Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amso

SZOK.Chlopak powiedzial,ze...

Polecane posty

Gość Amso

Nie wiem co sądzić. To mój kolega, sam zainicjował znajomosc. Z jednej strony sa flirty, mowi ze teskni, bardzo mnie lubi itp. 😜 z drugiej - gdy mowie o sobie przejawia srednie zainteresowanie ale chyba slucha, bo nagle zaczyna sie interesowac tym samym co ja itd.. nie wiem czy to sztuczki czy autentyczne zainteresowanie, w kazdym razie gdy doszlo do tematu sexu stwierdził że to nie jest ważne, ze on nie chce mnie traktowac instrumentalnie... jak mozna traktowac instrumentalnie gdy 2 osoba tego chce?

Gość Amso

.

Gość Amso

up

1 godzinę temu, Gość Amso napisał:

Nie wiem co sądzić. To mój kolega, sam zainicjował znajomosc. Z jednej strony sa flirty, mowi ze teskni, bardzo mnie lubi itp. 😜 z drugiej - gdy mowie o sobie przejawia srednie zainteresowanie ale chyba slucha, bo nagle zaczyna sie interesowac tym samym co ja itd.. nie wiem czy to sztuczki czy autentyczne zainteresowanie,

Czyli głównie przynudzasz, ale masz swoje momenty.

1 godzinę temu, Gość Amso napisał:

w kazdym razie gdy doszlo do tematu sexu stwierdził że to nie jest ważne, ze on nie chce mnie traktowac instrumentalnie... jak mozna traktowac instrumentalnie gdy 2 osoba tego chce?

Albo chce pozować na dobrego chłopca albo w łóżku szału też nie ma, a Ty cała jesteś z braku laku. Ta druga opcja jeśli sprawy łóżkowe zaczną szybko zdychać.