Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

Zrzutka ludiz dobrej woli na jedną z kafetarianek

Polecane posty

Gość gosc

Kochani!

Nasza siostra kafetarianka o wdzięcznym nicku Anastazjaileśtamniepamiętamaletonapewnojakieśważnecyfry orgaizuje swemu bombelkowi chrzciny. Na chrzestną wybrana została siostra bohaterki. Niestety, siostra ta jest wredna, roszczeniowa i tak okropna, że nawet Siostry Kopciuszka przy niej jawią się jako Anioły Dobroci i Miłosierdzia. Wyobraźcie sobie, że jędza nie chce dostąpić cudownego zaszczytu bycia chrzestna i sponsorką drogich prezentów. Zamiast być wdzięczną za takie wyróżnienie ośmiela się marudzić, że na całą tę szopkę nie został zaproszony jej chłopak, z którym od roku jest w związku. Nasza kafetarianka może i uległaby okropnemu szatnażowi emocjonalnemu i zaprosiłaby owego młodzieńca na Ten Dzień, niestety koszt talerzyka w restauracji wynosi aż 90 zł a bohaterka tej historii już dość dała z siebie, pozwalając siostrze być chrzestną i niby czemu ma jeszcze finansować chore żądania krewniaczki?

Pomyslałam jednak, że szkoda rozwalać rodzinę za 90 zł. Bogata nie jestem, ale dychę mogę dać. Ktoś pomoże? Damy 90 zł Anastazji za ten talerzyk w restauracji. W kupie siła, razem możemy ocalić świat!

Gość Gosc

😮😮😮😮😮 upadlas na glowe

Gość zawsze zadbana

Ja też mogę dorzucić 10 zł, niech tylko Anastazja poda numer konta.

Gość Gosc

Nawet nie wiesz o co w tamtym temacie chodziło. 

Gość Gosc

Glupia jesteś. W tamtym temacie nie chodziło o pieniądze, tylko podejście rodziny. Jakim ułomem trzeba być, żeby nie przeczytać tematu, tylko nasmiewac się po przeczytaniu wpisów podszywów i jeszcze temat o tym założyć?

Gość Laku

Autorko, jestes tak glupia czy tylko udajesz?

Tam w ogole nie chodzilo o pieniadze...