Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia33333

ciągłe telefony czy można zgłosic na policje

Polecane posty

Gość kasia33333

Od około 5 miesięcy pewien pan Dominik podaje wszędzie mój numer telefonu , nie wiem kto to jest ale mam co najmniej 10 telefonów dziennie z np. DOKONCZ ,Tanikredyt ,zaplo itd. z pytaniem czy można poprosić Pana Dominika P....zaproszenia na jakieś pokazy.Początkowo myślałam ,że ten pan przez przypadek podał mój numer ,ale jest to nie możliwe by ciągle mylił numer mój , z swoim. Nie mogę do tego pana dotrzeć czy jest jakiś sposób by skończyły się te telefony.Jakbym poszła np. na policję czy policja coś z tym zrobi

Gość kasia33333

A dodam ,że dodawanie tych numerów na czarną listę nic nei daje bo ciągle dzwonią z innych numerów

Gość kasia33333

tak sobie policzyłam to wczoraj miałam 6 telefonów za to dzisiaj ,47

Gość Policja
21 minut temu, Gość kasia33333 napisał:

A dodam ,że dodawanie tych numerów na czarną listę nic nei daje bo ciągle dzwonią z innych numerów

Zablokuj wszystkie numery z poza książki adresowej albo zainstaluj jakaś apkę, która gromadzi bazę numerów telemarketerów i będzie odrzucać niechciane połączenia

Od dawna masz ten numer? 

Gość Takkkk

Masz jego imię i nazwisko, oczywiście że pójść i zgłosić!

Gość kasia33333

Numer mam od 15 lat , mam wrażenie ,że tych telefonów mam z dnia na dzień coraz więcej

Gość Jan

To wszystko jest wina przygotowywania mrożonek. Jak byś tego nie robiła na mieście, to ten Pan by nie miał powodu.