Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość one

Ja i moja dziewczyna. Proszę o opinie

Polecane posty

Gość one

Spotykamy się od 8miu miesięcy i do czasu pewnej sytuacji było całkiem nieźle. Lubię z nią rozmawiać (piszemy po kilka godzin dziennie), lubię jak jest blisko mnie, często jej mówię że mi się podoba i ją kocham a pomimo to jak twierdzi nie ma do mnie zaufania po tym jak była u mnie i w rozmowie w której zapytałem czy komuś powiedziała gdzie jest, odpowiedziała że tak bo mógłbym ją zabić i zakopać w ogródku. Wziąłem to za żart, abstrakcje i odpowiedziałem że nie muszę zakopywać, wystarczy jak wrzucę ją do studni.

Od tego czasu przy każdym nieporozumieniu jako argument jak bardzo się nie liczę z jej uczuciami jest przywoływana rozmowa ze studnią. Twierdzi że wtedy straciła do mnie zaufanie i prawdopodobnie nigdy nie odzyska. Według niej wtedy powinienem powiedzieć „nikogo nie będę zabijać i zakopywać”.

Próbuję jej wytłumaczyć że takimi oskarżeniami mnie krzywdzi, żeby porozmawiała z kimś czy faktycznie zrobiłem jej krzywdę, niestety rozmawiała z siostrą i ona potwierdziła że tak nie powinienem się zachować. Nie wiem  jak wyjść z tej sytuacji.

Gość gość one

Ktoś? coś?