agent of Asgard 3636 Napisano Luty 16, 2021 1 minutę temu, BardzoBrutalnaBabcia napisał: Dużo miejsca do całowania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardzoBrutalnaBabcia 246 Napisano Luty 16, 2021 Przed chwilą, agent of Asgard napisał: Dużo miejsca do całowania. Zyrafe se kup. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Luty 16, 2021 Przed chwilą, agent of Asgard napisał: Dużo miejsca do całowania. Można stworzyć dzieło z morderczych malinek albo łatwiej udusić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Luty 16, 2021 1 minutę temu, BardzoBrutalnaBabcia napisał: Zyrafe se kup. Gęś jest tańsza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Luty 16, 2021 1 minutę temu, BardzoBrutalnaBabcia napisał: Zyrafe se kup. Węgorza od razu. Jego ciało to szyja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardzoBrutalnaBabcia 246 Napisano Luty 16, 2021 Beks https://zapodaj.net/5542b96ea6c15.jpg.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Luty 16, 2021 1 minutę temu, BardzoBrutalnaBabcia napisał: Beks Nie chce do nieba, tam nie można robić fajnych rzeczy. Idź se Jezus. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Luty 16, 2021 2 minuty temu, BardzoBrutalnaBabcia napisał: Beks Mam już miejsce przy kotle i zespołach rockowych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardzoBrutalnaBabcia 246 Napisano Luty 16, 2021 Ale wy naiwni. W piekle nic dobrego nie znajdziecie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Luty 16, 2021 Przed chwilą, BardzoBrutalnaBabcia napisał: Ale wy naiwni. W piekle nic dobrego nie znajdziecie. Nie wierze w piekło dlatego w nim nie będę babko. Pójdę tam gdzie chce bom gwiezdny wędrowiec, żółty anioł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardzoBrutalnaBabcia 246 Napisano Luty 16, 2021 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Luty 16, 2021 1 minutę temu, BardzoBrutalnaBabcia napisał: Każdy idzie tam gdzie sobie wybierze 🥸 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardzoBrutalnaBabcia 246 Napisano Luty 16, 2021 (edytowany) Idę narazie szatanisci. Edytowano Luty 16, 2021 przez BardzoBrutalnaBabcia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Luty 16, 2021 1 minutę temu, BardzoBrutalnaBabcia napisał: Idę narazie szatanisci. Nie jestem satanistą a idź se Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Luty 16, 2021 (edytowany) 8 minut temu, Kulfon napisał: A ja wierze w pieklo, sami je sobie ciagle robimy. Ludzie głupi są i lubią sobie kłody pod nogi podrzucać. Stale błądzimy i błądzić będziemy. Edytowano Luty 16, 2021 przez Benniee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Luty 16, 2021 39 minut temu, agent of Asgard napisał: Od jakiegoś czasu na Kafeterii liczymy to za połowę partnera seksualnego. To chyba nie my liczymy tylko jedna osoba tak robi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Luty 16, 2021 Zapomnieliście jeszcze chyba o czyśćcu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Luty 16, 2021 4 minuty temu, Elciaa29 napisał: Zapomnieliście jeszcze chyba o czyśćcu Tam to już w ogole nuda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Luty 16, 2021 Przed chwilą, Benniee napisał: Tam to już w ogole nuda Czy ja wiem , zależy jeszcze z której strony na to spojrzeć. Mogło by się okazać że właśnie tam jest najciekawiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Luty 16, 2021 2 minuty temu, Elciaa29 napisał: Czy ja wiem , zależy jeszcze z której strony na to spojrzeć. Mogło by się okazać że właśnie tam jest najciekawiej Może Pewnie tak jak na ziemi... Trochę przerażająca wizja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor Siurek 814 Napisano Luty 16, 2021 1 minutę temu, PrawiczekPzn napisał: Ale zdaniem takich ultra Katolików jak Grzegorz Braun czy Tomasz Gryguć to: papieża Jana Pawła tam nie będzie...... (mimo, że jako ultra Katolicy wierzą święcie w nieomylność urzędu papieskiego....) Niczego bardziej się nie lękam jak ultra katolików Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NiuniaBunia 0 Napisano Luty 16, 2021 Widzę temat zszedł na inne tory a ja tylko chciałam na pytanie odpowiedzieć Tyle tego było że ciężko mi to policzyć... Nie tylko że stałymi partenrami... Nie tylko z płcią przeciwną Sporo przygodnych ale to raczej jak byłam gówniarą było kilka za kasę teraz mam najlepszego faceta z jakim kiedykolwiek byłam i gdybyśmy tylko mogli to by było codziennie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach