Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pola

Kto wie, jak szybko schudnąć?

Polecane posty

Gość Pola

Cześć.

Chciałabym poznać Wasze sposoby na szybką redukcję masy ciała i dowiedzieć się, co daje najszybsze i najlepsze efekty. Od razu mówię - nie straszcie mnie efektami jo-jo albo konsekwencjami zdrowotnymi. Sama będę się tym martwić. Co zrobić? Głodówka? Suplementacja? Podzielcie się swoimi doświadczeniami :) 

Gość xyz

Polecam dietę wg grupy krwi. Działa. 

Gość Aza

Teraz już wierzę w to że dzięki Foreverslim można schudnąć .Moja waga po skończeniu kuracji pokazuje 11 kg mniej.I efekt jo-jo o który tak się martwiłam tez nie wystąpił, z czego bardzo się cieszę.

Gość gość

grubszą kobietę lepiej się pieści niż chudą , więcej ciałka do całowania .

Dieta i Trening. Nie ma czegoś takiego jak szybkie odchudzanie. Im szybciej schudniesz tym szybciej wrócisz do poprzedniej wagi. Odchudzanie to zmiana stylu życia, a nie chwilowa głodówka. 

Przed chwilą, zrzucbrzuch napisał:

Dieta i Trening. Nie ma czegoś takiego jak szybkie odchudzanie. Im szybciej schudniesz tym szybciej wrócisz do poprzedniej wagi. Odchudzanie to zmiana stylu życia, a nie chwilowa głodówka. 

jedz co 3 godz...pilnuj tego zadnych słodyczy żadnych tłuszczy maleńko tylko łyżeczka oleju do surówki....i biegaj schudniesz na 100 % jest tez leczo Szustaka ..w langusci na palmie ...tez schudniesz...co 3 godz...mało..... nie tłuste gotowane mięso można i surówki...do woli.....

Gość Ksenia

Podaj meil napiszę do Ciebie.

Widzę, że powyżej pojawiły się ciekawe komentarze dotyczącego tego, jak szybko stracić kilogramy, więc i ja dorzucę coś od siebie. Otóż, przeczytałam ostatnio, że jajka skutecznie wspomagają proces odchudzania, gdyż powodują podtrzymanie uczucia sytości przez dłuższy okres czasu. Ktoś kiedyś spotkał się z takim stwierdzeniem? Wydaje mi się to bardzo interesujące, dlatego chciałam poznać Waszą opinię na ten temat.

Gość meggi

najlepiej ćwiczyć i regularnie się odżywiać to jest klucz do sukcesu. Wkurza mnie na przyklad tłumaczenie moich kolezanek, że nie mają czasu na gotowania i dlatego jedza fast food, a to bzdura, można sobie zamówić catering, ja na przykład zamawiam posiłki od food and life i naprawde jestem w pełni zadowolona, najedzona i czuję się zdrowo i schudłam, najgorzej jak ktoś narzeka.