Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chory człowiek

czy chory człowiek moze byc atrakcyjny

Polecane posty

Gość chory człowiek

....

Gość Gość

W człowieku atrakcyjna jest osobowość, serce i umysł

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Tylko związki oparte na tej fascynacji są trwałe, wtedy defekty urody są akceptowane jak nie kochane.

Gość chory człowiek
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Tylko związki oparte na tej fascynacji są trwałe, wtedy defekty urody są akceptowane jak nie kochane.

a jak osobowość cierpi z powodu choroby

Gość Gość

Trzeba leczyć i szukać środowiska, ludzi dających ukojenie. Przy właściwej osobie wszystko jest prostsze.

Gość gościówa

ja myślę że może! 🙂 ale o jakieś chorobie tu mowa?

Gość Gyuyjjjjydf

O ciężkiej depresji i załamaniu nerwowym spowodowanym przez wieloletnie podłe zachowania ludzi z najbliższego otoczenia.i pana który nie istnieje

Gość gość
4 minuty temu, Gość Gyuyjjjjydf napisał:

O ciężkiej depresji i załamaniu nerwowym spowodowanym przez wieloletnie podłe zachowania ludzi z najbliższego otoczenia.i pana który nie istnieje

ojej 😞 ja myślę że może jak najbardziej! To może nie specjalne pocieszenie wiem, ale pamiętaj ciałko masz zdrowe 🙂 A psychike da rade naprawic z pomocą terapeuty może? Serio serio. Wiesz popatrz na filmy chociazby, tam kobietki często zako...ą się w pokręconych intrygujących typkach! I ja sama też! Ale poza tym to trzeba naprawić Ci nastrój, żebys się lepiej po prostu czuł...

Gość gość

kurcze nie chce bagatelizować, tak wyszlo może, ciężka deperesja to poważna sprawa 😞 ale wciąż jestem na tak! zdania nie zmienię

Gość zdr
35 minut temu, Gość Gość napisał:

czyli jak taki jest to jest prawiczkiem na zawsze

tak terapia tu dużo pomoże ..przemiana myślenia...osoba która będzie ciebie pootrzymywać na duchu nie dołować zaprzyjaźnić się najpierw...le,ki trzeba leczyć...inaczej one tobą manipuluje i ciebie ogranicza....dobrze dobranie leki...to podstawa ..i przemiana myślenia....jesteś tym jak o sobie myślisz....nie bać się myśleć pozytywnie o sobie nie wierzyć w zło- rzeczne rodziców...modlitwa o uwolnienie od tych przekleństw..

Gość chory człowiek
17 minut temu, Gość gość napisał:

ojej 😞 ja myślę że może jak najbardziej! To może nie specjalne pocieszenie wiem, ale pamiętaj ciałko masz zdrowe 🙂 A psychike da rade naprawic z pomocą terapeuty może? Serio serio. Wiesz popatrz na filmy chociazby, tam kobietki często zako...ą się w pokręconych intrygujących typkach! I ja sama też! Ale poza tym to trzeba naprawić Ci nastrój, żebys się lepiej po prostu czuł...

właśnie cialko chore

Gość ech
50 minut temu, Gość Gość napisał:

Dla większości kobiet powyższe nie ma znaczenia, liczy się tylko wygląd. A szkoda, bo właśnie związki oparte na wymienionych przez ciebie wartościach, są najtrwalsze i najbardziej udane.

Gość gość
6 minut temu, Gość chory człowiek napisał:

właśnie cialko chore

😞 nie wiem co Ci dolega, ale to również nie przeszkadza w niczym. Najważniejsze abys sobie pomógł i lepiej się poczuł sam ze sobą. Z pomoca ludzi ktorzy sie na tym znaja. a dzialasz coś w tym kierunku?

Gość chory człowiek
10 minut temu, Gość gość napisał:

😞 nie wiem co Ci dolega, ale to również nie przeszkadza w niczym. Najważniejsze abys sobie pomógł i lepiej się poczuł sam ze sobą. Z pomoca ludzi ktorzy sie na tym znaja. a dzialasz coś w tym kierunku?

tak ale nic nie pomaga, próbuje wszystkiego, staram się ukrywać ból i złość

Gość Przyczyna.
Przed chwilą, Gość chory człowiek napisał:

Skąd ten ból i złość? 

Gość chory człowiek
13 minut temu, Gość Przyczyna. napisał:

Skąd ten ból i złość? 

z tej choroby

Gość gość
15 minut temu, Gość chory człowiek napisał:

hmmm, może to kwestia nieodpowiednich specjalistów. bo ukrywanie to nie jest najlepszy sposob na poradzenie sobie z czyms 😞

Gość Monika
10 minut temu, Gość gość napisał:

hmmm, może to kwestia nieodpowiednich specjalistów. bo ukrywanie to nie jest najlepszy sposob na poradzenie sobie z czyms 😞

Zgadzam sie 100%.

Zle, ciagnace sie latami diagnozy rujnuja zycie i psychike :(

Gość Moni
1 godzinę temu, Gość Gyuyjjjjydf napisał:

Pan, który nie istnieje..?

Gość chory człowiek
3 minuty temu, Gość Monika napisał:

Zgadzam sie 100%.

Zle, ciagnace sie latami diagnozy rujnuja zycie i psychike 😞

no bo tak jest ale mojej choroby nie widać, a biadolenie nie pomoże, tym bardziej w relacjach z ludźmi, każdy wtedy unika.kogoś takiego a i tak mnie obcy randomowy.człowiek nie uleczy

Gość Monika
6 minut temu, Gość chory człowiek napisał:

no bo tak jest ale mojej choroby nie widać, a biadolenie nie pomoże, tym bardziej w relacjach z ludźmi, każdy wtedy unika.kogoś takiego a i tak mnie obcy randomowy.człowiek nie uleczy

Dokladnie tak jest.

Gość gość
11 minut temu, Gość chory człowiek napisał:

a psycholog/psychoterapeuta? od tego są. wiesz choroby nie widać i to jest jakby nie patrzec plus. Ale zaniedbuje się Twoje poczucie szcześcia przez tę "chorobę", w skrajnych przypadkach ludzie zaniedbuja obowiazki, prace, na poczatek ida przyjemnosci zazwyczaj. Korzystałes z pomocy psychologa?

Gość Luna

Ja jestem w tym momencie chora i to dość bardzo, była celiakia, wzjg a jest coś gorszego, co niestety niszczy mnie od środka. Niestety muszę przyznać, że choroba niszczy człowieka nie tylko fizycznie, ale przede wszystkim psychicznie, mam takie stany że chciałabym się poddać i już nie jeździć do szpitala, np. wczoraj tak było, ale wiem że jak się poddam to wydam wyrok na siebie i zmuszam się do dalszej walki.

Gość Luna

Jak już jest naprawde źle po zabiegach w szpitalu najlepszym wyjściem jest nic nie jeść, nie pić (bo zamęczą mdłości, wymioty) tylko spać i spać, tak wygląda życie przewlekle chorej osoby. Traktuję to jako wyzwanie, sprawdzenie mnie.

Gość chory człowiek
16 minut temu, Gość gość napisał:

a psycholog/psychoterapeuta? od tego są. wiesz choroby nie widać i to jest jakby nie patrzec plus. Ale zaniedbuje się Twoje poczucie szcześcia przez tę "chorobę", w skrajnych przypadkach ludzie zaniedbuja obowiazki, prace, na poczatek ida przyjemnosci zazwyczaj. Korzystałes z pomocy psychologa?

nie bo to mi nic nie da, nie zmienie swojego zachowania dopóki bede chory czuje sie zle, a lepiej sie czuje jak objawy sie zmniejsza/nie czuje bólu

Gość Gość

To pewnie ten który ma zatkane uszy. Uzalac się jakby miał raka w stanie terminalnym. Żałosne

Gość Gość

To pewnie ten który ma zatkane uszy. Uzalac się jakby miał raka w stanie terminalnym. Żałosne

Gość gość  00
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

😂😂😂