Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jażdż

co powoduje, że podłymi i głupimi ...kami oraz egoistkami ?

Polecane posty

Gość Jażdż

tak mnie zastanawia, co powoduje i jaka jest przyczyna, że nadal w Polsce 'oświeconej' , gdzie analfabetyzmu BRAK wśród wielu kobiet panuje Średniowiecze i okrucieństwo ,

nie wiem, jak to zjawisko coraz bardziej powszechne należy wytłumaczyć , czy to jest wytłumaczalne , że w dobie Internetu i smartfonów kobiety są aż tak podłe i głupie, 

dlaczego coraz więcej kobiet w różnym wieku, które zaciążyły i to widać  nawet po uczennicy liceum, że mając 16 lat zaciążyła , bzykała się w krzakach 

i zdecydowała się urodzić dziecko powiedzmy w krzakach nad rzeką albo na sianie w stodole ,

czy to jest lęk, strach, depresja, brak pomocy osób trzecich , że kobieta decyduje się aby nowo narodzone dziecko utopić w rzece albo spalić zdrowe dziecko w piecu ?

gdzie my żyjemy ?

co kilka dni Internet zasypuje Nas takimi Info, że dziecko martwe znaleziono w beczce i urodziło się zdrowe albo wędkarz złowił niemowlaka na haczyk lub niemowlak znaleziony w zamrażarce 

albo spalony w piecu !

kobiety - dlaczego ?

jest tak wiele możliwości aby oddać i przekazać żywe dziecko nowo urodzone w szpitalu lub przekazać do OKNA ŻYCIA bez żadnych konsekwencji i bez problemów, 

wiele małżeństw nie może mieć dzieci i czekają na dzieci 'odrzucone' !

czym się kierują te kobiety, które mordują niemowlaki tuż po porodzie ?

być może w psychice kobiety jest zakodowane, że ' urodziłam, to jest moje i mogę zrobić wszystko co chcę z tym dzieckiem a nawet zrzucić ze skały' ?