Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pani która wie

Temat dla Palanta

Polecane posty

Gość Pani która wie

Wyjaśnię co czuję tylko daj mi czas.

Gość palant

Dobrze. Masz 2 dni.

Gość Pani która wie

Pamiętam doskonale rozmowę w której o coś Cię prosiłam..przyznaję to nie było w porządku wobec reszty ale bardzo chciałam się przekonać o wzajemności tego co czuję.Zaraz potem pozałowałam tego a Ty jeszcze tego samego wieczorun powiedziałeś że zrobiłbyś dla mnie wszystko...zraniłam Cię.

Gość Gosc
6 minut temu, Gość Pani która wie napisał:

Wyjaśnię co czuję tylko daj mi czas.

...ka na literę  A się odezwała.. haha..Wszyscy mają ubaw,że ...ki nie potrafią rozmawiać tylko w necie szukają uwagi.m

Gość Pani która wie
5 minut temu, Gość palant napisał:

Dobrze. Masz 2 dni.

Ultimatum ?szantaż?proszę nie rób mi tego.Postaram się rozwijać wszystkie Twoje wątpliwości...tylko nie rób nic głupiego bo tego nie przeżyję.Może lepiej podaj jakiś riv.Zależy mi na Tobie.Chcę z Tobą być.

Gość Pani która wie
3 minuty temu, Gość Gosc napisał:

...ka na literę  A się odezwała.. haha..Wszyscy mają ubaw,że ...ki nie potrafią rozmawiać tylko w necie szukają uwagi.m

Nie mam imienia na A i nie jestem kurewka.

Gość Haha
Przed chwilą, Gość Pani która wie napisał:

Ultimatum ?szantaż?proszę nie rób mi tego.Postaram się rozwijać wszystkie Twoje wątpliwości...tylko nie rób nic głupiego bo tego nie przeżyję.Może lepiej podaj jakiś riv.Zależy mi na Tobie.Chcę z Tobą być.

Haha..Współczuje wyboru głupiej kobiety..mm mm...Od A do Z..paleta barw między wami Grey,rady i porady hahs

Gość Haha
2 minuty temu, Gość Pani która wie napisał:

Nie mam imienia na A i nie jestem kurewka.

Na ..ka k9nczy się .../ka..nauczyciel/ka..masochist/ka i glupiut/ka Pani J..haha

Gość Gość

Ciebie powaliło do reszty kobieto. Jakiś palant pierdnie na forum a ty bierzesz to dosłownie. ?? Wciągasz się w grę ? Jakby  on chciał rzeczywiście przeprosić  ciebie to odległość i o i 10.000 km nie byłaby przeszkodą i przyszedłby z  przeprosinami a nie żenująco pisał po kafeterii.  Jak nie może zachować się jak należy to niech sobie w 4 litery wsadzi takie anonimowe pisanie. On nawet nie napisał imienia  tej osoby, którą powinien pr'eptosiç

Hipokryta i manipulant.

Gość gosc
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Ciebie powaliło do reszty kobieto. Jakiś palant pierdnie na forum a ty bierzesz to dosłownie. ?? Wciągasz się w grę ? Jakby  on chciał rzeczywiście przeprosić  ciebie to odległość i o i 10.000 km nie byłaby przeszkodą i przyszedłby z  przeprosinami a nie żenująco pisał po kafeterii.  Jak nie może zachować się jak należy to niech sobie w 4 litery wsadzi takie anonimowe pisanie. On nawet nie napisał imienia  tej osoby, którą powinien pr'eptosiç

Hipokryta i manipulant.

właśnie

Gość Gość
Przed chwilą, Gość gosc napisał:

właśnie

Beks ze starych durnych bab 🤣 i co się dziwić że dajecie się wykorzystywac na gruby hajs weteranowi z ju es armi 🤣🤣

Gość Kobieta
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Hipokryta i manipulant.

Hahaha..jako kobieta na kafe pisze z 20 kobiet ..więc bawię się tak samo jak inni ja tym padlym forum

Jestem inna kobieta niż ta od palanta i inna niż ta co jako kobieta tez tam pisała

Haha 

Gość Pani która wie

Dlaczego niszczycie mój team?

Gość Pani która wie
10 godzin temu, Gość Haha napisał:

Na ..ka k9nczy się .../ka..nauczyciel/ka..masochist/ka i glupiut/ka Pani J..haha

Nie mam imienia na J!!A On jest dla mnie wszystkim.

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość Pani która wie napisał:

Nie mam imienia na J!!A On jest dla mnie wszystkim.

Wiemy Ela od M

Gość mój temat
31 minut temu, Gość Gosc napisał:

Wiemy Ela od M

jaka Ela ? jaki M? żenada!!!

Gość Haha
9 minut temu, Gość mój temat napisał:

jaka Ela ? jaki M? żenada!!!

Haha.. idio/ta roku wygrała bon do lekarza

Gość to moj temat
1 godzinę temu, Gość Haha napisał:

Haha.. idio/ta roku wygrała bon do lekarza

do lekarza? po co?wez sobie ten bon tobie bardziej się przyda.

Gość MSW

Pomyśleć że ja byłem kiedyś bardziej głupi od tej tępejj dzidy, co Ty ...isz na jakimś forum w necie "Pani która wie" ajjajajajajjajja

Gość eoo eooo eoooo

Te MSW nie skacz jak pchła , wy wszyscy jesteście tępymi dzidami i dziadami - pani która wie to podszyw sprawdzacie co ktoś zrobi, oj głupi głuoi