Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Mam stany lękowe, że PiS sfałszuje wybory i wygra

Polecane posty

Gość Gość

Rządy tej partii doprowadziły do tego, że wpadłem w nerwicę lękową i muszę brać psychotropy, żeby zasnąć w nocy, bo wybudzam się po ciemku i mam lęki, że nie żyje już w wolnym kraju, tylko dyktaturze, że są mi rozkradane pieniądze, że rządy i rozdawnictwo PiSu doprowadzą do kryzysu i takiej inflacji, że ja i moja rodzina nie będziemy mieli za co jeść. Boje się i uważam, że oni wygrają, bo ludzie są zbyt głupi, żeby przewidzieć skutki, ich obchodzi tylko kilka stów socjalu, a kryzys i inflacja, worowadzanie ukrytych podatków, wzrost cen to coś czego przeciętny obywatel nie rozumie. Boje się, że oni już na zawsze zawładnęli krajem. 

Gość Gość

Na PiS głosują tylko ludzie, którzy kierują się emocjami, a nie rozumiem, ludzie z nizin intelektualnych, którzy nie potrafią przewidzieć konsekwencji długofalowych jak inflacja, wzrost podatków i kryzys. 

Gość Vbn

Każdy, kto siedział w komisji wyborczej wie, że fałszerstwo jest niemożliwe.

Gość marawstala

Pewnie przejdą, cóż zrobisz...

Gość Gość

PiS to jest zakamuflowana dyktatura z karykaturalnym, nieudolnym programem socjalnym, która ma jeden cel, utrzymać się przy władzy nad zrujnowanym przez siebie gospodarczo krajem, gdzie tylko garstka wołów roboczych trzyma na swoich plecach cały ciężar opodatkowania. 

Gość gosc

hmm a nie lepiej po prostu wyjechac? ja wracam tutaj tylko odwiedzic najblizszych, nie czuje sie Polakiem nie teskno mi za wiecznym brakiem pieniedzy i polska mentalnoscia

Gość Gość

Czy obawiasz się czegoś podobnego, co się stało w wyborach samorządowych 2014, gdzie w niektórych powiatach "pojawiło się" 25-50% głosów nieważnych (a w sąsiednich było poniżej 10%) oraz były duże rozbieżności exit polls i "faktycznych" wyników? 

Kto wtedy najwięcej zyskał? (bo nie napiszę, że wygrał) 

Gość Gość

Czy obawiasz się czegoś podobnego, co się stało w wyborach samorządowych 2014, gdzie w niektórych powiatach "pojawiło się" 25-50% głosów nieważnych (a w sąsiednich było poniżej 10%) oraz były duże rozbieżności exit polls i "faktycznych" wyników? 

Gość Gość

Gość Gość

Przepraszam za powtórzenia, był "Bad gateway".

Gość protasiewicz
3 godziny temu, Gość Vbn napisał:

Każdy, kto siedział w komisji wyborczej wie, że fałszerstwo jest niemożliwe.

No niestety. Jak nasza koalicja PO-PSL rządziła, to wystarczyło porobić trochę znaczków długopisem i już 3/4 głosów na tych pisowskich oszołomów można było uznać za nieważne. Teraz to już bardzo trudne do wykonania :(

Gość Gość

To jest tak jak PiS przegra to wybory sfałszowane jak wygra to wybory nie sfałszowane  nie ma innej możliwości

Gość Gość

Wznawiam temat. Nadal bardzo się boję i nie śpię po nocach, bo mam lęki, że PiS zrujnuje ten kraj.