Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blaack

Nie mogę mieć znajomych, przyjaciół

Polecane posty

Hej! Mam pewien problem. Jestem z chłopakiem już ponad rok. Na początku wszystko było dobrze, układało nam się. Od dłuższego czasu coś się stało i zabrania mi kontaktu ze znajomymi. Sprzeciwialam się ale w końcu byłam zmęczona klotniami I po prostu przytaknęlam (wiem glupota). Teraz brakuje mi znajomych więc założyłam konto na forum gdzie po prostu mogę pisać  z ludźmi którzy słuchają moich problemów mogę z nimi normalnie porozmawiać. Odkrył to i zaczęło się istne piekło. Usunął mi wszystkie aplikacje z telefonu typu fb mess olx (bo tam też można prowadzić rozmowy). I teraz tak się zastanawiam - czy to moment żeby kopnąć to w tyłek? Kocham go ale od dłuższego czasu nic mnie nie cieszy nie mam z kim porozmawiać komu się wyzalic po prostu jestem zupełnie sama. Czuje sie jakbym nie miala zycia i byla zamknieta w piwnicy. Z rodzicami takie rozmowy to nie to samo. Z drugiej strony boję się że kiedy z nim zerwe zostanę sama bo przecież skąd nagle wziąć przyjaciół których on mi zabrał? Co radzicie? Jak wybrnąć z tej chorej sytuacji która zaszła tak daleko? 

Proszę  bez głupich odpowiedzi typu Ale jesteś głupia- wiem. Polak mądry po szkodzie 😉

Gość Gość

Musiałaś coś przeskrobac, przyznaj się.

Gość Gosc

Odnowic kontakt z przyjaciólmi i uciekac  z tego związku

Gość baba

powinnas sprawdzic czy w razie odejscia cie nie zamorduje albo siebie nie powiesi bo to toksyczny dominujący typ, uwazaj, awantury bo masz znajomych, po slubie obije ci pysk 

Gość Gość
3 minuty temu, Leżaczek napisał:

Czemu głupota brak znajomych to najlepsze rozwiązanie. Można lezakowac caly dzień i nikt dupy nie zawraca. 

To ciebie nie da się lubić bo sam jesteś głupi.