Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
noiz

Uszkodzony nerw ? pobieranie krwi, co robic.

Polecane posty

Siema/cześć:
Mam dosyć poważny jak dla mnie problem. 2 dni temu pobieraną miałem krew. Specjalnie dałem tą rękę na której była duża widoczna gruba żyła, żeby pobierająca nie miala problemu ze znalezieniem.

Wbiła igła i (mialem duzo x pobierana krew) poczulem piekący/przeszywający bół taki 20/10 przez sekunde zamroczyło mnie, zrobiło mi sie słabo, ale mysle przeciez nie powiem, "chlopu"nie wypada. I ponadto krew byla gesta, moze dlatego ze wbila sie niekoniecznie dobrze. Wróciłem do domu i robiłem jakas zwykla czynnosc wyprostowalem reke i znowu przeszywający taki sam ból. W jednym miejscu na dloni nad kciukiem nie czuje skóry w ogole/dotyku do nadgarstka jakies 5cm. Przy pewnych ruchac czuje ciagniecie tego "nerwu" i strasznie mi to dokucza.

Czy moglas uszkodzic nerw ?? czy przejdzie mi to ? bo nie wiem co robić, w rece potrzebuje miec obie rece sprawne, poza tym trenuje duzo i po prostu szlag mnie trafia, jestem taki zly na tą kobiete która nie potrafila dobrze sie wbic, ze mam ochote pojsc i jej wygarnac ze spartolia mi cos.

Co myslicie ? przejdzie mi nie martwic sie ? czy faktycznie mogla uszkodzic nerw ?  

• Thanks 1

prosze o odpowiedz, co sadzicie

• Thanks 1

Witaj mam pytanie bo spotkało mnie to samo czy ci przeszło A jeśli tak to po jakim czasie dziękuję za odpowiedź pozdrawiam

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować