Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marta88888

ktos dzisiaj czuje sie tak samotny jak ja?

Polecane posty

Hej, mam wrazenie ze popadam w depresje... i nikt nie bierze tego na serio. Brak jedzenia 2 dni, brak snu dwa dni, napadowy placz. Ma tak ktos jeszcze?

Uszlo ze mnie zycie po prostu, najchetniej spalabym tylko. Czuje sie bardzo samotna, niby rodzina jest ale za granica, moj chlopak z ktorym nie mieszkam tez ma swoje zycie. A ja tak siedze. Zamiast zrobic cos w domu, kolo siebie, uczyc sie bo przeciez studiuje! I zawsze tylko to "od jutra". Caly dzien bym spedzila na telefonie albo lezac. Co sie ze mna dzieje?

2 godziny temu, Marta88888 napisał:

Uszlo ze mnie zycie po prostu, najchetniej spalabym tylko. Czuje sie bardzo samotna, niby rodzina jest ale za granica, moj chlopak z ktorym nie mieszkam tez ma swoje zycie. A ja tak siedze. Zamiast zrobic cos w domu, kolo siebie, uczyc sie bo przeciez studiuje! I zawsze tylko to "od jutra". Caly dzien bym spedzila na telefonie albo lezac. Co sie ze mna dzieje?

Też tak mam czasami, jest to porostu spowodowane, brakiem zainteresowania wobec naszej osoby. Ja, żeby wyjść z takiego dołka szukam rozrywki z innymi osobami czy porostu spędzić z kimś czas czy poprostu z kimś pogadać. Jeżeli potrzebujesz pogadać o różnych sytuacjach to służę pomocą. Bardzo takie rozmowy pomagają.