Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zuza

Jak długo?

Polecane posty

Gość Zuza

Jak długo facet może czekać na sex? Zakładając że każdy z partnerów jest dorosły?

Czy kobieta ciągle odmawiająca zbliżen staje sie mniej atrakcyjna? 

Panowie jak wy to postrzegacie?

Gość Win32SYS

Około jednego tygodnia.

Gość Gosc

To facet stara sie o kobiete jeśli kobieta nie chce seksu bardzo długo to znaczy że coś jest nie tak. Wtedy taki związek nie przetrwa. I jest rozstanie. Także w zwiazku musi być seks. Czasami szybciej nawet jak tydzień jest seks.

Zalezy od faceta ja dlugo nie bede czekal

Gość Gość

Zależy jak często się spotkacie, ale skoro oboje jesteście dorośli to nie powinno to się ciągnąć w nieskończoność.

Gość Kochliwy

Zuziu a jak długo ty zamierzasz go zwodzić? Jeśli chodzi o stały związek, nie chciałbym dziewczyny łatwej! Zakazany owoc lepiej smakuje, nie zrozum tego dosłownie, nie chciałbym jednak żeby zbyt długo mnie jajka bolały.

Gość Zuza

Kochliwy, mam małe doswiadczenie, na koncie jeden długi związek, a inaczej sie na to wszystko patrzylo jak miało sie 17 lat i było sie dziewicą, wtedy rok a nawet więcej czekania to norma. 

Tak jak piszesz nie chce wyjść na łatwą. Ile go zamierzam zwodzic nie wiem, to trwa ponad 2 miesiące i powoli zastanawiam sie czy on mnie nie zacznie uważać za dziwaczkę. 

To nie tak ze nie jestem gotowa, bo nie ukrywam ze z chęcią bym poszła dalej, tyle ze chyba wciąż patrze na to tak samo jak przy pierwszym zwiazku.

Gość Kochliwy
2 minuty temu, Gość Zuza napisał:

Kochliwy, mam małe doswiadczenie, na koncie jeden długi związek, a inaczej sie na to wszystko patrzylo jak miało sie 17 lat i było sie dziewicą, wtedy rok a nawet więcej czekania to norma. 

Tak jak piszesz nie chce wyjść na łatwą. Ile go zamierzam zwodzic nie wiem, to trwa ponad 2 miesiące i powoli zastanawiam sie czy on mnie nie zacznie uważać za dziwaczkę. 

To nie tak ze nie jestem gotowa, bo nie ukrywam ze z chęcią bym poszła dalej, tyle ze chyba wciąż patrze na to tak samo jak przy pierwszym zwiazku.

2 miesiące to dość na więcej, tylko to TY musisz wyczuć sytuację np. czy on nie chcę się tobą tylko zabawić? Czy może być z tego coś więcej ? Kochliwy jestem, baaardzo kochliwy ;) i wiesz co? Kocham szanujące się dziewczyny, wokół  zdecydowana większość to łatwizna której nie przeszkadza że będzie na raz.

Gość Zuza
4 minuty temu, Gość Kochliwy napisał:

czy on nie chcę się tobą tylko zabawić? Czy może być z tego coś więcej ? 

Ciężko mi to wyczuć wiec dlatego sie zastanawiam. Nie chcę byc zabawką na jedną noc.