Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sporadyczny kontakt

Czy wierzycie w demony i złe duchy?

Polecane posty

Gość sporadyczny kontakt

czy inne opętanie?

Gość gosc

To nie jest kwestia wiary tylko wiedzy.

Mój kolega ze szkolnej ławy wybrał drogę kapłaństwa - został księdzem. Kiedyś się spotkaliśmy po latach i opowiadał mi o tym jak, jako jeszcze kleryk, był asystentem księdza egzorcysty. Co on mi opowiadał, to film "Egzorcyzmy Emily Rose" się chowa. 😄

Gość Gość

Duch i demon to 2 różne sprawy.

Gość petrovafire
5 minut temu, Narodowy napisał:

Mój kolega ze szkolnej ławy wybrał drogę kapłaństwa - został księdzem. Kiedyś się spotkaliśmy po latach i opowiadał mi o tym jak, jako jeszcze kleryk, był asystentem księdza egzorcysty. Co on mi opowiadał, to film "Egzorcyzmy Emily Rose" się chowa. 😄

Jak chodziłam jeszcze do szkoły, to ksiądz też nam opowiadał jak asystował podczas egzorcyzmów, do dziś mam ciary jak o tym myślę 😄

Często mam kontakty z duchami i świadome sny, mimo tego że nigdy się tego nie uczyłem. Wierzę, bo widziałem, od dziecka w sumie widze.

Gość Kiss
14 minut temu, Narodowy napisał:

Opowiedz 😍

Przed chwilą, Gość Kiss napisał:

Opowiedz 😍

Puszczał mi z laptopa nagranie audio z egzorcyzmu 15 letniej dziewczyny, która w trakcie zaczyna mówić biegle w języku armeńskim. Potem ksiądz odmawia modlitwę "Zdrowaś Mario"  a ona zaczyna wrzeszczeć "Tylko nie ona, błagam tylko nie ona".

Gość Gość

Wierzę. Na świecie jest dobro i zło, dobre i złe duchy.

Gość gość
28 minut temu, Gość gość napisał:

Myślimy, że jesteś żałosnym incelem, nolajfem i przegrywem, który całymi dniami siedzi na babskim forum i wszędzie musi wpieprzyć swoje bezsensowne trzy grosze, nawet w dziale Ciąża. 

Podpisałaś na siebie wyrok.

Gość Kiss
1 godzinę temu, Narodowy napisał:

Puszczał mi z laptopa nagranie audio z egzorcyzmu 15 letniej dziewczyny, która w trakcie zaczyna mówić biegle w języku armeńskim. Potem ksiądz odmawia modlitwę "Zdrowaś Mario"  a ona zaczyna wrzeszczeć "Tylko nie ona, błagam tylko nie ona".

😗dziękuję

Gość gość
1 godzinę temu, Narodowy napisał:

Wow. Opiszesz coś więcej?

1 minutę temu, Gość gość napisał:

Wow. Opiszesz coś więcej?

Podczas egzorcyzmu z nagrania kapłan odprawiał  pamiątkę ostatniej wieczerzy, tak jak na normalnej mszy. W trakcie gdy wypowiada słowa 'Bierzcie i jedzcie, to jest Ciało moje' dziewczyna wrzeszczy w sposób nie do opisania w języku przypominającym hebrajski (znajomy ksiądz twierdzi, że to język aramejski). Potem z nagrania wynika, że egzorcysta podaje opętanej opłatek (ciało Chrystusa) i momentalnie wszelkie objawy ustępują. Dziewczyna nic nie pamięta jest przerażona, ale zachowuje się racjonalnie i ma zupełnie inną barwę głosu, wtedy nagranie się urywa.

By dać ci obraz co słychać na nagraniu polecam obejrzeć ten krótki filmik, oddaje "atmosferę".

www.youtube.com/watch?v=MH3Nja2HFpE

Gość Gość

Ciekawe że opetana osoba boi się wszystkiego co z kościołem zwiazane kiedy kościół to największa sekta satanistow. 

Gość ...
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Ciekawe że opetana osoba boi się wszystkiego co z kościołem zwiazane kiedy kościół to największa sekta satanistow. 

Nie życzę ci tego całym sercem przyjacielu, ale to co robisz to pierwszy krok właśnie ku zniewoleniu przez demony. Niech Pan Bóg nad Tobą czuwa.

Gość Gość
3 minuty temu, Gość ... napisał:

Nie życzę ci tego całym sercem przyjacielu, ale to co robisz to pierwszy krok właśnie ku zniewoleniu przez demony. Niech Pan Bóg nad Tobą czuwa.

Widzę że Ty już jesteś stałym bywalcem na satanistycznych rytualach w kościele. Polecam prawdziwe zrozumienie slow napisanych w biblii. 

Gość Aby
10 minut temu, Gość Gość napisał:

Niestety, jest tak jak piszesz... 😞

Polecam ludziom o otwartym umyśle obejrzenie kilku filmków np. Pani Yvonne Shamsan. To jest szokująca prawda, niestety. Prawda, która otwiera oczy.

Gość Gość

Lubię czosnek. Jestem bezpieczna 🦄

Gość gość

Ludzie są demonami, bo tak wybierają.

Gość gość

tak , są , największym sukcesem szatana jest niewiara w jego istnienie. Patrząc na zachowania i czyny niektórych ludzi można pomyśleć że czynią nieracjonalnie, żle , podle chociaż nigdy tacy kiedyś nie byli = dlaczego ??? boimy się najprostrzych odpowiedzi ( tzw. brzytwa w wyjaśnianiu ) . Zwróćcie uwagę na ludzi w kościołach, są spokojni, opanowani, myślący a teraz w kinie, teatrze ( inne zachowanie ) dlaczego tam jest inaczej z nimi ???. Kiedyś kolega opowiedział mi co widział podczas mszy z elementami egzorcyzmu - trudno mi w to uwierzyć ale on nigdy nie kłamał . Złe duchy mogą zagnieżdzić się w każdym, dziecku, kobiecie w ciąży, robotniki , lekarzu, księdzu , biskupowi ( ostatnio głośno ) , zło wykorzysta każde nasze wahanie, ułudę, błąd nawet się nie zorientujemy ( np. zdradzające żony są pod urokiem zaślepione nie widząc krzywd czynionych sobie, mężowi, dzieciom, rodzinie ) jak opanuje nas. Zrób mały eksperyment : pomyśl kogo ostatnio okłamałeś, czy to kłamstwo musiało nastąpić, nie lepiej było powiedzieć prawdę i wytłumaczyć dlaczego .

Gość Gosc
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Nieprawda. Moze kiedyś otworzysz oczy i zrozumiesz o co w tym wszystkim chodzi. 

Gość Gosc
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Widzę że Ty już jesteś stałym bywalcem na satanistycznych rytualach w kościele. Polecam prawdziwe zrozumienie slow napisanych w biblii. 

Teraz bluźnisz !

Gość Gosc

Coz, egzorcyzmy dzialaja na chorych psychicznie... bo sa chorzy psychicznie...

Wiele chorych psychicznie ma religijne 'jazdy', wchodza one w sklad przebiegu min schizofreni... 

Gość Gość
12 minut temu, Gość Gosc napisał:

Nieprawda. Moze kiedyś otworzysz oczy i zrozumiesz o co w tym wszystkim chodzi. 

I jak ? Kupisz tę koze kiełbasa? Jesteś sztandarowym przykładem zrytej bani pod przykrywka rzekomego opetania i stosowania na tobie rytuału. 

Gość Gość
Przed chwilą, Fiutonos napisał:

One istnieja 🙂 Ja jestem jednym z nich 😎

I to właśnie ten przykład nawiedzonej i chorej psychicznie kobiety która myśli że jest opetana przez demony w wyniku czynionych na niej rytuałów. Elżbieta zwana kiełbasą. 

Gość gosc
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

I to właśnie ten przykład nawiedzonej i chorej psychicznie kobiety która myśli że jest opetana przez demony w wyniku czynionych na niej rytuałów. Elżbieta zwana kiełbasą. 

Ty z kolei jestes opetana przez Kielbase.Obsesja na jej punkcie to w twoim przypadku malo powiedziane.Lecz sie.

Gość Elżbieta
1 minutę temu, Gość gosc napisał:

Ty z kolei jestes opetana przez Kielbase.Obsesja na jej punkcie to w twoim przypadku malo powiedziane.Lecz sie.

Kiełbaso wmawianie komuś obsesji na twoim punkcie to także jeden z objawów choroby na która cierpisz.

Gość Gosc
29 minut temu, Gość gosc napisał:

Dokładnie. Wszędzie widzi wpisy kiełbasy 😂

Gość Elżbieta
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

Dokładnie. Wszędzie widzi wpisy kiełbasy 😂

Odpisywanie samej sobie - kolejny objaw "nawiedzenia " kiełbasy przez demony.

Gość Koko
5 godzin temu, Slawek71 napisał:

Straszne🤔Rodzinka w składzie: mama, tata, i 5 dzieci zamieszkali w pewnym domu. Ludzie mówili, że w tym domu straszy. Oni się nie przejęli tym. W domu nie było nic prócz jedynego, pustego obrazu. Próbowali go zdjąć na różne sposoby - nie dało się. Wreszcie dali sobie spokój i zaczęli się rozpakowywać. Co kilka nocy z obrazu spływała krew. W tym samym czasie, ktoś z rodziny umierał. W ten sposób umarło już dwoje dzieci - Natala i Bartek. Oboje mieli po 13 lat. Gdy następnym razem obraz zaczął krwawić, Madzia szła do łazienki. Przechodziła koło obrazu. Obraz zwykle był czysty - nic nie było na nim namalowane. Tym razem na obrazie był krwawy napis: NIE OGLĄDAJ SIĘ ZA SIEBIE. Ale ciekawość zżarłą Madzię. Obejrzała się za siebie i...nic już więcej nie zobaczyła. Ktoś a raczej coś wbiło jej kuchenny nóż prosto w serce. Zwłoki Madzi przeniesiono do jej łóżka. Następnego dnia rodzice zaczęli wieżyć w klątwę przeklętego obrazu. Postanowili z pozostałą dwójką dzieci się wyprowadzić. Niestety dom stanął w płomieniach. Nic nie ocalało. Jedynie przeklęty obraz wisiał w powietrzu jakby wisiał na niewidzialnej ścianie. Z jego ram płynął strumień krwi. Na obrazie był tylko krzywy krwawy napis: ŻEGNAJCIE... To Wymiata xD

Duchy nie potrafia zabijac czyli tak jak piszesz wbijac noz w plecy. Potrafia poruszyc przedmioty uniesc je w powietrze (demony)  ale wbijanie człowiekowi noza w plecy to raczej w filmie.