Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kloddebusi

Bardzo niesmialy mezczyzna

Polecane posty

Gość Peezda
Przed chwilą, Gość kloddebusi napisał:

przez neta jest normalnie, w realu sie wstydzi 🙂

No to jakiś skrajny przypadek

Gość gość

Nieśmiały coś ukrywa,  przeszkadza  w bliskiej relacji. 

Gość gośc

@loddebusi ale on nigdy w ogóle nie zagadał,cokolwiek nawet?

A może rzeczywiście cos go wstrzymuje przed bliższą relacją z Tobą,podziwia Twoje piękno i musi mu to wystarczyć.

Gość Prawiczek
3 minuty temu, Gość gośc napisał:

A może rzeczywiście cos go wstrzymuje przed bliższą relacją z Tobą,podziwia Twoje piękno i musi mu to wystarczyć.

Moze jest prawiczkiem

Gość kloddebusi
5 minut temu, Gość gośc napisał:

zagadał, zaczepia, gada jakies glupoty, ale jak np ja podejde i ja cos zaczne i nie jest przygotowany to jest bardzo zagubiony i zaklopotany, jakby tracil rozum, nie wie co powiedziec i czasem milczy i widac, ze nie wie co zrobix

Gość gosc

Ewidentnie jest zabujany w Tobie,musisz sprowadzić rozmowę na tematy poboczne by się poczuł bezpiecznie.

Gość gość
2 minuty temu, Gość kloddebusi napisał:

zagadał, zaczepia, gada jakies glupoty, ale jak np ja podejde i ja cos zaczne i nie jest przygotowany to jest bardzo zagubiony i zaklopotany, jakby tracil rozum, nie wie co powiedziec i czasem milczy i widac, ze nie wie co zrobix

Znasz jego sytuacje, tylko  co sam powiedział, nie chce mòwić o tym co ukrywa. 

Gość J9888

Życie jest za krótkie na wieczne wahania i onieśmielenie..trzeba się wziąć w garść i zacząć działać..kobieta jeśli jest normalna zrozumie i nie wysmieje

Gość K4k
17 minut temu, Gość J9888 napisał:

Życie jest za krótkie na wieczne wahania i onieśmielenie..trzeba się wziąć w garść i zacząć działać..kobieta jeśli jest normalna zrozumie i nie wysmieje

Bez przesady z tym wyśmiewaniem. 

Gość Gggg
8 godzin temu, Gość kloddebusi napisał:

nie no, nie bede tu wszystkiego pisac, ale chyba wiedzial, choc moze te sygnaly byly sprzeczne. ale cos miedzy nami bylo i oboje to wiedzielismy

Ja zrezygnowałem z miłości mojego życia bo wysylala mi sprzeczne sygnały. Uznałem że się mną bawi. Aż w końcu nasze drogi się rozeszły 

Gość gosc

Zachowujecie się jak pipy, tez taki bylem ale zmieniam się i podejde zagadam przy najbliższej okazji a wy przestancie stękać

mam kolegę fajny facet niestety tak zamknięty bojaźliwy , plącze wieczorami ze jest sam ..ponieważ wstydzi się i boi zagadać ze zostanie zraniony...przez lekarstwa jest trochę pulchny ale nie za dużo fajny na buzi mam mieszkanie pracuje ..w sferze seksu na pewno tez wstydliwy i zamknięty ..plącze wieczorami czuje się samotny...kto z min popisze żeby nadać mu odwagi ...nie pije nie pali jest ok ..tylko zastraszony przez matkę od dziecka ta dala mu popalić ...proszę proszę kto pogada z nim....mam tez drugiego kolegę socjolog po wylewie ..tez prosi żeby z nim pogadać...jeden Gdańsk drugi Kiedrzyn koźle moje gg podam..pisz na pv..

Gość Ggg

Do gość gor

Spróbuj to zmienić 

Nie masz pojęcia jak ta dziewczyna się czuje jak jest jej przykro 

Wiem z własnego przykładu