Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Akasha

Co sądzicie o stalkerach którzy sprawdzają waszą aktywność w Internecie A później

Polecane posty

Gość Akasha

Piszą wasze imię i nazwisko na forum ? To jest przecież nielegalne i co trzeba mieć w głowie żeby poświęcić aż tyle czasu żeby poznać czyjeś imię i nazwisko jeśli pisze z gościa, faceci na kaffe to naprawdę psychole

Gość Akasha

Ja tak miałam pisałam na jednym temacie A nagle koleś wypisuje wszystkie moje dane imię nazwisko rodzinę, przecież to się kwalifikuje na zakład zamknięty, żeby szukać informacji na temat randomowego gościa 

Gość Jolanta23

Wiem co czujesz...ja również kiedyś padłam ofiara takiego kolesia. Poznałam go na czacie internetowym (taki regionalny chat) chwile z nim popisałam, ale nic poza tym nie miałam ochoty dłużej z nim rozmawiać, bo wydawał mi się dziwny. Po jakimś czasie już nawet zdążyłam o nim zapomnieć. A potem on zaczął do mnie wypisywać mimo, że ja go ignorowałam, on nie przestawał, potem zaczął wypisywać dziwne rzeczy do moich znajomych plus ta osoba znała moje dane nawet mój adres Co mnie bardzo przeraziło! Oni nie chcieli z nim pisać a on nadal w to brnął i wypisywał.   Po jakimś czasie zniknął chyba mu się znudziło  

Gość Sierra
2 minuty temu, Gość Jolanta23 napisał:

Wiem co czujesz...ja również kiedyś padłam ofiara takiego kolesia. Poznałam go na czacie internetowym (taki regionalny chat) chwile z nim popisałam, ale nic poza tym nie miałam ochoty dłużej z nim rozmawiać, bo wydawał mi się dziwny. Po jakimś czasie już nawet zdążyłam o nim zapomnieć. A potem on zaczął do mnie wypisywać mimo, że ja go ignorowałam, on nie przestawał, potem zaczął wypisywać dziwne rzeczy do moich znajomych plus ta osoba znała moje dane nawet mój adres Co mnie bardzo przeraziło! Oni nie chcieli z nim pisać a on nadal w to brnął i wypisywał.   Po jakimś czasie zniknął chyba mu się znudziło  

Ja też poznałam takiego czubka na jakim portalu A później on normalnie zaczął mnie wszędzie śledzić i przeglądać cała sieć w poszukiwaniu moich aktywności, to było chore i obrzydliwe! 

Gość Piski
8 minut temu, Gość Sierra napisał:

Ja też poznałam takiego czubka na jakim portalu A później on normalnie zaczął mnie wszędzie śledzić i przeglądać cała sieć w poszukiwaniu moich aktywności, to było chore i obrzydliwe! 

Tylko śmierdzące obrzydliwe polusy tak robią dlstego precz łajdaki od nas!