Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto za tym stoi?

Dlaczego Polacy muszą wyjeżdżać z kraju aby przeżyć??

Polecane posty

Gość yjjjjjjyyyy
4 godziny temu, Gość Za chlebem napisał:

Wszędzie ci pomazali, brązowi. Kiedy mieszkałam w Polsce byłam szczęśliwa bo mieszkałam wśród samych białych ludzi. To był raj na ziemi.

ja pier....dole ale z Ciebie pos...rana tępa rasistka. widac że patologia.

Nie, nie mam kolorowego partnera ani męża. Mam Polaka, z którym wyjechałam z Polski w 2007.

Mamy oboje znakomity angielski, dobrze płatne prace umysłowe - ale zaczynalismy od fizycznych i ja igdy nikim z pracą fizyczną nie gardzę (jak WIELU Polakow w Polsce).

Pozdrawiam z przepięknego i przyjaznego Europie Edynburga

P.s. ja lubię zimno. Jak jest powyżej 24, 25 stopni to się gotuję.  jak zwiedzam, to wolę Norwegię i Islandię, a np Portugalię to zimą.

Gość yjjjjjjyyyy
4 godziny temu, Gość Za chlebem napisał:

Wszędzie ci pomazali, brązowi. Kiedy mieszkałam w Polsce byłam szczęśliwa bo mieszkałam wśród samych białych ludzi. To był raj na ziemi.

ja pier....dole ale z Ciebie pos...rana tępa rasistka. widac że patologia.

Nie, nie mam kolorowego partnera ani męża. Mam Polaka, z którym wyjechałam z Polski w 2007.

Mamy oboje znakomity angielski, dobrze płatne prace umysłowe - ale zaczynalismy od fizycznych i ja igdy nikim z pracą fizyczną nie gardzę (jak WIELU Polakow w Polsce).

Pozdrawiam z przepięknego i przyjaznego Europie Edynburga

P.s. ja lubię zimno. Jak jest powyżej 24, 25 stopni to się gotuję.  jak zwiedzam, to wolę Norwegię i Islandię, a np Portugalię to zimą.