Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziś piątkowa mądrość

Kobiety niszczą facetów przez swoje materialne zachcianki

Polecane posty

Gość dziś piątkowa mądrość

wtedy faceci chcąc tym tępym strzałom dogodzić stresują się i oraja, tracąc swój cenny czas na zdobywanie szelki, aby tępa strzała wydawała na jakieś materialne gòwno które i tak wyląduje kiedyś na śmietniku

Gość Gość gość

W tych czasach to prędzej kobieta utrzymuje faceta, wyjdź z piwnicy hejterze kafeteryjny

Gość Gość gość

A czy piszesz te bzdury na jakiejś podstawie chociaż ? Utrzymywales jakaś kobietę? Czy swoje domniemania czerpiesz z fantazji jak większość facetów tutaj ?

Gość Gosc
3 minuty temu, Gość Gość gość napisał:

W tych czasach to prędzej kobieta utrzymuje faceta, wyjdź z piwnicy hejterze kafeteryjny

Na Ch do raju. Chyba Ciebie utrzymuje kobieta.

Nie znam kobiety, która utrzymywała by faceta. 

A kolega ma akurat racje. 

Gość Gość gość
3 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Na Ch do raju. Chyba Ciebie utrzymuje kobieta.

Nie znam kobiety, która utrzymywała by faceta. 

A kolega ma akurat racje. 

Nikt nikogo nie powinien utrzymywać jeśli jest zdrowy zacznijmy od tego , można sobie najwyżej pomagać 

Gość Jan
49 minut temu, Gość dziś piątkowa mądrość napisał:

wydawała na jakieś materialne gòwno 

Tak robia Ukrainki, najpierw słodzą, potem wydają i wysyłają to co kupią do swojego rodzinnego domu -w ten sposób będąc na miejscu jest cały czas biedna, facet harruje, a jej rodzice mając głodową meryturę mogą przeżyć (na bieżące potrzeby) sprzedając to co ona kupiła. Także przestrzegam

Gość Gość

Podobno jesteście fujary kafeteryjne amatorami loszek ze wschodniej strony 🤔

Gość Facet

Nie rozumiem was chłopaki.  Ja utrzymuje swoją żonę i to ja decyduje na co ona może wydawać pieniądze. Poza tym jak wydaje na ciuchy i kosmetyki to poniekąd dla mojej radochy. 

Gość ...

A potem rozwód, alimenty i utrudnianie kontaktu z dzieckiem...

Gość Kobieta
3 minuty temu, Gość Facet napisał:

Nie rozumiem was chłopaki.  Ja utrzymuje swoją żonę i to ja decyduje na co ona może wydawać pieniądze. Poza tym jak wydaje na ciuchy i kosmetyki to poniekąd dla mojej radochy. 

Dobry z ciebie mąż i prawdziwy mężczyzna a takich mało na tym świecie. Po twojej wypowiedzi jakbym słyszała swojego męża . 

Gość gość
1 godzinę temu, Gość dziś piątkowa mądrość napisał:

wtedy faceci chcąc tym tępym strzałom dogodzić stresują się i oraja, tracąc swój cenny czas na zdobywanie szelki, aby tępa strzała wydawała na jakieś materialne gòwno które i tak wyląduje kiedyś na śmietniku

Ojojoj, straaaszne biedne misie 😄 Faceci rozumu nie mają czy jak? Ktoś im każe czy jak? 😄 

Nikt was do niczego nie zmusza, więc przymknij się i skończ wylewać te śmieszne, żale.

Dodam jeszcze, że DOBRZE WAM TAK. 

Wybieracie typowe materialistyczne lale, a potem płaczecie.

NIE ŻAL MI WAS, FRAJERZY.

Gość ech
14 minut temu, Gość gość napisał:

Wybieracie typowe materialistyczne lale, a potem płaczecie.

Są kobiety niebędące materialistkami?

Potraficie bardzo dobrze udawać, dlatego dopiero po czasie się okazuje, jakie naprawdę jesteście.

Gość gość
12 minut temu, Gość ech napisał:

Są, inaczej faceci zarabiający 1500-3000 nie mieliby partnerek. A jakoś wielu takich partnerki posiada.

13 minut temu, Gość ech napisał:

Potraficie bardzo dobrze udawać, dlatego dopiero po czasie się okazuje, jakie naprawdę jesteście.

Akurat materialistkę łatwo rozpoznać. I one wcale się nie kryją ze swoimi wymaganiami. To, że wy zaciągacie kredyty, budujecie domy itd., aby zatrzymac przy sobie kobietę to już wasz wybór i wasz problem.

Gość Atrakcyjna
12 minut temu, Gość gość napisał:

Są, inaczej faceci zarabiający 1500-3000 nie mieliby partnerek. A jakoś wielu takich partnerki posiada.

Akurat materialistkę łatwo rozpoznać. I one wcale się nie kryją ze swoimi wymaganiami. To, że wy zaciągacie kredyty, budujecie domy itd., aby zatrzymac przy sobie kobietę to już wasz wybór i wasz problem.

Dokładnie. 

Ale to trzeba patrzeć na charakter a nie na tylek. 

Chcecie Panią? To. Róbcie na nią! 

Jak cie nie stac, to bierz brzydule lub trzep kapucyna

Gość nie materialistka 884556

Dzisiaj jest tyle ofert dobrze płatnej pracy choćby za granicą że przestańcie jojczyć i płakać nad facetami niezaradnym i zyciowo..wcale nie muszą jakoś ciężko harować no chyba że trafiają na wyjątkowo rozrzutne i materialistyczne baby ale jeśli nawet trafiają to nikt Ich nie zmusza do bycia z takimi...chcą i są

Gość Zaaassaaa

Gamonie na kafe jęczący o kobietach pasożytach i materialistkach będą se walili kapucyna do końca życia podczas gdy wszyscy inni nawet ci którzy harują i utrzymują kobiety bzykają ile wlezie i nie ględzą niemęsko

4 godziny temu, Gość dziś piątkowa mądrość napisał:

Jeśli ktoś sobie taką kobietę wziął to jego problem. I w pełni na nią zasługuje.

Gość ech
2 godziny temu, Gość gość napisał:

Mają i zazwyczaj biorą nadgodziny, by dogodzić kobiecie, bo jej wiecznie mało. A potem i tak rozwód, alimenty, utrudnianie kontaktów z dzieckiem i dalsze niszczenie życia. Do tego nie trzeba materialistki.

Gość Gosc
3 godziny temu, Gość Kobieta napisał:

Dobry z ciebie mąż i prawdziwy mężczyzna a takich mało na tym świecie. Po twojej wypowiedzi jakbym słyszała swojego męża . 

Dobry mąż i prawdziwy mężczyzna to taki, który nie decyduje na co wydaje kobieta, nie musi, bo mądra kobieta wie jak wydawać. A ten wyżej uzależnił od siebie swoją żonę. Pan i władca i biedna uzależniona od niego kobieta...

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Dobry mąż i prawdziwy mężczyzna to taki, który nie decyduje na co wydaje kobieta, nie musi, bo mądra kobieta wie jak wydawać. A ten wyżej uzależnił od siebie swoją żonę. Pan i władca i biedna uzależniona od niego kobieta...

Nie jedna kobieta by tak chciała.  Dla Ciebie to uzależnienie a dla niektórych mąż który się wszystkim zajmuje lub mąż przy którym można się poczuć kobieta. 

Gość Gosc
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Nie jedna kobieta by tak chciała.  Dla Ciebie to uzależnienie a dla niektórych mąż który się wszystkim zajmuje lub mąż przy którym można się poczuć kobieta. 

Słuchaj, mój mąż mne utrzymywał, bo zajmowałam się dziećmi. Miałam dostęp do karty i pieniędzy, wspólne konto i nie musiałam się tłumaczyć z wydanych pieniędzy, bo wiedziałam jak je wydawać i na co sobie mogę pozwolić. A mogłam kupić co tylko chciałam . To jest dobry mąż, a nie Pan, który decyduje czy żona może kupić to czy tamto, bo to on zarabia. Widzisz różnice?

Gość kiła
Dnia 10.05.2019 o 07:35, Gość Gość gość napisał:

gdzie te kobiety utrzymujące facetów?, bo chce to zobaczyć na własne oczy, może jednostki gdzieś są, przeważnie jest odwrotnie

Gość kot kot
Dnia 10.05.2019 o 07:38, Gość Gość gość napisał:

A czy piszesz te bzdury na jakiejś podstawie chociaż ? Utrzymywales jakaś kobietę? Czy swoje domniemania czerpiesz z fantazji jak większość facetów tutaj ?

wszystkie baby są pijawki

Dnia 10.05.2019 o 08:27, Gość Kobieta napisał:

taa..... dobry bo na nią haruje a ona leży i pachnie...... leniwe koorvy

Gość opier
Dnia 10.05.2019 o 09:08, Gość ech napisał:

są chyba 3 lub 4 sztuki gdzieś

Gość marazm
Dnia 10.05.2019 o 12:05, Gość ech napisał:

Mają i zazwyczaj biorą nadgodziny, by dogodzić kobiecie, bo jej wiecznie mało. A potem i tak rozwód, alimenty, utrudnianie kontaktów z dzieckiem i dalsze niszczenie życia. Do tego nie trzeba materialistki.

bo babom ZAWSZE jest mało, co za zaraza z tego gatunku

Gość baby są durne
Dnia 10.05.2019 o 12:14, Gość Gosc napisał:

baba wie jak wydać wszystko w peezdu, a potem coś się stanie to kasy nie ma, bo baba myśli jak murzyn, tylko tu i teraz, a jutro to hooj, albo jak coś wypadnie i nagle trzeba hajs mieć to potem chodzą po chwilówki na 500% i oddać muszą 3X tyle, głupie torby

Gość Hhh

Bez przesady 

Gość yaku

dobry przykład chciwej baby to bajka o złotej rybce