Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytająca

fantazja o czarnym

Polecane posty

Gość pytająca

Witam, może na początku kilka słów o sobie. Jestem szczęśliwą żoną i matką, mój mąż jest cudownym mężczyzną, ideałem. Kocham tylko jego. I tutaj jest problem, po drugiej ciąży moje libido szaleje, a On? On jest normalny, spokojny i raczej jest tradycjonalista. Ja natomiast od kilku tygodniu mam różnego rodzaju fantazje, np o murzynie, seksie z nieznajomym itd. I tutaj moje pytanie, czy to mi minie?może to hormony? a jeśli nie toczy powiedzieć o tym mężowi?

Gość gosc
4 minuty temu, Gość pytająca napisał:

Witam, może na początku kilka słów o sobie. Jestem szczęśliwą żoną i matką, mój mąż jest cudownym mężczyzną, ideałem. Kocham tylko jego. I tutaj jest problem, po drugiej ciąży moje libido szaleje, a On? On jest normalny, spokojny i raczej jest tradycjonalista. Ja natomiast od kilku tygodniu mam różnego rodzaju fantazje, np o murzynie, seksie z nieznajomym itd. I tutaj moje pytanie, czy to mi minie?może to hormony? a jeśli nie toczy powiedzieć o tym mężowi?

nie mów tylko spełniaj fantazje:)

Gość Piotr 40 plus

Jesteśmy sobie bardzo bliscy z żoną mówimy dosłownie o wszystkim jakiś czas temu żona powiedziała że ma  fantazje o seksie między rasowym  w większym gronie. Nie ukrywam byłem zdziwiony wzorowa matka i żona znana i ceniona w lokalnym środowisku. W tajemnicy przed nią po około miesiącu udało mi się to zorganizować  gdy nie było dzieci ściągnąłem do naszego domu dwoje wietnamczykow i czarnoskórego amerkanina  Żona była cholernie zaskoczona gdy ich zobaczyła i naprawdę nie była wtedy w nastroju na sex. Gdy minęło zdziwienie stopniowo zaczęła się nimi zajmować.  Ona 40 lat oni 21, 25 i31 lat Ja wszystko oglądałem tym była też zdziwiona. Więc autorko realizuj fantazje 

Gość 123

zboki 😞

Gość Ginka

Gość 123     dlaczego zboki ? Ja z chłopakiem miałam raz gdy byliśmy na wakacjach w tropikach z czarnym i moim chłopakiem. Nie Było tak zajbiście jak często przedstawiają. Czyli ściemniaja że tacy są dobrzy murzyni. Mają dużego lecz nie taktwardego jak biali. Mają dużą większą ilość spermy podczas wytrysku. Miałam orgazm lecz troszkę nieprzyjemnym zapach gdy się spocił kochanek. Za to mój chłopak  mi wynagrodził gdy po nim wszedł.

Gość gosc

Ginka ściema:)

Gość Renia
2 godziny temu, Gość Piotr 40 plus napisał:

Jesteśmy sobie bardzo bliscy z żoną mówimy dosłownie o wszystkim jakiś czas temu żona powiedziała że ma  fantazje o seksie między rasowym  w większym gronie. Nie ukrywam byłem zdziwiony wzorowa matka i żona znana i ceniona w lokalnym środowisku. W tajemnicy przed nią po około miesiącu udało mi się to zorganizować  gdy nie było dzieci ściągnąłem do naszego domu dwoje wietnamczykow i czarnoskórego amerkanina  Żona była cholernie zaskoczona gdy ich zobaczyła i naprawdę nie była wtedy w nastroju na sex. Gdy minęło zdziwienie stopniowo zaczęła się nimi zajmować.  Ona 40 lat oni 21, 25 i31 lat Ja wszystko oglądałem tym była też zdziwiona. Więc autorko realizuj fantazje 

Też bym tak chciała 

Gość Bolec

Spróbuj z czarnym z koloratką 

Gość Cienki
10 minut temu, Gość Bolec napisał:

Spróbuj z czarnym z koloratką 

Ha 🙂

Gość karol

Gość pytająca  jakie ma maz ?

Gość Ginka nie bala sie zarazenia ?

Gość Pytajaca

Co jakie ma mąż?