Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brzydkie i ładne kobiety

Polecane posty

Gość gość

Jakie za charakteru są brzydkie kobiety , a jakie ładne? W/G was?

Dlaczego w piśmie świętym uroda u kobiet jest synonimem pięknego wnętrza?  Dlaczego "ładnym zołzom" nikt nie powie, że są ładne? 

W/G mnie uroda u kobiet jest synonimem łagodności....

Gość qqq

najbrzydsze to polki babochłopy zobacz starsze Dojrzałe bez tapety

Gość gość

jest pewien rodzaj kobiet …. "ładne zołzy" - czyli ładne kobiety o wrednym charakterze... (np. taką zagrała Socha w "Brzyduli" Ona w przeciwieństwie to tytułowej bohaterki - była ładna) Ale w życiu tzw. "ładne zołzy" zazwyczaj robią z siebie brzydkie - solarium - robi swoje....

Gość gość

w/g mnie najładniejsze z twarzy są kobiety łagodne, wredne dziewczyny, zołzy - nie są ładne

Gość cvvcvc

co za róznica ?  Ważne by wiedziała jak się obchodzić z kropidłem 

Gość gość

czy uważacie że mężczyźni lubią, wolą zołzy? od łagodnych kobiet?

3 minuty temu, Gość qqq napisał:

najbrzydsze to polki babochłopy zobacz starsze Dojrzałe bez tapety

Wkurzają mnie takiego rodzaju słowa o kobietach,jak można powiedzieć że kobieta jest brzydka babochłop, inteligentni nie wyrażają się tak o Polskich kobietach. 

Gość Jażdż
3 minuty temu, Gość gość napisał:

Jakie za charakteru są brzydkie kobiety , a jakie ładne? W/G was?

Dlaczego w piśmie świętym uroda u kobiet jest synonimem pięknego wnętrza?  Dlaczego "ładnym zołzom" nikt nie powie, że są ładne? 

W/G mnie uroda u kobiet jest synonimem łagodności....

w/g mnie, brzydka kobieta jest spaślakiem i wygląda jak pasztetowa i utuczona locha,  ponadto jest leniwa, z tłustymi kłakami i capi ,

ciągle żre czipsy i frytki , jedyny temat to żarcie i że jest głodna ,  duupa wielka jak u słonicy i nic nie chce z tym zrobić , złości się i jest złośliwa wobec osób, które podpowiadają - weź kobieto schudnij chociaż 40 kg. ,

tak, tuczniki są złośliwe , lochy mają charakter podły i szkodliwe ,  często są zazdrosne 

Gość gość
1 minutę temu, Gość Jażdż napisał:

w/g mnie, brzydka kobieta jest spaślakiem i wygląda jak pasztetowa i utuczona locha,  ponadto jest leniwa, z tłustymi kłakami i capi ,

ciągle żre czipsy i frytki , jedyny temat to żarcie i że jest głodna ,  duupa wielka jak u słonicy i nic nie chce z tym zrobić , złości się i jest złośliwa wobec osób, które podpowiadają - weź kobieto schudnij chociaż 40 kg. ,

tak, tuczniki są złośliwe , lochy mają charakter podły i szkodliwe ,  często są zazdrosne 

- są kobiety chude, o nienagannej figurze - mające brzydką twarz ,

Gość gość

A co myślicie o kobietach , dziewczynach - chudych , szczupłych  - ale mających brzydka twarz?

Gość 111

chude to ćpuny po amfetaminie sie chudnie i innych narkoktykach 

Gość gość
18 minut temu, Gość gość napisał:

jest pewien rodzaj kobiet …. "ładne zołzy" - czyli ładne kobiety o wrednym charakterze... (np. taką zagrała Socha w "Brzyduli" Ona w przeciwieństwie to tytułowej bohaterki - była ładna) Ale w życiu tzw. "ładne zołzy" zazwyczaj robią z siebie brzydkie - solarium - robi swoje....

Ten serial "Brzydula" - tytułowa bohaterka była zaniedbana - a nie brzydka....

Gość gość
4 minuty temu, Gość gość napisał:

Ten serial "Brzydula" - tytułowa bohaterka była zaniedbana - a nie brzydka....

Ta Ula z "Brzyduli" wyglądała jak 90-letnia babuszka….

Gość www

ona jest tak zrobiona specjalnie do filmu w rzeczywistosci inaczej wyglada

Bo kiedyś, głównie w okresie średniowiecza kiedy obecna wersja biblii była tworzona, uroda zewnętrzna była kojarzona z dobrem. Dosłownie wierzono, że wygląd zewnętrzy jest odzwierciedleniem paskudnej duszy

Gość gość
8 minut temu, Gość www napisał:

ona jest tak zrobiona specjalnie do filmu w rzeczywistosci inaczej wygląda

Podobno serial "brzydula" ma wrócić do telewizji!.... To ja już wolę oglądać programy "dlaczego ja"....

Gość gość
4 minuty temu, Jajko Pisanka napisał:

Bo kiedyś, głównie w okresie średniowiecza kiedy obecna wersja biblii była tworzona, uroda zewnętrzna była kojarzona z dobrem. Dosłownie wierzono, że wygląd zewnętrzy jest odzwierciedleniem paskudnej duszy

ty chyba nie wiesz kiedy była napisana biblia? w starożytność!!

1 minutę temu, Gość gość napisał:

ty chyba nie wiesz kiedy była napisana biblia? w starożytność!!

dla pewności sprawdziłam. Najstarsza istniejąca wersja biblii jest z 4 wieku, średniowiecze liczymy of 5...czyli pomyliłam się max o 100 lat (niewiele jak na tamten okres jeżeli chodzi o zmiany kulturowe). 

Gość gość

Biblię z Koranem pomyliłeś chyba.... ?    To Koran jest z VII wieku n.e. ; Biblia została napisana dużo wcześniej!

Gość gość

Biblia została napisana w językach: hebrajskim, aramejskim, greckim.- opisuję dzieje przed naszą erą i w pierwszych wiekach

Gość gość

Biblia została napisana w językach: hebrajskim, aramejskim, greckim.- opisuję dzieje przed naszą erą i w pierwszych wiekach

ja mogę opisać historię zycia Presleya, ale ani ja ani moją książka nie będzie z okresu życia Presleya. Już pomijam koślawe tłumaczenia które z "panny" ( niezamężnej kobiety) zrobiły "dziewicę"

Tak czy inaczej na jedno wychodzi - ludzie wierzyli kiedyś w głupoty i stąd takie kwiatki jak przekładanie urody na charakter. 

Gość gość
1 minutę temu, Jajko Pisanka napisał:

Tak czy inaczej na jedno wychodzi - ludzie wierzyli kiedyś w głupoty i stąd takie kwiatki jak przekładanie urody na charakter. 

zazwyczaj u ludzi którzy nie poznali Boga - nie ma też ładnych kobiet np. mówi się że nie ma ładnych Chinek....

Przed chwilą, Gość gość napisał:

zazwyczaj u ludzi którzy nie poznali Boga - nie ma też ładnych kobiet np. mówi się że nie ma ładnych Chinek....

nie wiem który ...a tak mówi, ale przeciętna Chinka bije na łeb oazowiczkę