Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katna777777777

zazdrosc innej dziewczyny

Polecane posty

Gość katna777777777

chlopak wykorzystuje mnie do tego, zeby dziewczyna, ktora go zranila byla zazdrosna, zeby zwrocic na siebie uwage, zeby jakoś na nią wplynac. to jest jednoznaczny sygnal, ze nalezy to zakonczyc?

Gość Gość

Wrecz przeciwnie, bawilam bym sie dalej, czyli np przy niej bym go totalnie zlewala, robila jakies docinki. 

Gość katna777777777
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Wrecz przeciwnie, bawilam bym sie dalej, czyli np przy niej bym go totalnie zlewala, robila jakies docinki. 

w kazdym razie to jasne, ze tylko o nią mu chodzi? :((((

Gość gosc
9 minut temu, Gość katna777777777 napisał:

chlopak wykorzystuje mnie do tego, zeby dziewczyna, ktora go zranila byla zazdrosna, zeby zwrocic na siebie uwage, zeby jakoś na nią wplynac. to jest jednoznaczny sygnal, ze nalezy to zakonczyc?

Olac gnoj/ka...przeżywałam to samo..a on cały czas myślał o innej..niech bawi się lalkami nie kobietami

Gość ertegie

nie wyglada to dobrze

Gość Lorenzo01

Skąd masz takie informacje autorko, że taki jest stan rzeczy ? 

Masz pewność, że zwyczajnie nie chce się pochwalić przed byłą na zasadzie "patrz co straciła" albo "bez Ciebie radzę sobie nawet lepiej" albo "zobacz jaką mam piękną dziewczyną i blednij z zazdrości". 

Wydaje mi się, że autorka tematu jest przede wszystkim bardzo mało pewna siebie. Jeżeli jesteś atrakcyjna i znasz swoją wartość to co Cie obchodzi była chłopaka ? Jak Ci nie wyjdzie z nim to w kolejce będzie czekało stado innych na jego miejsce. 

Gość K4k
45 minut temu, Gość katna777777777 napisał:

Kuriozalny pomysł. 

Gość Danea
1 minutę temu, Gość K4k napisał:

Kuriozalny pomysł. 

Dlaczego? 

Gość Katna7777777
16 minut temu, Gość Lorenzo01 napisał:

Skąd masz takie informacje autorko, że taki jest stan rzeczy ? 

Masz pewność, że zwyczajnie nie chce się pochwalić przed byłą na zasadzie "patrz co straciła" albo "bez Ciebie radzę sobie nawet lepiej" albo "zobacz jaką mam piękną dziewczyną i blednij z zazdrości". 

Wydaje mi się, że autorka tematu jest przede wszystkim bardzo mało pewna siebie. Jeżeli jesteś atrakcyjna i znasz swoją wartość to co Cie obchodzi była chłopaka ? Jak Ci nie wyjdzie z nim to w kolejce będzie czekało stado innych na jego miejsce. 

Obawiam się, że jestem tylko do zabawy 😞 przyleciał do mnie od razu kiedy z tamtą się poklocil

Gość Gość
55 minut temu, Gość katna777777777 napisał:

w kazdym razie to jasne, ze tylko o nią mu chodzi? :((((

Tak to jasne, jesteś tylko pionkiem w tej grze, on ja pewnie kocha. Miej honor i olej go.

Gość pannahen

wielu jest takich, nie obchodzi ich w ogole, ze krzywdza dziewczyne traktujac ją jak rzecz i tylko wykorzystuja

Gość genyiufc0

no to miej honor i zostaw go, niech sobie mysli o tamtej...