Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaaaa

od sie ze mnie na nabija?

Polecane posty

Gość jaaaa

Jak mam odróżnić czy sie jemu podobam i dlatego mnie podrywa, czy robi to dla zabawy czy moze mi się wydaje?

Zawsze uważałam że jak ktoś mnie podrywa, robi to dla jaj i pewnie dlatego nigdy nie byłam w związku. Wmówiłam sobie, że faceci podrywaja tylko z nudów i żeby się dobrze bawić.  A coo jesli jest inaczej i tracę szanse na miłość? Tylko ta cholerna blokada mowi mi " on tylko sobie żartuje z ciebie" albo "to przypadek, penwie sobie wmowilam" ", "zbieg okoliczności"albo "jeśli myśli że jestem latwa to sie myli, w życiu mnie nie uwiedzie". Jest mi z tym cholernie źle, schemat powtarzał się juz setki razy a ja całe życie sama....

Uważam ze faceci nigdy nie mają dobrych intencji i nie nawiązuja znajomości tak od serca, tylko po to zeby odhaczyc kolejną poderwaną dziewczyne i przespać się z nią.

Gość jaaaa

up

Gość Gosc

Ile masz lat i co to za chłopak i kiedy Cię podrywa?w pracy w szkole?na uczelni? Trzeba rozmawiać. Takie rzeczy wychodzą w rozmowie...

Gość Jaaa

Mam 33 lata, kolega z peacy.wiem ze to zenujace w tym wieku pytac o takie rzeczy.

Rozmawiamy ale co z tego? Z wieloma osobami rozmawiam i on tez. Ï