Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet juz na początku znajomości zaczyna mi robić pretensje, warto się dalej z nim spotykac?

Polecane posty

Gość gość

Narazie jeszcze nic nas nie łączy, poznaliśmy się niedawno. A on juz zaczał od wyrzutów. W moim miescie bylo pewne wydarzenie, na ktorym on co roku jest i ja tez. Zapytal czy przyjade w weekend majowy- odpowiedziałam, ze nie wiem. Na co on napisał, że " mam być" niby to żartem.

Odezwał się do mnie jak przyjechał, że już jest w moim mieście i gdzie ja jestem. Ja mu odpowiedziałam, ze  niestety mnie nie będzie bo jade do znajomych. Na co zaczął mnie namawiać żebym to odmówiła. Powiedziałam,ze nie ładnie by bylo skoro już powiedziałam im, że będę. 

Pozniej pisał mi niby to zartem, ale pol serio, ze specjalnie pojechalam z tymmi "znajomymi" żeby sie z nim nie spotkać.

Co byscie pomysleli o takim zachowaniu?

Podalam tez alternatywny termin spotkania, ale on byl jakby obrazony, niby sie zgodzil, ale bez entuzjazmu...

Pomyslałam sobie, co pozniej skoro juz teraz zaczyna mi robic pretensje

Gość Gosc

To jakiś wybitnie toksyczny osobnik. Za jakiś czas będzie cię oczerniał i mieszał z błotem publicznie. Nie warto w ogóle rozpoczynać takiej znajomości. 

Gość gość

up

Gość PrzystojnyD

Albo ci zależy na twoich znajomych albo na tym facecie. Zdecyduj się. 

Był zawiedziony, ale przecież nie robił jakiś szczególnych pretensji, żartował. Zgodził się na spotkanie, a że Ty odebrałaś to jako "bez entuzjazmu" może być Twoją nadinterpretacją. Może to nie on ma problem, tylko Ty?

Gość karramba345

przeciez dopiero co pisalas, ze to twoj byly, ktory szukal noclegu po tej imprezie. 

Gość szczery gosc

O tak, pamietam tamten watek. Pusala ze z nim zerwala, ale moze i by do niego wrocila z braku laku.b