Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moje rówieśniczki zakładają rodziny

Polecane posty

Gość gość

Moje rówieśniczki zakładają rodziny i jak patrzę na te ich rodziny  - to im nie zazdroszczę!

Taki jest model dzisiejszej rodziny (przedstawianej również w reklamach): mąż i zona rówieśnicy; mąż bez wojska i matury ; jak mieli jakieś 26 lat obydwoje wzięli ślub; dwoje dzieci urodziło się przed ukończeniem 33 lat; obydwoje pracują zarobkowo - żona po pracy zajmuje się domem i dziećmi;  i jest to - typowe małżeństwo z rozsądku - nie z miłości! 

Gość gość

Dziś całą wine za "późne małżeństwa" zwala się na kobietę - a popatrzcie na mężczyzn - oni są bez wojska, matury i prawa jazdy!!! to mężczyźni są winni za "późne" małżeństwa!!!!

Gość typ
12 minut temu, Agatkaczepek napisał:

Hahaha jak patrzę że ktoś ma dzieci ( z własnej woli to mam z niego polewke

Oczywiście,bo rozmnażanie się jest przecież takie nienaturalne.

Agatko jak kiedyś dorośniesz i będziesz miała swoje to nie będziesz mogla sobie wyobrazić życia bez.(oprócz pierwszego roku.jestem facetem i jestem zdania ze przez pierwszy rok dzieci tylko śpią i srają.mało tego.jestem facetem który swojego dziecka nie kochał od godziny zero a potrzebował na to kilku miesięcy.)

Gość manonthemoon

wypierdalaj z kafe ty szmaciaro bez mózgu!!! 

Gość gość

naprawdę żałośnie wyglądają małżeństwa rówieśników... mąż i żona w tym samym wieku... teraz jest taka moda na takie małżeństwa!!!

Gość typ
1 minutę temu, Gość gość napisał:

naprawdę żałośnie wyglądają małżeństwa rówieśników... mąż i żona w tym samym wieku... teraz jest taka moda na takie małżeństwa!!!

serio? co w tym złego nie kumam?

Gość gość
1 minutę temu, Gość typ napisał:

serio? co w tym złego nie kumam?

zazwyczaj w małżeństwach rówieśników mąż - to nie jest facet...

Gość typ
2 minuty temu, Agatkaczepek napisał:

W ogóle małżeństwa są żałosne xd I rodzenie dzieci  fuj I brudne skarpety u kobiet smierdzace

Agatko piszesz jak jakieś dziecko skrzywdzone przez rodziców.Smutno ci było jak tata was zostawił?

Gość typ
2 minuty temu, Gość gość napisał:

zazwyczaj w małżeństwach rówieśników mąż - to nie jest facet...

znam wiele takich małżeństw i zdecydowana większość to normalne pary.Zaden ze mnie maczo z 50cm w bicepsie,ale nie mam w zwyczaju zadawać się z ...owatymi facetami.Nie wiem skąd twój pogląd,ale ok.

Gość Jan
10 minut temu, Agatkaczepek napisał:

poród to kupa

Zatem Agato pochodzisz z kupy 😂

Tępe dzidy, harrujcie na wypłatę, a mądra 26latka z 8dzieci ma 4000, dodatek mieszkaniowy, pączki z karritasu, meryturę matczyną i parę innych dodatków, dzięki którym może studiować zaocznie po taniości. Pozdrawiam matki "z rozsądku" których dzieci w przyszłości nie będą mieć poblemu z samotnością, bo od maleńkości wychowywane w grupie.

Gość typ
2 minuty temu, Agatkaczepek napisał:

Blokujecie mnie tymi wózkami tylko

że what?

Gość gość
1 minutę temu, Gość typ napisał:

znam wiele takich małżeństw i zdecydowana większość to normalne pary.Zaden ze mnie maczo z 50cm w bicepsie,ale nie mam w zwyczaju zadawać się z ...owatymi facetami.Nie wiem skąd twój pogląd,ale ok.

mój pogląd wziął się z obserwacji innych ludzi, 

Gość typ
3 minuty temu, Agatkaczepek napisał:

Ale za to mam ciasna pochwe

i zryty beret jak widzę.i prawdopodobnie jak znam życie nie masz wcale pochwy a jajca i fiuta.

Gość gość

Też uważam że najlepiej być w dzisiejszych czasach bezdzietną mężatką!

Gość na pewno nie typ..100%

ja tez uważam ze agatka ma fiuta.

Gość gość

te dzisiejsze rodziny... na pierwszym planie bachor, dzieciak;  -na drugim matka - latająca wokół bachora ; a ojciec - ojca to mogłoby wogóle nie być w tej rodzinie!!!

Gość typ
Przed chwilą, Gość gość napisał:

te dzisiejsze rodziny... na pierwszym planie bachor, dzieciak;  -na drugim matka - latająca wokół bachora ; a ojciec - ojca to mogłoby wogóle nie być w tej rodzinie!!!

agatko to ze u ciebie w rodzinie tak było nie znaczy ze wszędzie tak jest.

Gość typ
6 minut temu, Agatkaczepek napisał:

To nie ja napisałam Ale tak było tylko z3 matka siemka nie zajmowała sama się zajmowalamnsoba matka obchodziła tylk9 szkoła I czy zadaje sie z dobrymi uczennicami 😄

w sensie ze jak miała się tobą zajmować?Skoro umiesz jako tako obsłużyć komputer i skończyłaś jakaś dobra szkole (domniemam jeśli cie tak pilnowała) to chyba plan wykonany w 100% czy nie? czy miała cie trzymać za rączkę cale dzieciństwo?

Stary pewnie pracował żeby wszystko co wyżej w ogóle było możliwe.

Gość Jan
14 minut temu, Gość typ napisał:

nie masz wcale pochwy a jajca i fiuta.

Teraz podobno jest moda na implantację piersi i cudowne przemiany trans. Podobno że "one" biorą 600 za godzinę i mają zbyt bo nie ma ich zbyt wiele a szanse ciąży zerowe.

Gość typ
Przed chwilą, Gość Jan napisał:

Teraz podobno jest moda na implantację piersi i cudowne przemiany trans. Podobno że "one" biorą 600 za godzinę i mają zbyt bo nie ma ich zbyt wiele a szanse ciąży zerowe.

Nie ma kobiet z fiutami.Sa tylko faceci z cyckami.

Gość 43 cm
37 minut temu, Agatkaczepek napisał:

W ogóle małżeństwa są żałosne xd I rodzenie dzieci  fuj I brudne skarpety u kobiet smierdzace

Dobry wybór Agatko.  Twoje ewentualne bachory zanižałyby tylko drastycznie średnie IQ ludzkości.  Myślałaś już o tym by się wysterylizować na dobre?  

Gość Jan
5 minut temu, Gość typ napisał:

Nie ma kobiet z fiutami.Sa tylko faceci z cyckami.

To jest to samo w przypadku kiedy facet zdecyduje się na operacyjne wycięcie jąder (surgery cutting testicles) i przyjmowanie hormonów żeńskich, aby zredukować głos do żeńskiego. Już dziwaki wpadają na takie pomysły i szukają w internetach coraz więcej (przykładowa strona ashemaletube) dziadostwo.

Gość typ
6 minut temu, Gość Jan napisał:

To jest to samo w przypadku kiedy facet zdecyduje się na operacyjne wycięcie jąder (surgery cutting testicles) i przyjmowanie hormonów żeńskich, aby zredukować głos do żeńskiego. Już dziwaki wpadają na takie pomysły i szukają w internetach coraz więcej (przykładowa strona ashemaletube) dziadostwo.

Szczerze grzeje mi to kto co robi ze swoim ciałem.Nie jestem homofobem i dopóki jakiś trans nie wyma...e mi swoja dzida przed nosem to to zlewam.