Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Bo偶ka

Focus Rf Talus a Focus Rf

Polecane posty

Go艣膰 Bo偶ka

Dziewczyny , mam 45 lat i wiotk膮 sk贸r臋 na twarzy i na brzuchu po ci膮偶y.Przyjaci贸艂ka mojej cioci poleca艂a mi zabieg z fal膮 radiow膮 Focus talus ale w moim mie艣cie nie ma go , jest tylko Focus rf. Czym to si臋 r贸偶ni i czy lepiej jecha膰 na Focusa talusa czy wystarczy sam Focus ?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Go艣膰

Nie r贸b 偶adnego Focusa. Na d艂u偶sz膮 met臋 sk贸ra robi si臋 cie艅sze, rzadsza, zwiotcza艂a. Rewitalizacj臋 zr贸b. Kwasy, bursztynian etc聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Aleksandra

Bo偶ka ,focus talus dobrze ci kole偶anka poleci艂a . Mog臋 ci powiedzie膰 jakie efekty by艂y u mnie z pewno艣ci膮 wzmocnienie sk贸ry z jednoczesnym efektem liftingu jakby mniej sk贸ry - naci膮gn臋艂a si臋 . rewelacyjnie zadzia艂a艂 na podbr贸dek a owal twarzy zag臋艣ci艂 si臋.Bruzda przy ustach bardzo du偶a poprawa, okolica oczu powieka naci膮gni臋ta a zmarszczki sp艂ycone. Po tym zabiegu efekt jest widoczny natychmiast i po kilku miesi膮cach nadal si臋 utrzymuje u mnie. Nie wiem jaka jest r贸偶nica w tych sprz臋tach ale 艣miech mnie ogarnia kiedy kto艣 proponuje kwasy na lifting sk贸ry z jednoczesnym opluwaniem zabiegu na kt贸rym z pewno艣ci膮 nie by艂 . Jakie to Polskie ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fokusM脫JnrONE

Wierna jestem Fokusowi od wielu lat , od oko艂o dw贸ch lat korzystam z mocniejszego Talusa. My艣l臋 , 偶e po nim du偶o szybciej widz臋 rezultaty ni偶 po starej wersji Fokusa. Z pewno艣ci膮 jest on silniejszy w odczuciach ale nadal przyjemny. Czego si臋 nie robi dla urody :)

Fokus Talus jest najsilniejsz膮 wersj膮 z Fokus贸w - nie pami臋tam parametr贸w ale warto sprawdzi膰 np na stronce:聽 www.focusrf.com/pl/nowy-focus

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jagdAY

Nie wiedzia艂am ,偶e jest focus talus i 偶e to mocniejszy cwaniak od starego focusa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 OlaK

I po jednym zabiegu i po drugim masz widoczny rezultat . Robi艂am w kilku miejscach w Warszawie i to wiele zale偶y od umiej臋tno艣ci kosmetyczki i czy zabieg jest wykonywany na 偶elu czy kremie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰
Dnia 14.05.2019 o 09:20, Go艣膰 Aleksandra napisa艂:

Bo偶ka ,focus talus dobrze ci kole偶anka poleci艂a . Mog臋 ci powiedzie膰 jakie efekty by艂y u mnie z pewno艣ci膮 wzmocnienie sk贸ry z jednoczesnym efektem liftingu jakby mniej sk贸ry - naci膮gn臋艂a si臋 . rewelacyjnie zadzia艂a艂 na podbr贸dek a owal twarzy zag臋艣ci艂 si臋.Bruzda przy ustach bardzo du偶a poprawa, okolica oczu powieka naci膮gni臋ta a zmarszczki sp艂ycone. Po tym zabiegu efekt jest widoczny natychmiast i po kilku miesi膮cach nadal si臋 utrzymuje u mnie. Nie wiem jaka jest r贸偶nica w tych sprz臋tach ale 艣miech mnie ogarnia kiedy kto艣 proponuje kwasy na lifting sk贸ry z jednoczesnym opluwaniem zabiegu na kt贸rym z pewno艣ci膮 nie by艂 . Jakie to Polskie ...

Nie robi艂am i nie zrobi臋. Jest bardzo du偶o niezadowolonych os贸b na profesjonalnych forach czy w艣r贸d znajomych. Ka偶dy robi co uwa偶a, a ja uwa偶am, 偶e lepiej uczy膰 si臋 na cudzych b艂臋dach. Research w necie "wyleczy艂"聽 mnie z wielu pomys艂贸w i jak do tej pory nie zrobi艂am sobie zbiegu, kt贸rego 偶a艂uj臋. Opluwanie jakiej艣 maszynki - te偶 co艣.. Chyba masz zbyt emocjonalny stosunek do tego. Nie martw si臋 o kliniki, jak to im si臋 nie sprzeda, to b臋d膮 robi膰 co innego, na pewno biedowa膰 nie b臋d膮. I tak si臋 sk艂ada, 偶e mo偶esz bardzo du偶o zrobi膰 dla sflacza艂ej sk贸ry preparatami i ni膰mi. Poprawi膰 struktur臋, "przyczepi膰" do tkanek. To nie jest jaka艣 abstrakcja. A w pewnym wieku przy du偶ych zwisach, to i tak tylko lift operacyjny.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰

Lift operacyjny to si臋 robi dopiero po 50-tce czy 60-tce i ja nikogo nie namawiam, ale mniej bym by艂a przera偶ona gdyby moja matka chcia艂a lift zrobi膰 ni偶 tego Focusa. Te Twoje focusy, to zbrodnia dla sk贸ry. Na kafe sobie mo偶na poczyta膰 jak kobiety p艂acz膮 po tym w innych w膮tkach. Znam osob臋, kt贸ra pracuje w bran偶y estetycznej i jest "zrobiona" naprawd臋 super, wygl膮da du偶o m艂odziej i ona te zabiegi gor膮co odradza. Nie pozwoli艂abym tego zrobi膰 偶adnej bliskiej osobie, a Ty sobie r贸b co uwa偶asz. Jak ten zabieg jest taki cudny, to si臋 obroni. Ja tylko namawiam, 偶eby przed zrobieniem jakiegokolwiek zabiegu poczytaj o nim i poszuka膰 info na forach.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Oszo艂omiona

Go艣膰 - znam co najmniej dwie osoby z mojego otoczenia , kt贸re po liftingu maj膮 schrzanione twarze wi臋c nie pisz bzdur o Focusie ! Chcesz linki do pooperacyjnych skutkach ubocznych po liftingu ? Jestem przera偶ona tym , 偶e skalpel- piszesz to jedyne wyj艣cie w pewnym wieku . NIEEEEEEEE. Nie zgadzam si臋 aby wmawia膰 ludziom , 偶e tylko ig艂a i skalpel daj膮 rezultaty odm艂odzenia.

Pisz臋 w kontek艣cie wszystkich innych zabieg贸w bezinwazyjnych kontra TW脫J lifting

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰

Te偶 znam osoby, kt贸re wygl膮daj膮 fatalnie po liftingu i co z tego. Wiadomo chyba, 偶e to jest zabieg bardzo ryzykowny i mo偶na sobie totalnie twarz zepsu膰. Zreszt膮 ja w przeciwie艅stwie do Ciebie nikogo na nic nie namawiam. Wyrwa艂a艣 z kontekstu, to co powiedzia艂am, bo chodzi艂o mi o to, 偶e na powa偶ne zwisy i tak nic nie pomo偶e poza liftem, co dla mnie znaczy, 偶e lepiej mie膰 zwisy i normaln膮 sk贸r臋 ni偶 chwilowo napi臋t膮 sk贸r臋 po RF, ale gorszej jako艣ci, cie艅sz膮 i star膮 w strukturze. Po co sobie na kr贸tki moment poprawi膰 napi臋cie sk贸ry, 偶eby potem si臋 "posypa膰" jeszcze bardziej.. A 偶eby ugotowanie kolagenu nazywa膰 zabiegiem bezinwazyjnym, to trzeba mie膰 tupet. I ka偶dy sobie zdaje spraw臋, 偶e lift to jest powa偶na operacja, cz艂owiek si臋 namy艣la latami, nikt nie poleci robi膰 tego ot tak dla kaprysu, a ten Tw贸j nachalnie reklamowany RF, to taki niby niewinny, "bezinwazyjny", wi臋c si臋 mo偶na nie藕le przejecha膰. Jaki masz interes w tym, 偶eby tak nachalnie poleca膰 jaki艣 zabieg? Podejrzane. Ja sobie zrobi艂am r贸偶ne zabiegi i nikomu ich nie polecam z tak膮 pasj膮, nawet jak jestem zadowolona, bo wiem, 偶e efekty mog膮 by膰 r贸偶ne u ka偶dego.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Bo偶ka

Dziewczyny napisa艂am jako pierwsza posta aby zasi臋gn膮膰 porady o Focusie Talusie. Liftingu nie bior臋 pod uwag臋 .Chc臋 si臋 starze膰 z godno艣ci膮 ale bez igie艂 i mocnej ingerencji. Dzi臋kuj臋 Ci GO艢膯 za opini臋. Sama widzia艂am jednak efekt buzi po zabiegu Focus talus , tak jak pisa艂am wcze艣niej u przyjaci贸艂ki mojej cioci i by艂 fajny mimo tego , 偶e robi艂a go oko艂o roku wcze艣niej. Widzia艂am te偶 na zdj臋ciu bo ten salon w kt贸rym robi艂a wykona艂 zdj臋cie w po艂owie zabiegu. Nadal jednaknie wiem czy robi膰 zwyk艂ego Focusa czy Talusa ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 5432gosc

Talus jest mocniejszy i szybciej zobaczysz rezultaty a chyba o to Ci chodzi !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kinia

Jestem 艣wie偶o po 5 zabiegach focusa talusa na twarz i jestem zachwycona efektem.Pogoni艂am swoje dwie psiapsiu艂y na ten zabieg bo jestem dos艂ownie zszokowana efektami. Jeszcze niedawno ostrzykiwa艂am si臋 bo staro艣膰 zagl膮da艂a mi ostro w oczy ale takich rezultat贸w nigdy si臋 nie spodziewa艂am.Ju偶 teraz wiem czemu Ko偶uchowska reklamowa艂a kiedy艣 ten zabieg:) Dlaczego wm贸wiono mi , 偶e ig艂a jest lepsza ni偶 np: fala radiowa ? to chyba wina medi贸w spo艂eczno艣ciowych i pism kobiecych - dla mnie i moich przyjaci贸艂ek focus the best

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 6578com

Jestem 艣wie偶o po 5 zabiegach focusa talusa na twarz i jestem zachwycona efektem.Pogoni艂am swoje dwie psiapsiu艂y na ten zabieg bo jestem dos艂ownie zszokowana efektami. Jeszcze niedawno ostrzykiwa艂am si臋 bo staro艣膰 zagl膮da艂a mi ostro w oczy ale takich rezultat贸w nigdy si臋 nie spodziewa艂am.Ju偶 teraz wiem czemu Ko偶uchowska reklamowa艂a kiedy艣 ten zabieg:) Dlaczego wm贸wiono mi , 偶e ig艂a jest lepsza ni偶 np: fala radiowa ? to chyba wina medi贸w spo艂eczno艣ciowych i pism kobiecych - dla mnie i moich przyjaci贸艂ek focus the best

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 11111

Mam na imi臋 Aneta i pisz臋 o problemie , kt贸ry mnie dotkn膮艂 a mianowicie moja sk贸ra po ci膮偶y na brzuchu pozosta艂a obwis艂a z mn贸stwem g艂臋bokich rozst臋p贸w. Na prawd臋 my艣la艂am , 偶e czeka mnie ju偶 tylko operacja wyci臋cia- 偶e to m贸j jedyny ratunek. Zosta艂am nam贸wiona na zabieg focus talus w jednym z salon贸w w warszawie. Wykona艂am 10 zabieg贸w na okolic臋 brzucha . Po pierwszym zabiegu efekt by艂 szokuj膮co dobry , zmniejszy艂y si臋 rozst臋py, cienka sk贸ra w dolnej cz臋艣ci brzucha pogrubia艂a i uzyska艂a elastyczno艣膰 . Sk贸ry mam zdecydowanie mniej na brzuchu i cho膰 nie wch艂on臋艂a si臋 tak jak przed ci膮偶膮 to mimo wszystko jest to efekt wi臋cej ni偶 zadowalaj膮cy. Bez obaw mog臋 teraz pokaza膰 si臋 na pla偶y dlatego jestem za nowoczesn膮 technologi膮 do tego bezinwazyjn膮 !!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Roxi-niecierpilwa

po 3 dzieci moja sk贸ra na brzuchu mocno si臋 rozci膮gn臋艂a do tego stopnia 偶e nie mog艂am patrze膰 na siebie w lustrze.Posz艂am na 1 zabieg focusa rf talusa bo tylko na jeden by艂o mnie sta膰. Wcze艣niej zrobi艂am zdj臋cie mojego paszkfila. Zabieg by艂 przyjemny a efekt mnie zaskoczy艂 zupe艂nie nie spodziewa艂am si臋 ze wisz膮ca sk贸ra na brzuchu mo偶e si臋 jeszcze wci膮gn膮膰 .Szczerze m贸wi膮c nie spodziewa艂am si臋 za wiele po bezuczuciowych maszynach a zyska艂am znaczne napi臋cie sk贸ry na brzuchu - jest jej po prostu mniej. Teraz zbieram na wi臋cej zabieg贸w i nie mog臋 si臋 ju偶 doczeka膰 ich efektu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 goscina

TALUS jest the BEST

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 AnkaD

Korzysta艂am 2 lata temu z Maximusa- my艣la艂am , 偶e dobrze zrobi mojej sk贸rze i tak by艂o- dop贸ki par臋 miesi臋cy temu nie skorzysta艂am z Fokusa talus - kolosalna r贸偶nica. Od dzi艣 Fokus talus m贸j wyb贸r

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Origamitanka

Mam 26 lat czy mog臋 ju偶 korzysta膰 z tego zabiegu czy lepiej ju偶 co艣 mocniejszego no nie wiem ale mo偶e mezoterapie jednak tak kole偶anka m贸wi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Beyoncethe best

NIE KORZYSTA艁AM - NIE WIEM!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 RR200

Ciekawi mnie jak jest p贸藕niej , jak d艂ugo si臋 rezultat utrzymuje. Zrobi艂am nici liftinguj膮ce ale og贸lnie ju偶 po 2 miesi膮cach nie widz臋 efektu.Zastanawiam si臋 nad czym艣 innym - mo偶e wampirzy lifting - sylwester tu偶 tu偶 - a mo偶e fala radiowa ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Katarzyna

Do: Go艣膰 RR200

Mniej wi臋cej rok temu zacz臋艂am przygod臋 z tym zabiegiem. Poprzednio stosowa艂am mezoterapi臋 ig艂ow膮. Fokus jest po to aby sk贸ry by艂o mniej i to si臋 dzieje naprawd臋. Po ig艂ach buzia jest od偶ywiona ale sk贸ra si臋" nie wch艂ania " tak jak zaobserwowa艂am po fokus co odejmuje lat. Nie chc臋 mie膰 buzi okr膮g艂ej jak ksi臋偶yc i dostrzykiwa膰 co chwila co艣. Nigdy nie zrozumiesz dop贸ki nie spr贸bujesz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Agajaga

Osobi艣cie robilam laser na buzie聽 bo napiecie nie takie bylo. Ale tez potem namowila mnie kosmetyczka na focusa i efekt super. Nie bolalo mnie to najwazniejsze bo po laserze nie bylo tak fajnie. I moge tez latem robic focusa . Efekty podobne a brak uszkodzen po focus

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 443265

To chyba jedyny zabieg z gwarantowanymi聽efektami - tak si臋 reklamuj膮

Udost臋pnij ten post