Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szczęśliwa

3 lata po ślubie a on

Polecane posty

Gość Szczęśliwa

nadal ciągle mnie adoruje zabiera na kolacje do restauracji obdarowuje kwiatami i prezentami. Ale mi się udało 😊

Gość Gość

Nie bój nic - przestanie.

Gość Szczęśliwa

😊😁😁😁😁

Gość Gosc
Przed chwilą, Gość Szczęśliwa napisał:

😊😁😁😁😁

Nie ze s.. raj się z wrażenia.. gdybym była szczęśliwa to zajelabym się mężem, pasjami a  nie traciła czas na pisanie w necie..Ale ameba umysłowa cieszy się,że wyrwala męża.. ojej osiągnięcie zycia

Gość Babola

Ja jestem z moim mężem (2 lata po ślubie) 10 lat i jest nadal kochany i wspaniały. Dlaczego? Bo ja o niego dbam. Nie zakazuje imprez nawet sama z nim wychodzę. Nie jestem dla niego matką, tylko gorącą kochanką. Od recepta na dobry związek. 

Gość Gość

Podpisuje się pod tą receptą u mnie też to działa.

A autorka niech się tak nie cieszy, może mąż ma już coś na sumieniu .

Gość Gość

My jesteśmy 10 lat po ślubie, mamy 3 dzieci, trochę już przeszliśmy razem, ale zawsze stoimy murem za sobą, zawsze wspieram męża w tym co robi, a on ciągle patrzy na mnie maślanymi oczami 🙂

Gość Daa

Dajecie mezom w anal?

Gość gość
1 godzinę temu, Gość Szczęśliwa napisał:

nadal ciągle mnie adoruje zabiera na kolacje do restauracji obdarowuje kwiatami i prezentami. Ale mi się udało 😊

Ja bym się na twoim miejscu nie cieszyła. Mąż zabiera do restauracji żonę, a co ty pies czy kochanka jesteś? Z żoną się idzie do restauracji, a nie zabiera. co do prezentów, to owszem na jakieś okazje to tak, ale cięgle prezentami cię obsypuje, czyli nie macie wspólnej kasy tylko on ci musi prezenty kupować bo inaczej nie miałabyś nic. Twój mąż traktuje cię jak kochankę a nie jak żonę więc zamiast się cieszyć, to ty się zacznij martwić.

4 godziny temu, Gość Babola napisał:

Ja jestem z moim mężem (2 lata po ślubie) 10 lat i jest nadal kochany i wspaniały. Dlaczego? Bo ja o niego dbam. Nie zakazuje imprez nawet sama z nim wychodzę. Nie jestem dla niego matką, tylko gorącą kochanką. Od recepta na dobry związek. 

Dokładnie tak. Kobieta powinna być mężczyźnie kochanką i przyjaciółką. Jeśli nimi nie  jest, "żona" jest tylko pustym mianem, a jedno lub obydwoje są razem nieszczęśliwi.