Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

Niby baby nie lubią romantykow a lecą na takich Bieberow, Edów Sziranów

Polecane posty

Gość gosc

A przecież ich muzyka to 99% romantyczne bzdety i to się dobrze sprzedaje. Co o tym myśleć?

Gość Gość

Bo są 2 różne grupy kobiet o różnych gustach. 

1 minutę temu, KermitZaba napisał:

Gusta są różne, dwa razy jak siedziałem z książka poza domem to zaczepiły mnie atrakcyjne dziewczyny, pewnie książka dodała mi +20 do atrakcyjności w ich oczach. Może nie uczyniła mnie romantykiem, ale pewnie wyglądałem na mniej nieokrzesanego.

Jestem pewna, że tak dokładnie było! Poza tym książka to świetny sposób na początek rozmowy

Przed chwilą, KermitZaba napisał:

W tamtych przypadkach to raczej nie była by to najbardziej ekscytująca rozmowa na świecie, dokładnie pamiętam o czym to były książki, jedna o programowaniu w C#, a druga o programowaniu nodejs.

chyba, że trafiłbyś na programistkę 😛

Gość Gość

W tamtych przypadkach to raczej nie była by to najbardziej ekscytująca rozmowa na świecie, dokładnie pamiętam o czym to były książki, jedna o programowaniu w C#, a druga o programowaniu nodejs.

Kermit filozof jak zawsze. Dziwi mnie jak czytający ludzie mogą robić błędy w pisowni o ile nie są dyslektykami. 

Gość Gość
2 minuty temu, KermitZaba napisał:

Jestem dyslektykiem, ale się z tym nie odnoszę... Poza tym mam FF w wersji anglojęzycznej bez polskiego słownika…

Moja ulubiona wymówka nie mieszkam w Polsce 🤣

Gość Gość

To twoja nadinterpretacja, nie pisałem ze nie mieszkam w Polsce, tylko ze Firefoxa mam w wersji anglojęzycznej bez słownika...

Wiem. 

Romantyczni, ale nie nadrważliwi mężczyźni zawsze cieszyli cię powodzeniem. Problemem niektórych facetów jest to, że mylą nadwrażliwość z wrażliwością/romantyzmem

Gość gosc
2 minuty temu, PIJEjuz6PIWO napisał:

hahaha , idioci... baby nie lecą na ed szarona czy bibera bo im się oni podobają jako facet.., tylko dlatego akurat w przypadku tych posrańców za nimi latają bo są znani i bogaci...., to ich pociąga

gdyby te same lojty były zwykłymi chłopakami, pracującymi np w magazynie to uwierz mi, ze zadna fajna panienka nawet nie spluneła by na nich

kobiety pociąga przede wszystkim sukces , pozycja i pieniądze faceta.. wtedy możesz wyglądac jak tylko byś chciał a i tak będziesz miał powodzenie

schody zaczynają się w momencie kiedy facet nie jest nikim konkretnym, tylko normalnym , przeciętnym człowiekiem, czyli 90% spoleczeństwa, wtedy jak nie masz konkretnego wyglądu możesz zapomnieć o żonie, kobietach, sexie itp

czasem się oczywiscie jakiemuś przeciętniakowi trafi jakas kobieta, żeby nie było..., ale zazwyczaj kończy się to tak, ze predzej czy pozniej ta panna go zdradza, finalnie go zostawia, chłopak wpada w depresje, alkoholizm, i ogolnie zycie jest do d0py juz wtedy dla niego

No nie wiem bieber ma ładny ryj

Gość Gość
4 minuty temu, PIJEjuz6PIWO napisał:

hahaha , idioci... baby nie lecą na ed szarona czy bibera bo im się oni podobają jako facet.., tylko dlatego akurat w przypadku tych posrańców za nimi latają bo są znani i bogaci...., to ich pociąga

gdyby te same lojty były zwykłymi chłopakami, pracującymi np w magazynie to uwierz mi, ze zadna fajna panienka nawet nie spluneła by na nich

kobiety pociąga przede wszystkim sukces , pozycja i pieniądze faceta.. wtedy możesz wyglądac jak tylko byś chciał a i tak będziesz miał powodzenie

schody zaczynają się w momencie kiedy facet nie jest nikim konkretnym, tylko normalnym , przeciętnym człowiekiem, czyli 90% spoleczeństwa, wtedy jak nie masz konkretnego wyglądu możesz zapomnieć o żonie, kobietach, sexie itp

czasem się oczywiscie jakiemuś przeciętniakowi trafi jakas kobieta, żeby nie było..., ale zazwyczaj kończy się to tak, ze predzej czy pozniej ta panna go zdradza, finalnie go zostawia, chłopak wpada w depresje, alkoholizm, i ogolnie zycie jest do d0py juz wtedy dla niego

To czemu siedzisz na tłustej dupie i podpierasz łokcie na bebzonie piwnym zamiast stać się tymi 10 procentami? Weź gitarę i zacznij pisać przeboje to któraś też poleci na janusza szirana . 

Gość Bynajmniej ja
Przed chwilą, PIJEjuz6PIWO napisał:

do tego trzeba mieć albo talent.. którego nie mam, albo byc po.pie.r.dolonym na amen, a aż tak mocno tez nie jestem

co do brzucha to bys sie kolego mocno zdziwil, bo moj staz na silowni wynosi juz dobre 14 lat, mam atletyczna, wysportowana sylwetke, a browarka pije tylko w sobotnie wieczory,  po mega cięzkim tygodniu pracy 6x/7dni po 8-10 dziennie,  pewnie bys umarł po takim wysiłku

Jezdem pod wrarzeniem pana osoby. 

Gość gosc

Chvjowy masz charakter dlatego zadna cie nie chce. Żadna nie chce zgorzknialego frajera obrazonego na caly świat

Gość gosc
27 minut temu, PIJEjuz6PIWO napisał:

nie ma czym byc pod wrazeniem ANALfabeto

Chvjowy masz charakter dlatego zadna cie nie chce. Żadna nie chce zgorzknialego frajera obrazonego na caly świat

Gość gość

Kurde nie wku/rwia was pier/dolenie tego typa od chlania piwska? Takie farmazony wypiar/duje, że się słabo robi. Człowieku, jak nie masz co ze sobą zrobić, to idź się przewietrz, dotleń mózg, może dobrze Ci to zrobi.

Gość Gość
40 minut temu, PIJEjuz6PIWO napisał:

do tego trzeba mieć albo talent.. którego nie mam, albo byc po.pie.r.dolonym na amen, a aż tak mocno tez nie jestem

co do brzucha to bys sie kolego mocno zdziwil, bo moj staz na silowni wynosi juz dobre 14 lat, mam atletyczna, wysportowana sylwetke, a browarka pije tylko w sobotnie wieczory,  po mega cięzkim tygodniu pracy 6x/7dni po 8-10 dziennie,  pewnie bys umarł po takim wysiłku

Po prostu jesteś typowym Seba z siłowni który ma przerost mięśnia mózgu przez co uciska on czaszkę i stąd te brednie oraz plucie na Biebera oraz eda. Każdy pseudomaczo zawsze gardzi normalnymi chłopakami. Oni chociaż ciężko pracują i mają kasę a ty co? Wciaganie kolejnego piwska śmierdzącym otworem gebowym uważasz za osiągnięcie? Tak może jest w bloku socjalnym ale nie w normalnej rzeczywistości. 

Gość Gość

Mnie się podobały słowa Kazika(polski artysta), będę parafrazować ale powiedział coś tego typu "Ja ciężko nie pracuje, ciężko to pracują górnicy w kopalni"

Gdyby bytowanie w szolbiznesie nie było ciężkie to nikt by nie cpal. Przypominam że jeden z nich był dzieckiem gdy zaczynał. Wiemy kto to Kazik. Bez przesady.

Ciężka praca nie jest tylko fizyczna - bycie zawodowym muzykiem wykańcza psychicznie i każdy muzyk to potwierdzi. 

Najbardziej ciężką rzecz które nie doświadczają praktycznie pozostałe grupy zawodowe jest demolowanie życia prywatnego i osobistego u takich muzyków.

I dlatego tylu ćpa - ciężko utrzymać równowagę między życiem prywatnym i zawodowym kiedy to pierwsze prawie nie istnieje

Gość gosc
4 godziny temu, PIJEjuz6PIWO napisał:

No i dobrze, lepiej byc samemu niz ponosic kolejne porazki i dawac się dowartosciowac kolejnej szm.acie...  a ty jak chcesz to się im podlizuj, dostaniesz od nich kopa w d0pe raz drugi piąty  to zobaczysz jak to jest

Duupa a nie lepiej a skoro tylko szmaty Cię chca to o Tobie świadczy. Moja jest cudowna

Gość ...

Gdyby kobiety lubiły romantyków, to nie miałbym problemu ze znalezieniem dziewczyny.

Gość Gość
Przed chwilą, Gość ... napisał:

Gdyby kobiety lubiły romantyków, to nie miałbym problemu ze znalezieniem dziewczyny.

Dowód anegdotyczny to żaden dowód. 

Gość szkoda gadać

Kobiety nie lecą na nich, tylko na ich popularność i kasę!!!

58 minut temu, Gość ... napisał:

Romantyzm to tylko jedna cecha. Może masz jakieś inne które zniechęcają