Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Palant

uświadomiłem sobie jakim byłem gnojem dla kogoś kto się zakochał

Polecane posty

Gość Palant

dramat, beznadzieja, porażka, mądry polak po szkodzie jak to mowia. Zainteresowanie tej osoby teraz wynosi 0. Zachowałem się jak gówniarz, gnój niedojrzały, zapatrzony w siebie, nie liczący z uczuciami, obrażony bachor. Pewnie już za późno dotarło do mnie to i mam ochotę ze sobą skończyć jeśli to spowoduje że nic sie nie wydarzy między nami więcej.

Gość I na co bylo

Czyżby faceta którego kochałam ogarnely wyrzuty sumienia??faceci to porażka..masz racje

Szanujmy płeć piękną... Przeproś, przyznaj się ze był to błąd a później może zrób coś miłego dla niej.

Gość Parassolka
9 minut temu, Gość Palant napisał:

dramat, beznadzieja, porażka, mądry polak po szkodzie jak to mowia. Zainteresowanie tej osoby teraz wynosi 0. Zachowałem się jak gówniarz, gnój niedojrzały, zapatrzony w siebie, nie liczący z uczuciami, obrażony bachor. Pewnie już za późno dotarło do mnie to i mam ochotę ze sobą skończyć jeśli to spowoduje że nic sie nie wydarzy między nami więcej.

Nie mów tak..to najgorsze co teraz mógłbyś zrobić..Nie pogarszaj..Wyjasnijcie sobie wszystko i sam zobaczysz że nie taki diabeł straszny jak go malują. NAPRAWDĘ WARTO ŻYĆ.tylko zrób coś.

Gość Parassolka
19 minut temu, Gość Palant napisał:

Wiesz że się zakochała i chcesz ze sobą skończyć?przecież jeszcze bardziej ją skrzywdzisz jedynie.Pomyślałeś o tym jak to uniesie?Masz rację jesteś zapatrzony w siebie ,nie liczysz się z jej uczuciami

Gość Gość gosc

Bo czasem tak jest,że super uczucie jak ktoś lechce ego,męskie ego..Ale zobaczyła jak ją  traktuje,ma gdzieś,więc przestała i nagle facet się budzi..no jak,no co??To ja byłem i jestem dla niej wyjatkowy a ona co..A czy Ty widziałeś w niej kogoś wyjątkowego?dałeś jej to odczuć zamiast fochow,obrażeń..Faceci..

Gość Bez nicku

A mi przez tydzień wyszła połowa włosów..przez takiego jak Ty, bo jestem tak zestresowana  i przez te parę dni dotarło do mnie więcej niż przez ostatnie lata i sama się zastanawiam co w nim widziałam.. ja głupia a on palant,tylko za późno to do mnie dotarło że dobrze bawił się moum kosztem 

Gość Gość
49 minut temu, Gość Palant napisał:

Będzie taj jak wcześniej,  bo jej nie kochasz. Brak miłości generuje nie miłe zachowania, delikatnie mówiąc. Jak pokochasz zrozumiesz to.

Gość Do autora

Mnie facet też tak traktował.. Ale bardziej bym doceniła gdyby takie słowa napisał mi w e-mailu,w smsie,powiedział w oczy.. A nie pisał w necie.gdzie ona może nawet tego nie przeczyta bo nie wie,że pisał.. A tak by choć wiedziała,że jest mu przykro i zrozumiał, może za późno,ale zrozumiał.ech faceci

Gość ziom
57 minut temu, Gość Palant napisał:

Niestety, Twój post pokazuje, że nadal masz duży potencjał do tego, żeby zachowywać się jak palant. 

Jak każdy z nas pod wpływem silnych emocji. Niestety nie ma czegoś takiego, jak szkoła emocji. Nikt nas nie przygotowuje na trudne sytuacje w życiu. Nie wiemy jak dostrzec swoje własne emocje, zaobserwować jak one wpływają na nasze zachowanie, zanim będzie za późno, jak sobie z nimi radzić.

Są całe rozległe systemy uczące relaksacji ciała i umysłu, po to, żeby być bliżej naszej duchowej natury i mądrości i lepiej nad sobą panować. Ale jesteśmy zbyt leniwi, żeby medytować i rozwijać się, aby żyć bardziej świadomie i dojrzale. 

Dojrzałość nie jest cechą charakteru. Ani nie jest ona specjalnie związana z wiekiem. Jest ona związana z ciężką pracą nad samym sobą. Często z cierpieniem (takim, które świadomie akceptujemy).

Zdobywanie mądrości życiowej nie jest generalnie przyjemne i przeważnie wiąże się z chwilami w naszym życiu, o których wolelibyśmy zapomnieć.

Jeśli zrobisz rachunek sumienia, będzie to szczere i prawdziwe i wewnątrz siebie jesteś wartościowym człowiekiem, to pewnie masz jeszcze szansę.

Ale jeśli dalej wybierzesz bycie dupkiem, to coż zostanie - tylko się nad sobą użalać...

Gość Parassolka
1 minutę temu, Gość Do autora napisał:

Mnie facet też tak traktował.. Ale bardziej bym doceniła gdyby takie słowa napisał mi w e-mailu,w smsie,powiedział w oczy.. A nie pisał w necie.gdzie ona może nawet tego nie przeczyta bo nie wie,że pisał.. A tak by choć wiedziała,że jest mu przykro i zrozumiał, może za późno,ale zrozumiał.ech faceci

Zgadzam się

Gość K4k

Nie pisz głupot, tylko z nią porozmawiaj.  Życie jest cenne... Jak ona by żyła bez ciebie, jak kocha? 

Gość Parassolka
5 minut temu, Gość K4k napisał:

Nie pisz głupot, tylko z nią porozmawiaj.  Życie jest cenne... Jak ona by żyła bez ciebie, jak kocha? 

Dokładnie.

Gość Prawda
4 minuty temu, Gość Parassolka napisał:

Dokładnie.

Normalnie. 

Najbardziej w życiu trzeba kochać siebie. Mężczyzna to miły dodatek. 

Miala sie zabić, bo jakis nieudacznik jej nie chciał? Chcielibyście 😂 😂 😂 

Gość Lorenzo01

Może jakieś szczegóły sytuacji ?

Poza tym jesteś typowym autorze przykładem, że działasz jak kobieta. Kobieta jest zainteresowana, ty niezbyt. Kobieta Cie olewa i nie pozostawia cienia nadziei, ty nagle chcesz czegoś więcej. Weź się chłopie zastanów. Wcale nie chcesz z nią być, tylko Twoje ego ucierpiało albo króliczek zaczął uciekać, a Ty lubisz gonić króliczka prawda ? 

Gość Prawda
4 minuty temu, Gość Lorenzo01 napisał:

Może jakieś szczegóły sytuacji ?

Poza tym jesteś typowym autorze przykładem, że działasz jak kobieta. Kobieta jest zainteresowana, ty niezbyt. Kobieta Cie olewa i nie pozostawia cienia nadziei, ty nagle chcesz czegoś więcej. Weź się chłopie zastanów. Wcale nie chcesz z nią być, tylko Twoje ego ucierpiało albo króliczek zaczął uciekać, a Ty lubisz gonić króliczka prawda ? 

I tak i nie. 

Moze jest niedojrzały albo wycofany.

Ja tez tak miałam. Uświadomiłam sobie, ze mi na nim zależy dopiero jak go zabrakło. 

Gość Asssass

Ona znajdzie sobie innego NORMALNEGO..na szczęście facetów na świecie od licha

Gość gość...
2 godziny temu, Gość Palant napisał:

Skoro masz wyrzuty sumienia to coś czujesz do tej dziewczyny.Może się mylę.Może masz wyrzuty sumienia tylko za samo zachowanie.Określ jaśniej tą sytuację bo ciężko ją zrozumieć

2 godziny temu, Gość Palant napisał:

ciekawe,  jakby do Ci wybaczyła to po jakim czacie byłbyś dla niej znowu gnojem?

ludzie się tak szybko nie zmieniają, nawet gdy bardzo tego chcą

Gość Ech

Przykre,ale prawdziwe..doświadczyłam tego,co autor opisuję...Dziekuję Panowie za to,że czasem myślicie..tylko,że póżno..

Gość Palant
41 minut temu, Gość gość... napisał:

Skoro masz wyrzuty sumienia to coś czujesz do tej dziewczyny.Może się mylę.Może masz wyrzuty sumienia tylko za samo zachowanie.Określ jaśniej tą sytuację bo ciężko ją zrozumieć

Czuję, kocham ją i chcę z nią być. Jedbak pokazałem się z najgorszej strony i zawirowałem się w tym wszystkim. Nie wiem czy jestem w stanie odbudować dobre pierwsze wrażenie które było. Zrobiłbym dla niej wszystko, ale tego nie mogę powiedzieć.

Gość danea

e tam jak bylo cos wielkiego to moze nie za pozno. napraw autorze swoje gowniarskie zachowanie, moze ona to zrozumie

Gość gosc

Boże... mi już trochę ręce opadają na to, że ludzie nie wiedzą, co w takiej sytuacji należy zrobić... 

Powiedzieć prawdę. Szczerze przeprosić, wytłumaczyć. I absolutnie nie z nadzieją, że ta wybranka może wtedy przemyśleć sprawę i wrócić - tylko dlatego, że na te przeprosiny i prawdę zasługuje. To cię czyni dojrzałym, wartościowym człowiekiem. 

Przejechałeś po kimś czołgiem - bierzesz odpowiedzialność za swoje czyny. Bez myślenia o tym, jakie to by miało korzyści. I to jest też, drogi autorze, kochanie kogoś naprawdę. 

Gość Danea
25 minut temu, Gość Palant napisał:

Czuję, kocham ją i chcę z nią być. Jedbak pokazałem się z najgorszej strony i zawirowałem się w tym wszystkim. Nie wiem czy jestem w stanie odbudować dobre pierwsze wrażenie które było. Zrobiłbym dla niej wszystko, ale tego nie mogę powiedzieć.

Może możesz to powiedzieć? Dlaczego nie? Szczerość i prawda to zawsze najlepsze rozwiązanie

Gość Gość

Każdy dorosly człowiek odpowiada za swoje czyny więc skończ się uzalac i robić z siebie ofiarę skoro nawet nic z tym nie robisz. 

Gość Parassolka
35 minut temu, Gość Palant napisał:

Dlaczego nie możesz?

Gość Palant
32 minuty temu, Gość Parassolka napisał:

Dlaczego nie możesz?

Bo to będzie objaw desperacji.

Gość Danea
1 minutę temu, Gość Palant napisał:

Wyjaśnianie sytuacji to nie desperacja. Wprowadz prawdę miedzy was

Gość Parassolka
3 minuty temu, Gość Palant napisał:

Bzdura.

Gość Palant
37 minut temu, Gość Parassolka napisał:

Dlaczego nie możesz?

Bo to będzie objaw desperacji. Czasami traktowałem jakbym nienawidził to musiało zaboleć. Mnie boli na samą myśl