Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Andegawenka

40 lat brak partnera i dziecka

Polecane posty

Gość Andegawenka

Hej, czy sa tu dziewczyny w podobnej sytuacji? Jak sobie radzicie? Tak bardzo chcialabym miec jeszcze rodzine. Jestem zupelnie sama. 

Gość Zuz

Faceta możesz poznac w każdym wieku, dzieci to niepotrzebny balast i obowiązki, także nie masz się czym martwić. 

Gość Gość

Dla chcącego nic trudnego, jest pełno samotnych facetów z dziećmi, wystarczy się rozejrzeć w około.👪

Gość no chyba że

z gęby przypominasz Pawłowicz

wtedy nie ma już dla ciebie ratunku

Gość Hshhsns

A ja mam 40 i jeszcze chce poznac faceta i zajsc w ciaze. Ginekolog nie widzi przeciwwskazan. Wierze ze to sie uda i jeatem dobrej mysli

Gość Zuza80

Zobacz ze jaktoś  jesteś wolna to są same plusy, brak obowiązków i robisz to na co masz ochotę.

Wiele kobiet  ci zazdrości bo mąż dzieci i kredyt a ty jesteś wolna i możesz się cieszyć życiem i nic nie musisz.

Gość gość
9 minut temu, Gość Hshhsns napisał:

A ja mam 40 i jeszcze chce poznac faceta i zajsc w ciaze. Ginekolog nie widzi przeciwwskazan. Wierze ze to sie uda i jeatem dobrej mysli

Nie zapominaj że to już ostatni dzwonek dla ciebie, pomógłbym ci zrealizować marzenie ale mam już dwoje, to co wiem, a ile po swiecie lata to loteria ;) Powodzenia

Gość Jan

Słuchałaś się mamy więc kariera zrobiona, a męża brak. Wybrałaś taką przyszłość to nie marudź teraz.

Gość xxxx
10 minut temu, Gość Zuza80 napisał:

Zobacz ze jaktoś  jesteś wolna to są same plusy, brak obowiązków i robisz to na co masz ochotę.

Wiele kobiet  ci zazdrości bo mąż dzieci i kredyt a ty jesteś wolna i możesz się cieszyć życiem i nic nie musisz.

Człowiek nie urodził się dla lenistwa które preferujesz, każdy powinien coś po sobie zostawić. Kobieta która nie urodzi dziecka jest pasożytem.

Gość Krzysztof Kononowicz

Szanowny Państwo, kochani moi!
To co wszystko piszecie to jest śmiechu warte.
Jak przykazał Chrystus Pan Zbawiciel całego świata miłujcie się.
Niii będzie zdradziectwa, łachmaństwa ani niczego takiego nii będzie.
Tacy ludzie co to się tylko chcą żądlić są... śmiechu warci.
I Szanowny Państwo, ciężko mi to mówić, ale muszę powiedzieć całą prawdę, z bólem sercem, nie zamieść dywan pod śmieci, że ja jestem okuratny człowiek i chcem żeby każdy był okuratny, czy to starszy człowiek, czy młodzież, czy dorosły. Jake my mamy teraz młodzież, która pali, zażywa olkocholu, zażywa narkotyków, tak jak Major, że tylko nitro wącha tylko.
Dziękuję bardzo!

Gość Franiu
23 minuty temu, Gość Hshhsns napisał:

Czas cię goni, weekend - zacznij je tworzyć od dzisiaj ;)

Gość E tam
11 minut temu, Gość xxxx napisał:

Kobieta która nie urodzi dziecka jest pasożytem.

100 lat temu to było aktualne, ale dzisiaj:

1 Świat i tak jest przeludniony

2 Dzieci to dzisiaj luksus. 500 zł niewiele zmienia

Gość xxxx
Przed chwilą, Gość E tam napisał:

100 lat temu to było aktualne, ale dzisiaj:

1 Świat i tak jest przeludniony

2 Dzieci to dzisiaj luksus. 500 zł niewiele zmienia

Podtrzymuję, jeśli zdrowa i nie z patologii to powinna urodzić.

Gość Kiki

Jestescie beznadziejni. Ja mam r0 samotna i bez dzieci ale nie dlatego ze robilam kariere. Bo zarabiam malo i pracuje w slabonplatnej pracy. Srednia krajowa. I zawsze chcialam miec rodzine po prostu nikt mnie nie chcial na zone i partnerke. Nigdy nie spotkalam mezczyzny ktory chcialby zalozyc ze mna rodzine. Teraz juz tylko czekac na smierc

Gość Kikijsjsd

Tez mam 40. Szukam desperacko faceta bo chce rodziny i dziecka  kariery nie zrobilam

Gość Pppppl

Zupelnie jak ja  jest nas troche. Samotnych i bezdzietnych 40ek  ja tez nie jestem leniwa ani egoistyczna. Nie robilam kariery. Marze o rodzinie i dziecku ale po prostu nie kazdemu sie uklada ze poznaje partnera czy trafia na milosc. 

Gość Lilianna

Ja wlasnie niedawno skonczylam 40stke i mysle ze jeszcze przede mna i maz i dziecko. Bede mialam swoja mloda rodzinke. Nie warto byc pesymista w zyciu

Gość ZZZZ
1 minutę temu, Gość Pppppl napisał:

Zupelnie jak ja  jest nas troche. Samotnych i bezdzietnych 40ek  ja tez nie jestem leniwa ani egoistyczna. Nie robilam kariery. Marze o rodzinie i dziecku ale po prostu nie kazdemu sie uklada ze poznaje partnera czy trafia na milosc. 

Wydaje mi się że nie bardzo ci zależało żeby kogoś poznać, miałaś na to przynajmniej 15 lat. Nie wierzę że w tym czasie "nic się nie trafiło". Lata uciekały a ty nic sobie z tego nie robiłaś.

Gość Jan
39 minut temu, Gość Kiki napisał:

Bo zarabiam malo i pracuje w slabonplatnej pracy. Srednia krajowa. 

4800 brutto to mao? Nie znalazłaś, bo oczekujesz od faceta, aby zarabiał dwa razy więcej jak kobieta. Ucz się programowania, to być może poznasz takiego.

Gość Lalalal

Pieprzenie. Oczekiwalam od mezczyzny wylacznie by mnie kochal. Zwaden z moich facefow nie miala nawet samochodu. I co? Jestem dzia sama ale nie dlatego ze robilam kariere czy bylam wybredna. Dla was wszystko jest czarno biale

Gość evela

oczywiście, że widzi ciało, na brzydką nikt nie będzie zwracał uwagi, przy bliższym poznaniu uroda, czy dany typ urody schodzi na dalszy plan. Jednak Panowie to wzrokowcy.

Gość Jhh

Jestem podobna do Twojej znajomej. Piekna inteligentna 40letnia wyksztalcona i samotna. Nie z wlasnej winy. Do nikogo po prostu nigdy nie pasowalam i nikt nie pasowal do mnie  jestem jakas inna

Gość Wiosna

Dziewczyny, trzymam kciuki! Sama mam rodzinę, ale wśród znajomych też m.in. samotne 40-letnie kobiety, dokładnie dwie. Życie im się nie ułożyło, są bardzo samotne, wcale nie cieszy ich nadmiar wolnego czasu ani brak balastu w postaci męskiego ramienia! Powodzenia.

Gość Masz prawo do szczęścia

To nie jest nic czemu nie można zaradzić ;) proszę o kontakt na maszprawodoszczescia@gmail.com

8 godzin temu, baron60 napisał:

Nieraz tak bywa ze nie układa się komuś życie i nie z jego winy . Mam koleżankę  która dobija do 40 i jest sama ,kobieta wykształcona ,dobra praca i niestety jest bardzo ładna . Zawsze miała powodzenie lecz ona odrzucała wszystkich facetów gdyż chcieli tylko dostać się pomiędzy jej nogi . Jej uroda jak sama mówi jest jej przekleństwem . Każdy facet widzi tylko ciało . Bardzo często ona rozmawia z moja żona ,czuje się u nas dobrze i potrafi się otworzyć . Fakt jest piękna zgrabna ,mądra ,lecz żyje samotnie . Ona nie znosi facetów którzy piją piwo i wódkę ,opresyjne tego nie znosi . Myśli o adopcji dziecka a z facetami chce dać sobie spokój . Tylko pytanie czy oni jej dadzą spokój . Myśle ze sobie poradzi gdyż jest twardego charakteru .

Przyznaj szczezrze, Ty tez masz na nią ochote!

Gość gość39

chciałbym 40stkę ale bez dziecka .

20 godzin temu, Gość gość39 napisał:

chciałbym 40stkę ale bez dziecka .

Faceci są posrani. Na czacie chcę czterdziestek, tu wszyscy chcą czterdziestek? Co one takiego mają czego nie maja dwudziestki?

2 minuty temu, jbsg napisał:

Jak będziesz tyle miała to się dowiesz dlaczego faceci nie są posrani... 😉 

ale już zaczyna mnie to wkurzać, w pracy też wszyscy latają z wywieszonymi ozorami za tymi dojrzałymi a co to jest gruszka, że lepsza dojrzała????

Gość Gość gość gość gość gość

Chętnie nawiąże kontakt z samotną kobietą, 

Chociażby drogą mailową, 

Jakby któraś chciała pogadać o wszystkim i o niczym to zostawiam maila Blo.pry@wp.pl

Gość gość
Przed chwilą, jbsg napisał:

Którym?🤔

Jeśli Ci to nie przeszkadza, to moim. Tylko się przysuń i zdejmij czapkę.