Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkuurf

mam cholernie niską samoocenę

Polecane posty

Gość wkuurf

poznałem dziewczynę i wynajduje setki powodów dla których mogłaby mnie nie chcieć, gdy jakiś koleś na nią spojrzy, gada, nawey neutralnie mam kompleksy, zżera mnie zazdrość, złość od środka, staram sie tego nie okazywać. nie wiem czy jestem takim dnem ...zielonym czy coś urajam sobie, tak się nie da żyć. Ciągle pytam w głowie chce mnie czy nie, ciągle mam teorie że zjawi sie ktoś lepszy ode mnie. Wszystko rozpierdalam przez to

Gość kelotra
1 minutę temu, Gość wkuurf napisał:

poznałem dziewczynę i wynajduje setki powodów dla których mogłaby mnie nie chcieć, gdy jakiś koleś na nią spojrzy, gada, nawey neutralnie mam kompleksy, zżera mnie zazdrość, złość od środka, staram sie tego nie okazywać. nie wiem czy jestem takim dnem ...zielonym czy coś urajam sobie, tak się nie da żyć. Ciągle pytam w głowie chce mnie czy nie, ciągle mam teorie że zjawi sie ktoś lepszy ode mnie. Wszystko rozpierdalam przez to

a ona daje jekies znaki, ze cie chce?

Gość wkuurf
9 minut temu, Gość kelotra napisał:

a ona daje jekies znaki, ze cie chce?

tak, boje sie ze przy bliższym poznaniu strace swoim zjeebaniem, wkurza mnie ten świat i życie, spieorzone dzieciństwo i tak to wygląda

Gość Gghj

A co takiego miales z...ego w dziecinstwie, ze tak sie tym martwisz? Moze ona tez nie miala lepiej. Skad wiesz?

Gość wkuurf

nmatka mnie bila, wyzywala ze jestem do niczego, to samo ohczym, w podstawówce przesladowanie z powodu smrodu a to wynikalo z tego ze moja matka wyszla za kociarza i w całym domu jebalo kocimi szczynami. Moj mózg jest zyebany na amen

Gość Gość

Ogarnij swój mózg a dopiero potem zabierz się za jakakolwiek kobietę bo tylko byś nieszczesliwil ja swoimi schizami. może brutalnie ale przynajmniej szczerze. Pocieszanie takich ludzi to pieprzenie farmazonow dla własnego samopoczucia tak naprawdę. 

Gość wkuurf

ja nic nikomu nie mówię, nie narzekam. Przeżywam to wewnętrznie. mam zrezygnować z uczuć? tym jeszcze gorzej zranie

Gość Gość

Ale jakich uczuć? Wyznała ci je czy coś se uroiles bo się raz uśmiechnęła przypadkiem? Widać że masz problemy i to grube więc czarno to widzę tak czy siak. Zameczysz ja swoją paranoja i prawdopodobnie będziesz na niej się wyzywal bo coś sobie ubzdurasz gdy inny na nią spojrzy. Wylecz swój czerep na początek . Poważnie.

Gość Ola

Ile masz lat? Powiedz coś więcej o tej dziewczynie. Skad do znacie, jak często widujecie, ile ona ma lat?

Gość bbmm

Jak człowiek ma ze sobą problemy, to nie powinien zaczynać żadnego związku, bo taki związek prędzej czy później rozpadnie się z hukiem. Najpierw się ogarnij, jak trzeba to udaj się do dobrego terapeuty, by się doprowadzić do poziomu, z którego możesz tworzyć w miarę zdrowe relacje. Całe życie to praca nad sobą, jedni mają łatwiej, inni trudniej, ale nie ma innej rady.

Gość wkuurf

mam też 9cm penisa i boje się że mnie wyśmieje że mam malego

Gość wkuurf

mam też 9cm pen1sa i boje się że mnie wyśmieje, że mam małego

Gość gosc
9 godzin temu, Gość wkuurf napisał:

nmatka mnie bila, wyzywala ze jestem do niczego, to samo ohczym, w podstawówce przesladowanie z powodu smrodu a to wynikalo z tego ze moja matka wyszla za kociarza i w całym domu jebalo kocimi szczynami. Moj mózg jest zyebany na amen

jak to do niczego?

Gość Sylwia
9 godzin temu, Gość wkuurf napisał:

Jeżeli matka Ci tak mówiła to znaczy ze to ona wyłącznie była do niczego. Ty byłeś jasny i wspaniały i zdarzyło Ci się zyc w rodzinie, która zabiła w Tobie potencjał.

Ale, jeżeli dzsiaj masz swiadomosc tamtych. Spraw możesz wszystko zmienić. Przestań się czuć jak ofiara losu i zacznij afirmować swoje zycie! Jesteś dzieckiem Boga i jesteś perfekcyjny. Co do zapachu to pilnuj tego i dbaj o siebie. Trzymam kciuki 

Gość MSW

Przydałby Ci się taki ... jak ja który wie, co robić z życiem gdy wszystko się sypie. Też nie miałem lekko, ojciec choleryk i takie tam ...ety. Będąc tym kim jesteś, nie uda Ci się wyjść z tego gowna, ewentualnie staniesz się szumowiną dręczącą innych. Uczep się kogoś kto jest charyzmatyczny, oczywiście w dobry znaczeniu tego słowa. Zacznij czerpać od ludzi silne cechy, pozostając w ukryciu.

Oczywiście tylko jeżeli chcesz się zmienić, jeżeli Ci nie przeszkadza twój obecny stan po ... masz to robić. 

Gość prawda

wkuurf  to ty zakładasz te tematy prowokacyjne i stalkerskie , szczyny masz we łbie bo to nawet nie głowa ,

gdzie granica zbydlęcenia? zbydlęcenia pseudoludków , którzy boją się ujawnienia przekroczenia uprawnień

Gość Gość
14 minut temu, Gość MSW napisał:

Przydałby Ci się taki ... jak ja który wie, co robić z życiem gdy wszystko się sypie. Też nie miałem lekko, ojciec choleryk i takie tam ...ety. Będąc tym kim jesteś, nie uda Ci się wyjść z tego gowna, ewentualnie staniesz się szumowiną dręczącą innych. Uczep się kogoś kto jest charyzmatyczny, oczywiście w dobry znaczeniu tego słowa. Zacznij czerpać od ludzi silne cechy, pozostając w ukryciu.

Oczywiście tylko jeżeli chcesz się zmienić, jeżeli Ci nie przeszkadza twój obecny stan po ... masz to robić. 

Pasożyt radzi przejść autorowi na pasożytnictwo? 

Autorze nie słuchaj patologicznych rad, nie bój się,  strach bywa gorszy niż okoliczności, z których wynika. Próbuj i nie poddawaj się, żyj jawnie i godnie a nie jak tchórz pasozyt. 

Niską samoocenę wbijają ci demony, które nie chcą twego szczęścia, one żywią się cierpieniem ludzi, nienawiścią i złem. Ich radość i szczęście ludzi wręcz boli. Nie daj się.

Gość Gość
13 minut temu, Gość prawda napisał:

wkuurf  to ty zakładasz te tematy prowokacyjne i stalkerskie , szczyny masz we łbie bo to nawet nie głowa ,

gdzie granica zbydlęcenia? zbydlęcenia pseudoludków , którzy boją się ujawnienia przekroczenia uprawnień

Władziu, co za samokrytyka.😲 Autor nie jest tobą a ty prawdą.

Gość Gość
29 minut temu, Gość MSW napisał:

Gdy wzrośnie twoja świadomość a czyny nadal będą tzw niskie staniesz się jeszcze większym sqsynem. Bo jak zmieniły się Twoje działania pod wpływem czerpania z  ukrycia od charyzmatycznej osoby? Przestałeś robić co robiłeś? Dałeś zadośćuczynienie za swoje czyny osobom,  przeciw którym były wymierzone?