Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość autorrkkaaa

czy to tak duzo ubran na wyjazd na 2 dni ubran

Polecane posty

Gość autorrkkaaa

Eaz na jakis czas jezdzimy do rodzicow meza.Zwykle na 2 dni.Jedziemy w sobote ok poludnia a wracamy popoludniu w niedziele.Zawsze mamy ze soba 2 torby.1 to corki- mala walizka.A 2 torba to nasza taka wieksza.

Jak tesciowa widzi ile my tego mamy to za kazdym razem zdziwienie.Po co my tyle bierzemy.Czy to tak naprawde duzo???????

Corka bierze.- 2 pary spodni- 1 na 2 dzien , i 1 spodnie na dwor.Zwykle jakas ...enka.2 pary butow, kapcie.Pizama, 2 koszulki, sweter.PIzama.i bielizna.

Jutro tez sie wybieramy- zabieram to co mam na sobie, 2 podkoszulki, 1 para spodni, pizama, bielizna,.Stroj wysciowy.I ubranie po domu.Oraz 2 pary butow.Jakas bluzka czy sweter-zobaczymy jaka pogoda.

Gość Nejbsbs

Ty durna tępa dzido. Wypisałas tu zawartość swoich walizek do oceny dla tych pustych kotarianek? Chyba pewnosc siebie tkwi w twoim odbycie ze błagasz żeby ktoś ci powiedział co masz zrobic a ty tak zrobisz jak ci karzą tępe pissssdy z neta 

Gość gosc

a jakie to ma znaczenie? bierzesz tyle ile potrzeba i uwazasz za sluszne, przeciez nie niesiesz tego,ani tesciowa nie niesie,by miala cos do gadania. Poza tym moja mama tez zawsze krzyczy ,zeby nic ze soba  nie brac, ona mi pozyczy.ale ja nie lubie pozyczać ciuchow,bo mam swoje ulubione i wole je zamiast szperać komus po szafach.Nie czuje sie dobrze z cudzych ubraniach ani tym bardziej kapciach.Nawet mamy. Co do dzieci to dzieci sie brudza,wiec lepiej miec zapas ciuchów.

Gość Gość

Moja teściowa tez tak krzyczy, a jak przyjeżdża do nas to ma 20 kg walizkę i druga 10 kg plus torebka. Ale u niej wyjście po chleb to jak wyjście na wybieg mody

Gość autorrkkaaa

ja nawet recznik biore. bo tesciowa daje nam 1 recznik na 3. obzydliwe to.