Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Błąd

Błąd życia-wejście kiedyś na kafe

Polecane posty

Gość Błąd

Błąd życia - wejście kiedyś na kafe..bo tak samo w wirtualnym świecie jak i realnym pelno kłamców, zdradzajacych, ludzi bez zasad moralnych i honoru.i pełno podszywow ..Nawet w necie udajecie innych niż jesteście naprawdę. Stracony czas,stracone marzenia i nic do dodania.Cześć 

Gość E16

W pewnym momencie wydawalo mi się, że znalazłam miłość swojego życia. On jednak nie zaufał mi tak bardzo jak ja jemu. Teraz cierpię.. Myślę o nim i wypatruję go pośród milionów zapisanich tutaj słów. Zastanawiam się czy jest zdrowy, czy tęskini tak mocno jak ja..;(

Gość Błąd

Ja tu bardziej otworzylam oczy na kafe  i..inaczej spojrzałam na to co mnie spotkało w życiu..nawet słów mi brak

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość E16 napisał:

W pewnym momencie wydawalo mi się, że znalazłam miłość swojego życia. On jednak nie zaufał mi tak bardzo jak ja jemu. Teraz cierpię.. Myślę o nim i wypatruję go pośród milionów zapisanich tutaj słów. Zastanawiam się czy jest zdrowy, czy tęskini tak mocno jak ja..;(

Wiedz jedno, jeśli tutaj będziesz szukała jakiegoś śladu to prędzej to uczucie umrze śmiercią naturalną. Polecam pewne, zdecydowane kroki w realnym świecie bo pisząc tu i tęskniąc stracisz tylko czas, zdrowie a przede wszystkim pozbawiasz siebie samej szczęścia. Głowa do góry, walcz o szczęście. Pozdrawiam

Gość szaarriiikkkk

Caly czas sie ucze...😇

Gość gość

Kafe zrujnowało mój czas... wolny? Dlatego nie pracuję, hmm🤔