Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monika

Mam problem uzależnilam się od Facebooka

Polecane posty

Gość Monika

Kiedyś była nasza klasa a teraz ten Facebook. Mam go 9 lat i jestem już zmęczona. Nie wyobrażam sobie życia żebym nie weszła na Fb kilka razy kilkanaście ba kilkadziesiąt razy dziennie przeglądam tablice ale nie lajkuje cały czas czasami tylko jak coś mi się naprawdę spodoba albo kogoś bardzo lubię. Zauważyłam, że niektórzy poświęcają baaardzo dużo czasu lajkujac każdemu pod zdjęciem. Zastanawia mnie jak niektórzy mają 1500 znajomych to to jest chore. Ja mam 400 i uważam że to dużo. Chodzi o to że zauważyłam u siebie silna potrzebę wrzucania zdjęć mojej córki, moje selfie, zdjęcia z moim Menem. Nie mam tego jakoś bardzo dużo ale ostatnio raz w tygodniu coś wrzucam i zaczynam się tym niepokoić. Lubię dodawać też info gdzie aktualnie jestem co robię gdzie jem gdzie jestem z dzieckiem taka potrzeba pochwalenia się żeby innym gul skakał. Kiedyś miałam mnóstwo lajków pod zdjęciem teraz mam ich jakby mniej no ale sam fakt że mam mało znajomych i zauważyłam że ludzie odchodzą od Fb lub nie spędzają czasu na nim maja tylko żeby np korzystać z messanegera lub udostępniać jakieś informacje. Czy tylko ja jestem już tym Facebookiem zmęczona czy Wy też tak macie? Jutro wyjeżdżam do Warszawy na urlop i mam nieodparta chęć pododawać zdjęcia z wypadu itd ale coraz bardziej mam wrażenie że w ten sposób wychodzę na ...ke czekająca na lajki pod zdjęciem. Mało lajków czuje się źle dużo lajków czuje się super. To jest już chore uzależnienie no no po co mam dodawać zdjęcia córki z mojego życia prywatnego uczuciowego jakieś puste hasła typu mam wszystko w dupie ... fałszywcow jak ktoś wrzuca to na tablice to mi się śmiać chce a tam pod tym ma 30 lajków. Zaniedbuje dom obowiązki spędzam dużo czasu na zrobieniu zdjęcia boże masakra z tragedia ten facebook

Gość ty grażyno

do roboty się weź bo mąż nogi wyciągnie robiąc na ciebie

Gość 666

zrób coś dobrego dla siebie autorko, SKASUJ KONTO na tym diabelskim portalu, fejs to znak bestii, polecam wykasować wszystko