Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jatoterazwiem

Mężczyzni to durnie!

Polecane posty

Gość Jatoterazwiem

Mężczyzni to skończone durnie.Samoluby kłamcy zdrajcy mamisynki nie mające za grosz szacunku.Zabiegają rozko...ą a potem porzucają...Niektórzy z wyjaśnieniem inni bez słowa.3 lata temu spotykałam się z facetem który okazał się kłamcą i zdradzał mnie na boku z uwaga rozwódką która była starsza od niego o 7 lat! a mój ostatni facet zostawił mnie przez swoją matkę która tylko się potrafiła wpier....ć tam gdzie nie potrzeba.Wszystko jej we mnie nie pasowało u.....ć tylko taką starą pudernice!Jak kobiety mają ich rozumieć jak co drugi to gorszy.Czy trafiają się jeszcze normalni mężczyźni?Czy tylko ja mam szczęście do ...ów

Gość Ona

Jeśli chodzi o zdrady,czy  kto z kim jest to wiek nie ma żadnego znaczenia,jeśli ludzie sobie pasują..Ja byłam 5 lat w związku z facetem 8 lat młodszym i byłam szczęśliwa...ale potem ja chciałam dziecka on jeszcze nie i tak jakoś związek padł..Im wiecej teraz poznaję mężczyzn to tak samo jak Ty jestem rozczarowana..zdrady kłamstwa manipulacje na porządku dziennym..ludzie nie szanują innych..czasem wiążą się z kimś dla zapełnienia luki po kimś innym,bo go nie ma,nie może mieć..to przykre...

Gość Jatoterazwiem
Przed chwilą, Gość Ona napisał:

Jeśli chodzi o zdrady,czy  kto z kim jest to wiek nie ma żadnego znaczenia,jeśli ludzie sobie pasują..Ja byłam 5 lat w związku z facetem 8 lat młodszym i byłam szczęśliwa...ale potem ja chciałam dziecka on jeszcze nie i tak jakoś związek padł..Im wiecej teraz poznaję mężczyzn to tak samo jak Ty jestem rozczarowana..zdrady kłamstwa manipulacje na porządku dziennym..ludzie nie szanują innych..czasem wiążą się z kimś dla zapełnienia luki po kimś innym,bo go nie ma,nie może mieć..to przykre...

Dokładnie robią sobie z kobietą co chcą nie patrząc na to że ją ranią.Wykańczają psychicznie i nic z tego sobie nie robią.A słowo przepraszam czy coś to już w ogóle jest nic nie warte z ich ust

Gość Gość

Co drugi facet? Myślę ze teraz 90% facetów to zaklamane gnoje, kobieciarze, cwaniaki, alkoholicy, prymitywy niepotrafiace się zachować, mamisynki... Znalezienie normalnego kulturalnego faceta szanujacego kobiety graniczy z cudem! 😑

Gość Onna

Też Tak myślałam kiedyś.  Mam 28 lat i dopiero jak zaczęłam spotykać się że starszymi rozwodnikami to nabrałam nadzieji. Spotykalam się z 3 w ciągu 1,5 roku.  W ostatnim zakochałam się bez pamięci. 9 lat starszy. Ale....tacy faceci wiedzą czego chcą, bardzo często jest dla nich ważne to do czego my nieprzykladamy uwagi.  

Gość bla bla bla
9 minut temu, Gość Onna napisał:

Też Tak myślałam kiedyś.  Mam 28 lat i dopiero jak zaczęłam spotykać się że starszymi rozwodnikami to nabrałam nadzieji. Spotykalam się z 3 w ciągu 1,5 roku.  W ostatnim zakochałam się bez pamięci. 9 lat starszy. Ale....tacy faceci wiedzą czego chcą, bardzo często jest dla nich ważne to do czego my nieprzykladamy uwagi.  

ojej..rozpłacze się z tej historii..ja po związku zakończonym nie spotykam się z nikim 3 lata...a ta zalicza 3 w 1,5roku..bo taka spragniona nadziei...ojej..wiedzą czego chcą...

Gość .............

Nie durnie tylko najprawdziwsi C  h u j e! Którzy myślą tylko i wyłącznie k u t  a s  e m!!! Taka jest prawda! To śmiecie!!

Gość Gość

Oj niby tak a przecież nadchodzi czas ze potrzebujemy was jak powietrza 🙂

Gość Kobieta

Czasem mam wrażenie, że kobiety mają w głowie stereotyp prawdziwego, wiernego, mądrego faceta, który szanuje nas, jest dżentelmenem, szarmanckim i odważnym mężczyzną. Tymczasem nie ma takich ludzi, chyba że tylko w filmach. Dzisiejsi panowie są słabi, egoistyczni, narcystyczni, oszukują, zdradzają przy pierwszej nadarzającej się okazji. Kłamią jak z nut i bez mrugnięcia okiem. Do obrony mają mamusię, której się mogą pożalić i wypłakać w rękaw. Nie nadają się kompletnie do życia w dzisiejszych realiach. Wszystkich powinni do wojska zabierać i na zasadzie co go nie zabije, to wzmocni dopiero dopuszczać do dorosłego życia. W tych czasach, to kobiety dają stabilizację związkowi i bezpieczeństwo dzieciom. Świat się kończy...

Gość Onna
49 minut temu, Gość bla bla bla napisał:

ojej..rozpłacze się z tej historii..ja po związku zakończonym nie spotykam się z nikim 3 lata...a ta zalicza 3 w 1,5roku..bo taka spragniona nadziei...ojej..wiedzą czego chcą...

A jaka znasz inna metodę poznania kogoś jak nie spotykanie się. Ja nie chciałam być sama, chciałam się zakochać i tyle.  Trzeba brać los we własne ręce.