę bo on widzi jak ze sobą rozmawiamy w pracy. Dałam mu zobaczyć, a on wstał i wyszedł, zatrzymał się i zaczął do mnie krzyczeć w środku miasta, potem znowu poszedł i znowu zaczął krzyczeć. w końcu się uspokoił. Wczoraj poszło o to, że jemu nie podoba się, że jeżdżę co dwa tygodnie do rodziców na weekend,bo on chce, żebym była cała jego i to jeżdżenie musi się skończyć. Tyle, że jego rodzice mają jeszcze trójkę jego rodzeństwa a ja jestem jedynaczką i moi rodzice chcą, żebym przyjeżdżała, oni mi dają kase na utrzymanie tutaj,poza tym w domu jest mi dobrze. Strasznie się za to zdenerwowałam, że zaczyna już wjeżdżać na moją rodzinę. Ostatnio w pracy przyszedł jakiś koleś,typowy babiarz i zaczął coś do mnie mówić, jakieś głupie teksty ale nie reagowałam, a on podszedł i powiedział, że ma się odczepić bo jestem jego dziewczyną. Ma problem jak rozmawiam z innymi ale jak on rozmawia z jakąś dziewczyną to jest ok a tamci to mnie podrywają co oczywiście nie jest prawdą. Boli mnie to, że on nie lubi zwierząt, powiedział,że nie rozumie dlaczego ludzie przyjeżdżają z psami na wakacje, że powinni je w lesie zostawiać. Mówi, że on chce ze mną nocować, tylko u mnie właściciel nie pozwala na nocowanie innych, poza tym mam łóżko 1 osobowe i to jest ciężko, bo on lubi się rozwalać na łóżku. Jak odwiedziłam przyjaciółkę to chciał wiedzieć na jakie tematy rozmawiałyśmy

Gość Kawa

Uciekaj, to nic dobrego nie wrozy. Zamknie cie w zlotej klatce a sam bedzie pan i wladca ,ktoremu wszystko wolno. 

Gość Gość77

KIedyś zasugerował, że następne święta spędzimy tylko we dwoje, nie pojedziemy do rodziny...W wynajmownym pokoju...hehe

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość Gość77 napisał:

Mówi, że on chce ze mną nocować, tylko u mnie właściciel nie pozwala na nocowanie innych, poza tym mam łóżko 1 osobowe i to jest ciężko, bo on lubi się rozwalać na łóżku. 

Ale że się dołoży finansowo to już nie zaproponował, co?