Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

JEŚLI ŻYCIE SPRAWIA ŻE NIE MOŻESZ JUŻ USTAĆ... UKLĘKNIJ

Polecane posty

Gość Gość

Uklęknij, módl się, zwróć się ku Bogu, oddaju siebie, powierz Mu swoją życiową drogę, zaufaj Mu, a On Cię poprowadzi 😉

Byłem sam, zupełnie sam, mimo wielu twarzy tłumu, mimo blasku barwnych lamp, nie umiałem wyjść zza muru. Biłem głową nie umiałem wyjść ze swoich małych ram, Gdy upadłem zrozumiałem, nie mam szans bo ide sam...

I zupełnie nie wiedzałem, co mam robić dokąd iść? Po co tutaj się znalazłem? I wogóle, jak mam żyć. Wciąż rzucany wirem życia tak zupełnie skołowany, Nie wiedziałem: walczyć dalej, czy też lizać swoje rany.

Kiedyś w środe późno w nocy, samotnością wyczerpany, Pomodliłem się po prostu i zostałem wysłuchany. Przyszedł Chrystus przy mnie usiadł, swoją dłonia dotknął mnie, Moje życie się zmieniło i już wiem gdzie, dążyć chce. Od tej chwili nieustannie, Pan i ja kroczymy razem, Krok po kroku wciąż do celu,chociaż w drodze staje czasem. Kiedy staje, staję także, czeka aż powrócę znowu, A gdy wraca jest już dobrze i jest radość w sercach obu.

I nie wrócę się już nigdy, nie powrócą dawne dni, Bo On Chrystus jest wciąż przy mnie, moje życie przy Nim lśni.

Gość Autorka

Chwała Panu!

Gość Jan

Wstąp do Zakonu, poproś o przydział parceli ogrodowej do upraw i stałego miesięcznego kieszonkowego na zakup roślin ogrodowych. Kupuj tylko drzewka owocowe, drzewka, których owoce są konsumpcyjne i nasiona popularnych warzyw jak marchew i papryka czerwona, groszek strąkowy, buraki czerwone, czosnek, fasolka szparagowa, bób, które dają orzeźwiający smak latem. Marchew przydaje się do ciasta marchwiowego (jak pieczesz bez cukru), oraz do gulaszu paprykowego, wątróbki indyczej, leczo, czy zapiekanych pałek kurczaka. Pozdrawiam.

Gość Gość
10 minut temu, Gość Jan napisał:

Wstąp do Zakonu, poproś o przydział parceli ogrodowej do upraw i stałego miesięcznego kieszonkowego na zakup roślin ogrodowych. Kupuj tylko drzewka owocowe, drzewka, których owoce są konsumpcyjne i nasiona popularnych warzyw jak marchew i papryka czerwona, groszek strąkowy, buraki czerwone, czosnek, fasolka szparagowa, bób, które dają orzeźwiający smak latem. Marchew przydaje się do ciasta marchwiowego (jak pieczesz bez cukru), oraz do gulaszu paprykowego, wątróbki indyczej, leczo, czy zapiekanych pałek kurczaka. Pozdrawiam.

Mam własne parcele, ogródek i własne warzywa, zakon mi niepotrzebny 😉